Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gokken Ajax – Feyenoord tips: wedden goal Ziyech + winst met handicap

Gokken voetbal Ajax – Feyenoord
Voorspellingen Klassieker 28 oktober 2018

Dit weekend staat in het teken van de Klassieker Ajax – Feyenoord in de Arena. Beide ploegen zijn bezig aan een totaal ander seizoen. Bij Ajax gaat het uitstekend (afgezien van de wedstrijd tegen PSV), bij Feyenoord gaat het niet bepaald goed.

Voor deze wedstrijd heb ik twee betting tips. We gaan wedden op een goal van Ziyech (met uitstekende odds) en wedden op een overwinning van Ajax. De quotering voor die laatste weddenschap vijzelen we op met een handicap. $ucces!

Grote overwinning voor Ajax

Ajax won afgelopen week in de blessuretijd van Benfica in de Champions League. Dat heeft natuurlijk een enorme boost aan zelfvertrouwen gegeven. Ajax speelt de laatste weken prima voetbal en wint ontzettend makkelijk. Ook de op papier moeilijke wedstrijden zoals tegen AZ en uit bij sc Heerenveen werden zeer eenvoudig en indrukwekkend gewonnen.

Ajax wordt al weken geprezen in de media. Diezelfde media verwachten een grote overwinning voor Ajax en ik kan me daar alleen maar bij aansluiten.

Feyenoord blijft kwakkelen

Feyenoord begon het seizoen zwak, ze verloren de eerste wedstrijd in de Eredivisie van De Graafschap en werden in Europa uitgeschakeld door Trencin. Sindsdien is Feyenoord blijven kwakkelen en hebben ze nog maar weinig overtuigend gespeeld.

Afgelopen weekend wonnen ze met 3-0 van PEC Zwolle. In deze wedstrijd was het bij vlagen goed wat Feyenoord liet zien, maar bij vlagen was het ook erg matig. Met name de verdediging laat dit seizoen te wensen over. Feyenoord scoorde al 20 keer, in negen wedstrijden, maar kreeg er ook al tien tegen.

Gokken op Ajax – Feyenoord

Ajax is de favoriet voor de winst. Ze zijn veel beter in vorm, hebben een beter team, spelen thuis en zijn in de winning mood. Ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord ook maar een kans heeft op een overwinning. De tips voor het wedden op Eredivisie dit weekend:

Met de slechte defensie van Feyenoord en de aanval van Ajax met Ziyech, Tadic, Neres en Dolberg verwacht ik een grote uitslag voor Ajax. Ik raad je aan in te zetten met een handicap. Geven we Ajax een virtuele achterstand van twee goals bij aanvang van de wedstrijd dan krijg je de quotering van 3.45 bij bookmaker Mr Green. Je wint de weddenschap als Ajax dus wint ondanks die -2 goals handicap.

Hakim Ziyech speelt het beste seizoen van zijn leven. Hij is elke wedstrijd gevaarlijk en scoort regelmatig. Ik verwacht ook in deze wedstrijd weer veel van hem. Inzetten op een goal van Ziyech dus! En met een odd van 2.50 heeft hij bovendien de hoogste quotering van alle spelers die regelmatig scoren.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top