Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Nederland – Spanje: weinig goals en Spanje wint

Nederland – Spanje voorspellingen

De komende twee weken moeten we het doen met interland voetbal. Woensdag 11 november staat de vriendschappelijke wedstrijd Nederland – Spanje op het programma en vervolgens neemt het Nederlands elftal het in de Nations League op tegen Bosnië Herzegovina en Polen. In dit een voorbeschouwing en beste weddenschappen voor Nederland – Spanje.

€10 WK Free Bet bij Unibet tijdens elke Eredivisie speelronde!

Tips wedden Nederland – Spanje vriendschappelijk

Spanje staat eerste in groep 4 van de Nations League (met verder Duitsland, Oekraïne en Zwitserland). Spanje is al tijden een absoluut topland in het mondiale voetbal, maar heeft het de laatste jaren toch iets moeilijker. Ze winnen niet meer zo overtuigend en gemakkelijk als in de tijd met o.a. Xavi en Iniesta. Ze verloren hun laatste wedstrijd in de Nations League bijvoorbeeld van Oekraïne.

Spanje scoort moeizaam

Het ontbreekt Spanje al jaren aan een echte topspits. Eigenlijk sinds het stoppen van David Villa en Torres missen ze een echte killer. In de laatste drie wedstrijden stond er telkens een andere spits in de basis. Gerard Moreno, Mikel Oryazabal en Rodrigo Moreno mochten het proberen. Dit keer zit ook Alvaro Morata weer bij de selectie.

Spanje scoort dan ook moeizaam de laatste wedstrijden, slechts twee keer in de laatste drie wedstrijden. Verdedigend zijn ze behoorlijk sterk, al vier wedstrijden op rij kregen ze geen goal tegen. Spanje heeft wel een enorm brede selectie. Op vrijwel elke positie staat iemand die bij de absolute top speelt en op de bank zit iemand die of wordt gezien als aanstormend talent of net onder de wereldtop zit.

Progressie Nederlands elftal

Nederland heeft nog niet gewonnen onder bondscoach Frank de Boer. De Boer begon met een verliespartij tegen Mexico (1-0) en daarna speelden ze twee keer gelijk: tegen Bosnië Herzegovina (0-0) en Italië (1-1). Wel kon je enige progressie zien in deze wedstrijden. Tegen Italië speelde Oranje een stuk beter dan tegen Bosnië en Mexico.

Minder brede selectie Oranje

Net zoals Spanje scoort Nederland moeizaam in de laatste wedstrijden maar geven ze niet zo gek veel kansen weg. In de Nations League kreeg Oranje ook slechts twee goals tegen in vier wedstrijden, maar ze scoorden er evenveel. De selectie van Oranje is een stuk minder breed dan die van Spanje. We hebben een aantal topspelers als Depay, Wijnaldum en De Jong en natuurlijk een hele lijst met toptalenten. Maar we hebben ook spelers als Veltman, Hateboer en Ryan Babel die toch niet op het niveau zitten van de Spaanse spelers.

Nederland – Spanje voorspellingen

Eigenlijk zit niemand te wachten op deze wedstrijd, behalve de nationale bonden omdat het wat geld oplevert. In dit hectische voetbalseizoen is het totaal onlogisch om nog een oefenwedstrijd in te plannen voor de Nations League wedstrijden. Daarom is het goed mogelijk dat beide ploegen met een soort b-opstelling gaan spelen.

Met dat in het achterhoofd zetten wij voor het wedden op voetbal ons geld in op ‘Spanje to win’. Spanje heeft een selectie die qua niveau natuurlijk veel breder is en simpelweg beter. Daarnaast verwachten we niet veel goals, beide ploegen leunen op een solide defensie en op het hebben en houden van balbezit. Dat zorgt normaal gesproken niet voor de meest aantrekkelijke wedstrijden. De beste weddenschappen voor dit duel zijn:

Winst Spanje voor 2.50 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top