Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Nederland – Bosnië: winst en goal Memphis Depay

Voorspellingen Nederland – Bosnië

Nations League | Morgen om 18.00 uur wordt er in de Johan Cruijff Arena de wedstrijd Nederland – Bosnië gespeeld. Het is voor de teams belangrijk om zo hoog mogelijk in de poule te eindigen.

Wij verwachten winst voor Oranje, een goal van Depay en ook een doelpunt van de tegenstander. Onderaan meer.

Nederland – Bosnië Nations League betting

Nederland staat derde in de poule met 5 punten. Het ligt allemaal kort bij elkaar. Op nummer twee staat Italië met 6 punten en op nummer staat verassend Polen met 7 punten. Bosnië en Herzegovina, de tegenstander van Nederland, staat op nummer laatst met 2 punten. Toch moet Nederland Bosnië niet onderschatten want Bosnië heeft een gevaarlijke ploeg dat zeker kan voetballen.

Oranje moet scherp voor de dag komen

Edin Dzeko is de kracht bij Bosnië. De aanvoerder is inmiddels 34 jaar, maar nog altijd belangrijk voor zijn land en tevens bij zijn club AS Roma. Gelukkig voor Oranje is Dzeko er niet bij, hij testte positief op corona. Maar er lopen nog een paar goede spelers rond zoals Krunic van AC Milan, Kolasinac van Arsenal en niet te vergeten Pjanic van FC Barcelona. Pjanic is een hele goede verdediger en ik ben benieuwd hoe ons middenveld ertegen gaat spelen. Nederland zal scherp voor de dag moeten komen.

Nederlands elftal moet er staan

Nederlands nieuwe bondscoach Frank de Boer lijkt zijn draai nog niet te hebben gevonden, maar dat is ook niet gek. Hij heeft pas drie wedstrijden geleid met Oranje en dat is nog te vroeg om een stempel te drukken. Toch krijgt hij er niet al te veel tijd voor. Nederland heeft een goede lichting en zal er moeten staan.

Tijd om overtuigend te winnen

Een flinke tegenvaller is dat aanvoerder Virgil van Dijk een zware blessure heeft en voorlopig niet mee kan doen. Van Dijk is zeer belangrijk voor het Nederlands elftal, een leider binnen en buiten het veld en dat is ook terug te zien bij zijn club Liverpool. Gelukkig beschikt Oranje over goede spelers om dit gemis op te vangen.
Op het middenveld en voorin hebben we natuurlijk genoeg kwaliteit rondlopen en het wordt nu eens tijd dat er een wedstrijd met veel lef en goed voetbal gewonnen gaat worden. In de laatste wedstrijden werd er moeilijk gescoord.

Wedtips Nederland – Bosnië

De eerste weddenschap die we gaan spelen is ‘Nederland winst + Beide Teams Scoren’ met een quotering van 3.30. Dat betekent dat je meer dan 3x je inzet terugverdient als we deze bet gaan winnen. Ik verwacht een sterk gemotiveerd Nederlands elftal dat een paar doelpunten gaat maken. Achterin is Bosnië kwetsbaar en daar gaat Nederland gebruik van maken. Ik verwacht ook dat Bosnië een doelpunt mee gaat pikken, maar niet verder zal komen dan 1 stuks. Dit is dan ook een mooie hoge bet om te spelen.

Beste weddenschappen Oranje

De tweede tip voor het wedden op Nations League is een inzet op een goal van Memphis Depay. Aangezien ik verwacht dat Nederland een paar doelpunten kan gaan maken is Depay de aangewezen persoon om dit te doen. Hij staat al een tijdje droog bij het Oranje en zal gebrand zijn op het maken van een doelpunt.

Winst Oranje + BTTS voor 3.30 x de inleg

Goal Memphis Depay voor @2.50

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top