Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal wedtips deze week: KNVB Beker, Champions en Europa League

Voetbal wedden tips KNVB Beker en Europees voetbal

Deze week staat vol met voetbal: de KNVB beker, Champions League, Europa League en zelfs nog meer. Wij geven jullie in dit artikel voor elk genoemd toernooi de beste wedtips.

Voetbal wedtips KNVB beker, Champions League en Europa League voetbal

KNVB Beker wedtips RKC Waalwijk – SC Cambuur

Woensdag 28-10 19:45 uur. De wedstrijd die wij voor het wedden op bekervoetbal hebben uitgekozen is die van RKC Waalwijk tegen SC Cambuur. Een duel tussen de top van de Keuken Kampioen Divisie en de onderkant van de Eredivisie.

RKC kwetsbaar

RKC staat sinds afgelopen weekend 12e in de Eredivisie na een knap en bizar gelijkspel tegen Feyenoord. RKC Waalwijk heeft geen hele grote selectie en zal al zijn spelers nodig hebben om zich te kunnen handhaven in de competitie. Bij pijntjes of vermoeidheid zullen ze waarschijnlijk niet schromen om een aantal spelers rust te geven. Daarnaast hebben ze zeker geen geweldige defensie, in de eerste zes wedstrijden kregen ze al 10 goals tegen.

Focus Cambuur op de competitie

SC Cambuur gaat aan de leiding in de Eerste Divisie en nadat ze vorig jaar door corona niet promoveerden hebben ze maar één doel. Cambuur heeft een top selectie voor het tweede niveau en die selectie is ook aardig breed. Ze wonnen de laatste vijf wedstrijden op rij en wisten in die wedstrijden maar liefst 22 (!) keer te scoren.

Voorspellingen KNVB Beker

Bij de bookmakers is SC Cambuur licht favoriet en wij kunnen hier wel in mee gaan. Beide ploegen hebben weliswaar de focus op de competitie maar kijkend naar de selectie kan Cambuur er makkelijker een bekertoernooi naast spelen. De Friese ploeg is in top vorm,  RKC doet het ook niet slecht maar kende het nodige geluk heeft gehad afgelopen weken.

Wij zetten een klein deel van ons geld in op een overwinning van SC Cambuur. Daarnaast verwachten we ook de nodige goals dus daar gaat het grootste gedeelte van onze inzet heen. Dit laatste doen we middels de bet builder ‘Over 2.5 goals’ in de wedstrijd + ‘Over 1.5 goals SC Cambuur’ voor een totale quotering van 2.18.

Winst Cambuur voor 2.50 x de inleg

Bovenstaande bet builder @2.18

Wedden op Real Madrid Champions League

Dinsdag 27-10 21:00 uur. De wedstrijd uit de Champions League waar ons oog op is gevallen is Borussia Mönchengladbach tegen Real Madrid. Gladbach speelde de eerste wedstrijd gelijk tegen Inter, terwijl Real Madrid verloor van Shakhtar. Dit maakt dat de groep nu al een interessante is en dat Real Madrid deze wedstrijd wel moet winnen.

Borussia Mönchengladbach minder stabiel

Gladbach werd vorig seizoen vierde in de Champions League en ook dit seizoen doen ze het tot nog toe prima. Ze staan op een vijfde plaats maar lijken minder stabiel dan vorig seizoen. Ze kregen al acht goals tegen in de vijf gespeelde wedstrijden, net zoveel als het aantal zelf gescoorde doelpunten. Afgelopen weekend wonnen ze in de eigen competitie met 2-3 van Mainz. In nog geen enkele wedstrijd dit seizoen heeft Gladbach de nul gehouden, maar ze wisten zelf ook in bijna alle duels te scoren (op één na).

Real Madrid moet winnen

Real Madrid is ook nog niet geweldig in vorm dit seizoen. Maar na afgelopen weekend is de weg omhoog waarschijnlijk ingezet. Ze wonnen namelijk vrij overtuigend van FC Barcelona en daardoor staan ze nu op een tweede plek in La Liga. Ze hebben Barcelona op zes punten achterstand gezet en staan zelf maar één punt achter op Real Sociedad. Real Madrid moet na die verloren eerste wedstrijd dit duel natuurlijk winnen. Nog een keer verliezen en de groep overleven wordt al lastig.

Bookmakers Real Madrid wedden

Inzetten op winst Real vanwege hoge odds

Wij zetten ons geld in op een overwinning voor Real Madrid. De odds zijn prima en zelfs aan de hoge kant. Real is de betere ploeg en Gladbach krijgt nogal veel goals tegen. Daarnaast heeft Madrid wat recht te zetten na de beschamende nederlaag in eigen huis tegen Shakhtar en bovendien is Ramos weer terug in de selectie.

Winst Real Madrid voor 1.85 x de inleg

Gokken op Bayer Leverkusen – Slavia Praag

Donderdag 29-10 21:00 uur. De laatste voetbalwedstrijd die we hebben geselecteerd om op te wedden is Bayer Leverkusen tegen Slavia Praag uit de Europa League.

Indrukwekkende zege in Europa League

Leverkusen is de Bundesliga niet goed begonnen. Ze staan 12e en wonnen maar één van de eerste vier wedstrijden, al zijn ze wel nog ongeslagen. Vorig weekend kwam hun eerste overwinning eindelijk door met 1-0 te winnen van Mainz. Leverkusen had vooral moeite met scoren (nog maar drie keer) maar ze kregen er ook maar twee tegen. In de Europa League ging het een stuk beter, ze wonnen met 6-2 van OGN Nice. Nice is zeker geen slechte ploeg en deze wedstrijd van Leverkusen was dus indrukwekkend.

Praag matig in Europa

Slavia Praag verloor zijn eerste Europa League wedstrijd van Hapoel Be’er Sheva. Slavia begon dit Europese seizoen in de voorronde van de Champions League. Hierin werden ze uiteindelijk uitgeschakeld door FC Midtjylland. Dat wil al het nodige zeggen, want ook dat is zeker geen sterrenploeg. In de eigen competitie staat Slavia op een tweede plaats. Ze wonnen vijf van de eerste zes wedstrijden, speelde er één gelijk en scoorde maar liefst 19 keer. Ze kregen er twee tegen.

Bizar hoge odds op winst Leverkusen

Bayer Leverkusen is de favoriet bij de bookmakers en heeft tegen Nice laten zien op dit niveau makkelijk mee te kunnen. De odd voor Leverkusen is bizar hoog aangezien Slavia Praag niet eens kan winnen van Midtjylland en dik verloor van Hapoel. Wij zetten ons geld daarom in op een overwinning van Leverkusen.

Winst Leverkusen voor 2.00 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top