Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

FC Barcelona – Real Madrid El Clasico: gokken op kaarten en Barca

Gokken FC Barcelona – Real Madrid
Voorspellen El Clasico 28 oktober 16.15 uur

Dit weekend staat El Clasico op het programma. Barcelona – Real Madrid is de wedstrijd waar je naar uitkijkt in La Liga. Toch is dit een andere Spaanse Klassieker dan we gewend zijn. We zullen het dit keer moeten doen zonder de twee supersterren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Ronaldo heeft zijn carrière voortgezet bij Juventus en Messi is helaas geblesseerd en ligt er nog een aantal weken uit. Dit wordt dus een hele andere wedstrijd. Eens kijken hoe dat gaat verlopen.

FC Barcelona zonder Messi ook top

Barcelona heeft midweeks Champions League voetbal gespeeld tegen Inter thuis. Ook deze wedstrijd hebben ze moeten spelen zonder Messi. Lionel Messi is zelden of nooit geblesseerd. Gelukkig maar, want je ziet meteen het verschil bij Barca of hij wel of niet meedoet.

Barcelona heeft de wedstrijd tegen Inter wel netjes met 2-0 gewonnen. Ook zonder Messi staat er nog altijd een goed team op het veld, maar desondanks is het wennen voor de ploeg.

Scherp zijn in El Clasico

Achterin de defensie van FC Barcelona wil het nog weleens tegen zitten. Ze krijgen vaak te makkelijk doelpunten tegen terwijl dat niet nodig is. Tegen Real Madrid zullen ze op hun scherpst moeten zijn en zijn fouten niet geoorloofd.

Maar scherp zijn is geen punt, dat is namelijk elke El Clasico wel het geval – er gebeurt altijd genoeg. Is het niet dat er veel goals vallen, dan zijn het wel de aantal kaarten die ze krijgen. Voor de kijker is het altijd een hele show om te zien.

Real Madrid na het vertrek van Ronaldo

Real Madrid ligt onder vuur. En dat is ook niet gek als je kijkt hoe ze er nu in La Liga voor staan. Iedereen dacht wel de klap van het vertrek van Cristiano Ronaldo op te kunnen vangen. Ook bij Real Madrid loopt immers genoeg kwaliteit. Maar toch is de impact van het vertrek van CR7 groot. Real Madrid heeft in jaren nog niet zo’n slechte seizoenstart gekend als nu.

Terwijl Juventus waar Ronaldo nu speelt nog nooit zo’n goede seizoenstart kent als nu. Dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Cristiano Ronaldo is net als Messi een voetballer van een buitengewoon hoog niveau waar niemand op dit moment aan kan tippen.

Real en Barca: te makkelijk goals tegen

Real Madrid staat op dit moment 7e in La Liga en dat is onacceptabel. Trainer Lopetegui ligt onder vuur en het is maar de vraag hoelang hij nog blijft aangesteld als coach.

Real Madrid speelt aardig maar heeft moeite met scoren. Bale heeft een goede vorm te pakken, maar kan het verschil ook niet iedere wedstrijd maken. Real Madrid krijgt net zoals FC Barcelona vaak te makkelijk doelpunten tegen. Het verschil is alleen dat Barcelona met Messi zelf ook nog genoeg scoort zodat ze de wedstrijd alsnog over de streep trekken.

Winnen moet in strijd om La Liga titel

Real Madrid zal tijdens deze wedstrijd moeten laten zien dat het seizoen nog niet verloren is. Als Real Madrid deze wedstrijd weet te winnen krabbelen ze iets op en doen ze weer mee om de titel.

Gaat Real Madrid onderuit bij FC Barcelona, dan is het seizoen verkeken en zullen ze zich moeten focussen om in de top 4 van La Liga te eindigen zodat ze in ieder geval Champions League voetbal komend jaar spelen. Wat betreft het wedden op La Liga is dat op dit moment nog niet zo interessant, maar daar kan nog verandering in komen.

FC Barcelona – Real Madrid voorspellen

Toch is dit een heerlijke wedstrijd om naar uit te kijken. Barcelona is in deze Clasico volgens de bookmakers favoriet en dat vind ik niet meer dan terecht. Barcelona staat eerste in La Liga en dat zullen ze ook blijven na deze wedstrijd. Bij Real Madrid heerst teveel chaos op het moment en ik zie ze niet winnen in Camp Nou.

FC Barcelona heeft laten zien dat ze ook zonder Lionel Messi wedstrijden kunnen winnen en ze zitten in een goede flow. De eerste bet die we gaan spelen is Barcelona Winst voor 2.00 x je inleg bij bookmaker Mr Green. In de volgende weddenschap gaan we op kaarten spelen.

Gokken op kaarten Ramos en Suarez

We weten dat Real Madrid niet lekker speelt op het moment. En als ze achter komen te staan zie ik ze de nodige kaarten gaan pakken. De eerste persoon die we een kaart aansmeren is Sergio Ramos @2.00. Hij is één van de meest gemene (maar wel een topper) verdedigers van dit moment en als er één iemand risico neemt en vaak kaarten pakt, is hij het wel.
Als tweede pick die een kaart krijgt gaan we voor Luis Suarez @ 2.50 bij een goede voorspelling. Hij zal het moeilijk krijgen en als Suarez uit zijn tent wordt gelokt dan is hij niet bang om een kaart te pakken.

Rode kaart weddenschap voor 3.00

De laatste Barcelona – Real Madrid weddenschap die je nog kan overwegen is het wedden op een rode kaart met een quotering van 3.00. Er zijn in het verleden al genoeg rode kaarten gevallen tijdens El Clasico en ik sta er niet versteld van als dat ook dit keer gebeurt.
Het zal een zwaar beladen wedstrijd worden waarin beide teams niet mogen verliezen. En zonder de twee supersterren willen andere jongens zich bewijzen en dat kan zomaar een rode kaart opleveren.

Veel succes en natuurlijk veel kijkplezier op deze mooie zondagmiddag met prachtig voetbal. Want behalve El Clasico speelt eerder vandaag ook Ajax – Feyenoord, de Klassieker uit de Eredivisie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top