Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen PSV, Feyenoord en AZ Europa League: de beste odds

Tips wedden PSV, Feyenoord en AZ

Feyenoord, PSV en AZ staan voor een belangrijke wedstrijd in de Europa League. Onderstaand een voorbeschouwing en de beste weddenschappen voor PAOK – PSV, Real Sociedad – AZ en Feyenoord – CSKA Moskou.

Tips wedden Lazio - AZ en Shakhtar - Feyenoord

PAOK – PSV Europa League wedtips

Donderdag 5 november 18:55 uur. PSV staat op dit moment tweede in de groep, met één punt meer dan PAOK. Bij winst zetten ze PAOK dus op vier punten, waarmee PSV een grote stap zet naar overwintering.

In de vorige wedstrijd tegen Omonia Nicosia had PSV heel veel tijd nodig om tot de winnende goal te komen. In die wedstrijd waren de Eindhovenaren zeker wel de betere, maar had de ploeg moeite om tot echt grote kansen te komen. In de Eredivisie gaat dat PSV een stuk makkelijker af. Afgelopen weekend wonnen ze met 4-0 van ADO Den Haag.

PAOK stelt teleur dit seizoen

PAOK werd vorig seizoen tweede in de Griekse competitie. In de huidige jaargang stellen ze tot nog toe teleur. Ze staan na zes wedstrijden op een vierde plek en wonnen nog maar drie wedstrijden, ze speelden er ook drie gelijk. In Europa begonnen ze in de voorrondes van de Champions League maar ze werden uitgeschakeld door Krasnodar. In de Europa League speelden ze twee keer gelijk, tegen Granada en Omonia Nicosia.

Winst PSV voor 3.25 x de inleg

Hoge odds wedden op PSV

PSV is een grotere club en heeft een beter team. Daarnaast lijken meerdere spelers bij PSV dit keer wél mee mogen te doen. Onder andere Zahavi zal gewoon mee gaan naar Griekenland. De bookmakers zien PAOK als de favoriet, maar wij zien niet helemaal in waarom. In de eigen competitie doet PAOK het gewoon niet goed genoeg. Daarnaast heeft PAOK normaal gesproken natuurlijk een fanatieke aanhang.

In een “Griekse hel” kunnen we ons nog voorstellen dat PAOK de favoriet is. Wij verwachten echter dat PSV deze wedstrijd gewoon gaat winnen en zette in op een zege.

Real Sociedad – AZ voorspellingen Europa League

18:55 uur. Waar in het in de Eredivisie nog niet al te best gaat voor AZ, lukt het in Europa wel. Ze wonnen de eerste twee wedstrijden en staan daarmee eerste in de groep met drie punten voorsprong op Napoli én Real Sociedad.

Real Sociedad Nummer 1 La Liga

Real Sociedad doet het dit seizoen simpelweg geweldig. Ze staan eerste in La Liga met één punt meer dan Real Madrid en spelen goed voetbal. De komst van David Silva heeft het team een boost gegeven, maar ze hadden de laatste jaren sowieso al een prima selectie. In de Europa League wonnen ze eenvoudig van HNK Rijeka, ondanks dat ze maar één keer wisten te scoren. In de wedstrijd tegen Napoli kwamen ze helemaal niet tot scoren. Kansen hadden ze wel, maar uiteindelijk wilde de bal er simpelweg niet in.

AZ in Europa League beter

AZ wist in de Eredivisie nog maar één keer te winnen en speelde vijf keer gelijk. Afgelopen weekend kwam die eerste overwinning eindelijk tegen RKC. AZ speelde prima, creëerde kansen en gaf eindelijk weinig kansen weg. Het scoren was natuurlijk sowieso het probleem niet van AZ. Ze scoorden zelf vijftien keer, maar kregen er maar liefst twaalf tegen in de Eredivisie.

In de Europa League gaat dat voor AZ een stuk beter. Ze kregen pas één goal tegen in de eerste twee wedstrijden. Zeker de wedstrijd tegen Napoli was indrukwekkend, met een gehavende ploeg wisten de Alkmaarders toch de drie punten uit het vuur te slepen.

Real Sociedad + over 2.5 goals voor 2.33 x de inleg

Wedtip: combi Real Sociedad en goals

Real Sociedad is onze ogen de favoriet voor deze wedstrijd. Voor La Real is het ook een ‘must win’ wedstrijd. Als ze net zo voetballen als in de competitie, dan zouden ze heel wat kansen bij elkaar moeten spelen. AZ Alkmaar scoort natuurlijk ook erg gemakkelijk en zal ongetwijfeld ook wel een doelpunt maken. Wij verwachten dan ook een erg leuke wedstrijd met aanvallend voetbal en de nodige goals.

Wij voorspellen dat Real Sociedad de wedstrijd gaat winnen. We tippen voor deze wedstrijd de combinatie weddenschap ‘winst Real Sociedad en Over 2.5 goals’. Je wint de bet bij een zege van de Spanjaarden én minimaal 3 goals in de wedstrijd.

Europa League voorspellingen Feyenoord – CSKA

21:00 uur. Feyenoord moet deze Europa League wedstrijd winnen om nog kans te maken op overwintering. Na twee wedstrijden staan ze op één punt. CSKA staat na twee wedstrijden op twee punten en kan dus een gat slaan.

Lastig seizoen voor Feyenoord

Feyenoord kent een lastig seizoen tot nog toe. In de Eredivisie staan ze vijfde, ze zijn nog wel ongeslagen maar het voetbal is niet goed. Ze kregen de nodige goals tegen en hebben zelf moeite met scoren. Afgelopen weekend kregen de Rotterdammers nog twee goals tegen in de wedstrijd tegen Emmen, uiteindelijk scoorden ze in de 93e minuut de winnende goal. Ook tegen RKC de week ervoor kreeg Feyenoord twee doelpunten tegen en bleef het uiteindelijk op 2-2 steken.

In Europa gaat het al niet veel beter. Feyenoord verloor met maar liefst 1-4 van Wolfsberger AC. Nou moet hier wel bij vermeld worden dat de scheidsrechter een aantal belachelijke beslissingen nam en maar liefst drie penalty’s gaf. Maar Feyenoord speelde zelf ook bizar slecht en gaf gigantisch veel ruimte weg en creëerde bijna niks.

Defensieve kracht CSKA Moskou

CSKA Moskou staat eerste in de Russische competitie; na 13 wedstrijden staan ze één punt voor op Zenit. Defensief zijn ze een van de betere ploegen in de competitie en ook op scorend vlak doen ze het prima. In de Europa League hebben we vooral de defensieve kracht van CSKA kunnen zien. Ze kregen namelijk nog maar één goal tegen. Maar scoorden er zelf ook maar één: het werd 1-1 gelijk tegen Wolfsberger en 0-0 tegen Dinamo Zagreb.

Winst CSKA voor 2.60 x de inleg

Onder 2.5 goals @1.80

Gokken op winst CSKA en weinig goals

Wij verwachten een spannende wedstrijd. Dinamo hoopt de goede vorm van de eigen competitie eindelijk over te nemen naar de Europa League, terwijl Feyenoord juist de slechte vorm weg wil voetballen. Beide ploegen zijn geen echte doelpuntenmachines en daarom tippen wij voor het wedden op Europa League de ‘Onder 2.5 goals’ bet. Daarnaast denken we wel dat uiteindelijk CSKA deze wedstrijd gaat winnen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top