Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gokken op Ajax – Benfica Champions League: 100% winst op favoriet

Gokken op Ajax – Benfica Champions League
Voorspellingen voetbal

In de Champions League deze week onder andere de wedstrijden van Ajax – Benfica en PSV – Tottenham Hotspur. Vandaag de Ajax voorbeschouwing met mijn tip voor de beste weddenschap.

Ajax wil de goede start een vervolg geven en Benfica aan de andere kant hoopt te stijgen in de groep.

Ajax – Benfica Champions League

Ajax won zijn eerste wedstrijd eenvoudig van AEK Athene. De tweede wedstrijd was een stuk indrukwekkender, ze speelden gelijk tegen Bayern München. Voor Ajax zat er zeker meer in tijdens die wedstrijd: Bayern had geluk dat ze niet verloren.

Dit zijn de wedstrijden waarom spelers als Daley Blind en Dusan Tadic naar Ajax zijn gekomen. En tot nu toe doet Ajax het dan ook geweldig in Europa, alle play off wedstrijden werden gewonnen.
In de Eredivisie heeft Ajax, afgezien van PSV, weinig weerstand.

Benfica niet meer zo sterk

Benfica staat eerste in de Portugese competitie, ze hebben vijf keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Ook deze ploeg kent dus weinig tegenstand in de eigen competitie.

De laatste keer dat Benfica verloor was tegen Bayern München. De Duitsers hadden in die wedstrijd weinig moeite met de Portugezen. Uit bij AEK Athene won Benfica met 2-3. AEK had meer balbezit, meer kansen en meer schoten op doel. Dit kwam mede door een rode kaart aan de kant van de tegenstander. Maar Benfica is zeker niet meer zo sterk als een aantal jaar terug.

Voorspellingen Ajax – Benfica

Wedden op Champions League voetbal? Beide ploegen zijn goed in vorm in de eigen competitie. Ajax is dat ook in Europa, iets wat van Benfica niet echt gezegd kan worden. Ajax won simpel van AEK en had moeten winnen van Bayern. Benfica had alle moeite met AEK en verloor kansloos van Bayern.

Ajax is in mijn ogen dan ook de favoriet, zeker omdat ze thuis spelen. Inzetten op winst Ajax levert je bij bookmaker Mr Green 2.00 x je inleg op. 100% winst dus bij een goede voorspelling. In Europese wedstrijden is de sfeer in het stadion fantastisch, wat de ploeg zeker helpt.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top