Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League voorbeschouwing: goal Che Adams, zege Chelsea en West Ham

Premier League betting tips

Dit weekend verwachten wij een goal van Che Adams, een ruime zege voor Chelsea en een thuiszege voor West Ham. Check hieronder de voorbeschouwing en de bookmakers odds.

Premier League voetbal wedden tips Boxing Day

Southampton – Newcastle United bet tips

Premier League vandaag, 21.00 uur. Southampton moet het een tijdje zonder topspits Danny Ings. Hij zal er zeker een paar weken uit liggen. Dit is een flinke tegenvaller voor Southampton aangezien Ings erop los scoort. Nu is het tijd dat Che Adams opstaat en laat zien dat ook hij doelpunten blijft maken. Che Adams speelt in de spits naast Danny Ings, hij is nog jong en heeft dit seizoen 2 doelpunten gemaakt. Ik geloof er wel in dat hij nu laat zien dat hij ook een echte goalgetter is. Che Adams is een toptalent voor Southampton.

Wilson en Saint-Maximin gaan het moeilijk maken

De tegenstander van Southampton vanavond is Newcastle United. Ook Newcastle heeft een paar goede spelers lopen voorin. Wat dacht je van Callum Wilson en de supersnelle flankspeler Saint-Maximin? Deze twee doen het goed en ze zullen het Southampton zeker moeilijk maken.

Beste weddenschappen

Beide ploegen zijn in goeden doen en ik verwacht ook dat beide teams zullen gaan scoren. We gaan de Both Teams to Score weddenschap spelen met odds van 1.75. Southampton mist misschien zijn topscorer, maar ze gaan zeker een doelpunt maken want er loopt genoeg kwaliteit rond.

Tip voor een tweede bet is ‘Che Adams to Score Anytime’ @2.85. Deze boy moet juist nu opstaan en heeft er al twee in liggen. Als er wordt gescoord is hij diegene die het doet. Twee uitstekende weddenschappen voor een topwedstrijd op vrijdagavond. Succes!

Beide Teams Scoren voor 1.75 x de inleg

Goal Che Adams voor 2.85 x de inleg

Wedden op Chelsea – Sheffield United

Op zaterdagavond 18.30 uur trappen we in de Premier League af met Chelsea tegen Sheffield United. Sheffield draait een moeilijk seizoen. Ze zijn denk ik nu al tegen degradatie aan het vechten. Er wordt gewoon bijna niet gescoord en dan kan je nog zoveel tegenhouden, als je zelf de doelpunten niet maakt wordt het lastig om te winnen.

Met pas drie goals dit seizoen zijn ze het team met het laagste aantal doelpunten in de Premier League tot nu toe. Tegen Chelsea staat ze een flinke klus te wachten.

Ziyech draait bij Chelsea lekker mee

Chelsea draait op het moment goed. Ze hebben gelukkig een nieuwe keeper aan de haak geslagen en dat is Mendy. De doelman doet het tot nu toe heel erg goed en dat moet ook wel want de verdediging van Chelsea is nog altijd niet top. Voorin hebben ze genoeg talent lopen en veel technische spelers die allemaal een doelpunt kunnen maken. Ziyech is hersteld van zijn blessure en draait lekker mee, scoort meteen en heeft ook al assist op zijn naam.

Inzetten op ruime zege Chelsea

Deze wedstrijd gaat gewonnen worden door Chelsea. Sheffield United is nog weleens lastig te doorbreken in verdedigend opzicht, maar de kwaliteit die Chelsea voorin heeft is gewoon te veel voor Sheffield. Wij gaan spelen voor de bet Chelsea -1.5 Asian Handicap @2.10. Chelsea gaat deze wedstrijd met ruime cijfers winnen.

-1.5 AH Chelsea voor 2.10 x de inleg

Gokken op winst West Ham tegen Fulham

Zaterdag 21.00 uur. Fulham zit een beetje in hetzelfde schuitje als Sheffield Utd. Ze scoren iets meer, maar de wedstrijden worden niet gewonnen en daardoor staan ze op de 17e plek in de Premier League en dat is nét boven de degradatiestreep. Ook Fulham is een degradatieklant en ze gaan het zwaar krijgen uit bij West ham.
Winst voor West Ham belangrijk

Bij West Ham gaat het oké. Ze weten gelukkig bijna iedere wedstrijd te scoren. In thuiswedstrijden zijn ze al vier wedstrijden niet verslagen en dat is best knap. Wil West Ham een beetje afstand nemen van degradatiezone dan is het winnen van deze wedstrijd heel belangrijk aangezien Fulham een directe concurrent is.

Wedtip: zege West Ham

De laatste tip voor het wedden op voetbal deze week is een inzet op winst West Ham @1.85. Fulham heeft de vorige wedstrijd wel weten te winnen, maar in uitwedstrijden hebben ze het erg zwaar. West Ham draait in thuiswedstrijden heel lekker en ik verwacht niks minder dan een thuiswinst. Winst voor West Ham is de play!

Winst West Ham voor 1.85 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top