Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Polen – Nederland tips: Oranje gaat Nations League wedstrijd winnen

Voorspelling Polen – Nederland Nations League

De eerste overwinning van Frank de Boer als bondscoach van Nederland is een feit. Na een goede wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina staat nu de wedstrijd tegen Polen op het programma (woensdag 18-11 om 20:45 uur). Eerste worden in de groep wordt lastig aangezien Italië dan niet mag winnen van Bosnië. Toch zullen de spelers en de trainer het goede gevoel vast willen houden en er alles aan doen om te winnen.

Onderaan de voorspellingen.

Polen - Nederland tips Nations League voetbal woensdag

Wedden Polen – Nederland Nations League

Polen was de laatste wedstrijden goed in vorm, maar jammer genoeg voor ons wisten ze niet te winnen van Italië. Alvorens de 2-0 nederlaag tegen Italië waren ze vijf wedstrijden op rij ongeslagen waarvan ze vier keer wonnen. Tegen Italië werd Polen helemaal weggespeeld. Ze hadden maar 39% balbezit en schoten geen enkele keer op doel.

Robert Lewandowski onzeker tegen Oranje

Robert Lewandowski is natuurlijk de grote ster van het elftal, maar het is nog niet bekend of hij ook meedoet tegen Oranje. Hij schijnt te kampen met een bilblessure, maar in Polen wordt er getwijfeld of dit klopt. Er gaan ook verhalen de ronde dat hij niet meer wil voetballen onder bondschoach Jerzy Brzeczek. Wat de reden ook is, het niet meespelen van Lewandowski is natuurlijk voor Oranje geen slecht nieuws.

Nederlands elftal speelt prima

Nederland speelde prima tegen Bosnië. Ze speelden in een hoog tempo en met veel beweging wat resulteerde in aardig wat kansen. Tegen teams die zich ingraven is tempo en beweging een must en Frank de Boer had een prima tactisch plan. Polen zal ongeveer net zo spelen als Bosnië en Herzegovina, misschien nog iets minder avontuurlijk en meer teruggetrokken. We hebben gezien dat Nederland er tussendoor kan voetballen. Maar ze geven ook aardig wat ruimte weg.

Gokken op winst Oranje

Zowel Nederland als Polen kunnen nog eerste worden in de groep, maar daarvoor moeten ze wel winnen en Italië moet verliezen/niet winnen. Met het oog op het spel van Bosnië en Herzegovina zien wij dat niet gebeuren. Beide ploegen zullen echter er alles aan doen om te winnen, mocht er toch een stunt inzitten in de andere wedstrijd.

Odds bookmakers

Wedden op Nations League | Wij verwachten dat Nederland deze wedstrijd uiteindelijk gaat winnen. Als ze net zo spelen als in de vorige wedstrijd gaan ze genoeg kansen creëren. De omschakeling van Polen kan gevaarlijk zijn, maar als ze Lewandowski missen, dan missen ze meteen de speler die altijd aan het einde staat van een counter. Daarom zetten wij ons geld op Nederland to win.

Nederland wint voor 1.85 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top