Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax voorspellingen Champions League: hogere odds door corona

Midtjylland – Ajax voorspellingen Champions League

Vandaag is het een cruciale dag voor Ajax. Willen ze overwinteren in Europa dan zullen ze moeten winnen van Midtjylland. Beide ploegen hebben nog niet gewonnen in de eerste twee wedstrijden. Ajax is ondanks coronaperikelen favoriet voor de winst, onderaan meer over wedden op Champions League vandaag.

Voorspellingen en wedden tips Feyenoord, Liverpool en City

Champions League Midtjylland – Ajax bet

FC Midtjylland debuteert dit seizoen in de Champions League. Ze hadden vooraf ongetwijfeld gehoopt op een iets makkelijkere groep. In de eerste wedstrijd tegen Atalanta ging Midtjylland er met 4-0 af. Ze verloren daarna met 2-0 van Liverpool, dat met een B ploeg speelde. In de eigen competitie is Midtjylland de laatste jaren de topclub, samen met Kopenhagen.

Denen krijgen veel goals tegen

Dit voetbalseizoen is echter nog niet geweldig begonnen: vier overwinningen, één gelijkspel en twee verliespartijen in de eerste zeven wedstrijden. Afgelopen weekend verloor Midtjylland nog met 4-1 van middenmoter Nordsjaelland. Midtjylland kreeg al 11 goals tegen in de eigen competitie en is daarmee een van de teams met de meeste tegendoelpunten. Zelf scoorden ze ook elf keer.

Ajax getroffen door corona

Vlak voordat Ajax gisteren het vliegtuig zou nemen naar Denemarken kreeg het slecht nieuws. Maar liefst elf spelers van het eerste en jong Ajax zijn positief getest op corona. Onder andere Tadic, Stekelenburg, Klaassen, Onana en Gravenberch. Ajax heeft meteen opnieuw getest en verwacht binnen 24 uur uitslag. Ajax lijkt nog goede hoop te hebben op in ieder geval Onana, die zou dan vandaag zelf vliegen. Vorige week gebeurde hetzelfde bij PSV met Teze.

Hoog tijd voor Ajax om te winnen

Ajax heeft het in de competitie prima voor elkaar, maar Europees gezien had het zeker beter gekund. Na twee Champions League duels één punt vergaren was niet waar men bij Ajax vooraf op rekende. In beide wedstrijden waren er ook genoeg mogelijkheden op een beter resultaat. Tegen Liverpool ontbrak het aan geluk in de afronding en tegen Atalanta was er zwakke fase in de defensie waar twee goals uit vielen. Al met al is het nu hoog tijd om te winnen.

Hopen dat Liverpool van Atalanta wint

Het doel van Ajax was ongetwijfeld overwinteren in de Champions League. Na twee wedstrijden en één punt wordt dat lastig, maar het is zeker nog niet onmogelijk. Winnen van FC Midtjylland en tegelijkertijd hopen dat Liverpool van Atalanta wint en alles kan nog gebeuren. Daarnaast is winnen van Midtjylland een must omdat je zo een grote stap zet naar de derde plek.

Winst Ajax voor 2.00 x de inleg

Midtjylland – Ajax voorspelling Champions League

De aanval van Ajax is in prima vorm en scoort er rustig op los. Tadic is er niet bij, maar met een voorhoede van Antony – Traoré – Neres heb je nog steeds drie spelers die eenvoudig kansen creëren én afronden. Met name het middenveld zal wennen zijn aangezien Klaassen én Gravenberch er niet zijn. Ajax heeft echter genoeg kwaliteiten op de bank om dit op te lossen.

Wij voorspellen dan ook dat Ajax deze Champions League wedstrijd, ondanks alle chaos, gewoon overtuigend gaat winnen. Midtjylland heeft geen goede defensie en kreeg de nodige goals tegen in de afgelopen wedstrijden. De odd voor ‘Ajax to win’ is bij de bookmakers al aardig omhoog gegaan sinds het nieuws, wat ons betreft een prettige ontwikkeling. De quotering is momenteel 2.00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top