Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorbeschouwing PSV – Tottenham Champions League + tips

Voorbeschouwing Champions League PSV
Tips wedden op PSV – Tottenham Hotspur

Mooie affiches deze week op het Champions League programma. In deze voorbeschouwing lichten we PSV – Tottenham uit met daarbij de beste wedtips voor de wedstrijd. Beide teams moeten aan de bak, maar naar wie gaat de voorkeur uit?

Twee weddenschappen springen er voor mij uit in dit duel – en beide bets betreffen goals. Je vindt ze onderaan deze preview.

PSV in de Champions League niet best

PSV maakt een uitstekende indruk als het gaat om de Eredivisie. De ploeg is nog altijd ongeslagen en heeft zelfs nog nul keer gelijk gespeeld. Na negen wedstrijden staan ze op de eerste plek met 27 punten. Een zeer puike prestatie.

Ondanks dit veelbelovende resultaat krijg je nu met wedden op Eredivisie overigens nog altijd 1.75 voor je euro op de voorspelling dat PSV kampioen wordt. Ajax volgt met 2.15.

Helaas nog 0 punten

Nu zou je zeggen dat je met zulke uitslagen en prestaties heel wat kan uitrichten in de Champions League! Maar niets is minder waar. Helaas gaat het juist helemaal niet goed met PSV in de Champions League. Na twee wedstrijden staan de Eindhovenaren nog op nul punten.

De eerste wedstrijd verliezen in een uitduel in Camp Nou is natuurlijk geen schande, maar thuis verliezen tegen Inter is natuurlijk niet best als je kans wilt maken op de volgende ronde in de Champions League.

PSV moet winnen

Ook dit jaar zie je weer dat het verschil tussen Nederland en de Europese teams steeds groter wordt. Wil PSV nog een kans maken dan moeten ze nu in deze wedstrijd een goed resultaat neerzetten. Oftewel winnen! Ieder ander resultaat is geen optie.

Zelfs om de derde plek te behalen om zodoende in de Europa League te kunnen spelen, is het van groot belang dat ze deze wedstrijd winnen.

Voor Ajax liggen de zaken anders. Lees de voorbeschouwing Ajax – Benfica als je wilt inzetten op de wedstrijd van vandaag.

Tottenham Hotspur in eigen competitie

De tegenstander van PSV is Tottenham Hotspur. De Spurs doen het zeer goed in de eigen competitie. Afgelopen weekend werd een belangrijke wedstrijd gewonnen. In de Londense Derby tegen West Ham United werd het 0-1.

Door de winst in deze wedstrijd  staan ze nu netjes op de vierde plek in de Premier League. En zoals iedereen weet is de top 4 heilig in Engeland (tip: check wedden op Premier League voor de actuele odds).

Ook de Spurs moeten winnen

Tottenham zal met veel vertrouwen afreizen naar PSV. Is ook wel nodig, want Tottenham Hotspur heeft net zoals PSV ook nog nul punten behaald in de Champions League. Willen ze iets betekenen dan geldt ook voor hen dat ze deze wedstrijd moeten winnen.

Dit duel is dus cruciaal voor beide teams in verband met de volgende ronde. Het belooft een pittige wedstrijd te worden – en voor de fans nog veel mooier om naar te kijken.

Voorspellingen PSV – Tottenham

Beide teams zullen op het bot gemotiveerd zijn om deze wedstrijd te winnen. Dat is ook logisch want er staat natuurlijk veel op het spel. Aangezien beide teams wel moeten en geen genoegen nemen met een gelijkspel, verwacht ik ook doelpunten.

De twee betting tips

En dan nu over het wedden op Champions League. PSV is thuis onverslaanbaar en scoort gemakkelijk. Tottenham met zo’n selectie en met Harry Kane als topspits, staat garant voor goals. De odd is misschien wat aan de lage kant, maar mijn eerste betting tip voor PSV – Tottenham is de weddenschap Both Teams to Score voor 1.62 x je inleg bij de bookmakers. Erg safe om te spelen als je het mij vraagt. Je wint de bet indien beide teams minimaal een keer scoren.

De tweede bet die we gaan spelen is de ‘Over 3 Asian Goal Line’ voor 2.20 x je inleg. Dit houdt in dat er in de wedstrijd méér dan 3 doelpunten moeten vallen om de weddenschap te winnen.

Worden er drie doelpunten gescoord is de bet void (de weddenschap wordt ongeldig verklaard) en krijg je je geld terug. Bij minder dan 3 doelpunten is helaas de weddenschap verloren. Omdat beide teams wel moeten en veel kunnen scoren verwacht ik genoeg goals.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top