Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Premier League ronde 7: hoge odds Manchester United

Voorspellingen Premier League voetbal speelronde 7

We vonden bij de bookmakers weer uitstekende weddenschappen voor dit weekend. Onderstaand de betting tips voor Manchester United – Arsenal (de mooiste wedstrijd van dit weekend), Liverpool – West Ham en Wolves – Crystal Palace.

Voorspellingen Premier League speelronde 7: hoge odds Manchester United

Wolverhampton Wanderers – Crystal Palace tips

Op vrijdagavond 21.00 uur wordt er afgetrapt in de eerste wedstrijd van de Premier League dit weekend: Wolves – Crystal Palace. Twee teams die geen Europees voetbal spelen. Beide ploegen staan er niet slecht voor, ze hebben allebei 10 punten uit zes wedstrijden. Voor Crystal Palace is dit nog zelfs beter dan verwacht. Het probleem bij Crystal Palace is bijna ieder jaar het scoren van doelpunten. Dit seizoen hebben ze er vooralsnog geen problemen mee en scoren ze erop los.

Wolves speelde vorige week op het nippertje gelijk tegen Newcastle United. Dat was zeer onnodig en ze verdienden eigenlijk te winnen. Ook Wolverhampton is een ploeg die zeker niet veel scoort, maar wel punten pakt.

Voorspelling Wolves – Crystal Palace

Wolves is in thuiswedstrijden gewoon heel lastig te verslaan. Ze wachten het juiste moment af om toe te slaan en met hun superspits Jimenez lukt dat goed. Deze gast is altijd dreigend voor het doel en altijd gevaarlijk.

Crystal Palace is een team dat niet graag de bal heeft. Ze spelen eigenlijk altijd op de counter en vooral ‘Kick en Rush’. Dus gewoon de bal naar voren knallen naar de spits en hopen dat hij goed valt zodat ze gevaarlijk kunnen worden. Crystal Palace heeft gelukkig nog altijd Wilfried Zaha tot de beschikking. Dit is een hele goede technische voetballer. Als ze deze jongen kwijtraken dan ben ik bang dat het voor Crystal Palace meteen degradatievoetbal wordt.

Gokken op Wolves en weinig goals

De beste bet is Wolves Double Chance (12) en Under 2.5 Goals met odds van 1.90. Gezien de statistieken en het feit dat Wolves heel lastig te kloppen is in thuiswedstrijden, verwacht ik geen hoog spektakel. Ik verwacht zelfs dat Wolves met 1-0 gaat winnen van Crystal Palace. Je wint deze weddenschap indien Wolverhampton wint of gelijkspeelt en dat het aantal goals niet boven de twee stuks komt.

Wolves Double Chance + Under 2.5 goals voor 1.90 x de inleg

Liverpool – West Ham: geen vrees voor kampioen

Zaterdagavond 31 oktober wordt vanaf 18.30 uur de wedstrijd Liverpool tegen West Ham gespeeld. Dit belooft een mooie pot te worden. West Ham heeft vorige week knap gelijk gespeeld thuis tegen Manchester City met 1-1. City is altijd een grote plaag voor West Ham en vaak verliezen ze met dikke dubbele cijfers. Maar dit keer niet. West Ham is op dit moment aardig aan het ballen en ze hoeven in deze vorm ook niet te vrezen voor de huidige kampioen Liverpool.

Blessures

Liverpool wordt behoorlijk geplaagd door blessures. Nu dat Virgil van Dijk voor een lange tijd is uitgeschakeld, is ook invaller Fabinho uitgevallen met een blessure. Dit kon Liverpool totaal niet gebruiken en zijn ze nu echt dun in centrale verdedigers. Ze hebben ook al een aantal weken hun eerste keeper moeten missen, maar die is gelukkig terug. En dat verschil is ook meteen te merken.

Beste weddenschap: winst Liverpool en BTTS

De beste weddenschap die we kunnen spelen op deze wedstrijd is Liverpool Winst + Beide Teams Scoren @2.50. Gezien de goede vorm van West Ham gaan ze zeker een doelpuntje meepikken, maar ik geloof toch dat Liverpool deze pot gaat winnen. Misschien is Liverpool nu kwetsbaar achterin, maar voorin hebben ze zoveel kwaliteit lopen dat ze gaan winnen!

Winst Liverpool + BTTS voor 2.50 x de inleg

Man United – Arsenal beste duel Premier League

Zondag 17.30 uur. Manchester United tegen Arsenal zal waarschijnlijk de beste wedstrijd van het Premier League weekend worden. Arsenal dat een hele goede start maakte van het seizoen. Helaas hebben ze vorige week op eigen veld verloren van Leicester City. Nu mogen ze laten zien of ze dit jaar meedoen om de titel. Win je deze pot uit tegen het grote Man United dan maak je een hele grote stap vooruit en geef je een sein andere clubs van de Big Six. Dit gaat een hele moeilijke opdracht worden.

Manchester United gaat weer draaien

Manchester United begint redelijk terug in vorm te komen. Soms is het lastig te voorspellen, maar het begint weer aardig te draaien. Vorige week hebben ze Chelsea kunnen tegenhouden goals te maken en dat was een puike prestatie. Helaas wisten ze zelf ook niet te scoren. Man United heeft deze drie punten tegen Arsenal hard nodig. Vooral om het gat te dichten met de top. Langzamerhand begint de top van de Premier League vorm te krijgen.

Hoge odds Manchester United thuis

De bet die we gaan spelen is Manchester United Winst + Over 1.5 Goals met een notering van 2.55. Dit vind ik een heel erg hoge odd voor een thuis winst op Old Trafford. Deze weddenschap moeten we gewoon spelen. Arsenal is zeker niet makkelijk te verslaan, maar als Man United goed voor de dag komt en het team loopt lekker dan zijn ze niet te stoppen. Ik denk dat Solksjaer met Man United Arsenal te slim af is en dat gaat gepaard met een aantal goals!

Winst United + Over 1.5 goals voor 2.55 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top