Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Premier League kraker Tottenham – Manchester City en meer

De tips voor de beste Premier League weddenschappen van dit weekend komen uit de topper Tottenham tegen Manchester City (waaronder een niet te missen bet!) en het duel Manchester United – West Brom. Daarnaast tippen we nog een mooie combinatie weddenschap voor de wedstrijden Fulham – Everton en Wolves – Southampton.

Wedden op Tottenham Hotspur Premier League

Tottenham – Manchester City voorspellen

Zaterdag 21 november 18.30 uur. Tottenham Hotspur – Manchester City wordt een absolute topwedstrijd in de Premier League dit weekend. Op de ranglijst staan de Spurs tweede en staat City op de tiende plaats. De stand is in het verleden juist altijd andersom geweest. Dit had niemand verwacht, maar niets is minder waar. Toch is het verschil kleiner dan het lijkt. De marge is zo krap dat als er met punten wordt geknoeid het ook heel snel weer anders is.

Wat de opstelling betreft is het even afwachten. Er zijn bij beide ploegen nog veel spelers van wie het twijfelachtig is of ze inzetbaar zijn. Dat komt natuurlijk door de interlands die zijn geweest. Toch kunnen we zeker al één bet spelen die in mijn ogen te hoog genoteerd staat bij de bookmakers.

Een niet te missen bet

De eerste weddenschap die we gaan spelen op deze topwedstrijd is Both Teams to Get Over 1.5 Cards @2.80. Dat betekent dat beide ploegen in deze wedstrijd minimaal twee kaarten krijgen. Een gele of een rode dat maakt niks uit. Zolang er maar voor beide teams minimaal twee kaarten worden uitgedeeld is de bet gewonnen. Mike Dean is de scheidsrechter in dit duel en hij is een Card Happy Referee. Mike Dean deelt graag kaarten uit en vooral in topwedstrijd. Een must play!

Gokken op goals

Als tweede Premier League weddenschap gaan we de ‘Both Teams to Score + Over 2.5 Goals’ spelen met odds van 1.85. City zal deze wedstrijd moeten winnen wil het aanhaken bij de top. Tottenham draait op het moment behoorlijk goed en scoort erop los. Deze wedstrijd staat garant voor doelpunten.

Minimaal 2 kaarten per team voor 2.80 x de inleg

BTS en Over 2.5 goals voor 1.85

Voorspellingen Manchester United – West Brom

Zaterdagavond 21.00 uur wordt de wedstrijd Man United tegen West Brom afgetrapt. Manchester United heeft de vorige wedstrijd knap gewonnen uit bij Everton. Dit was ook hard nodig, want ze hebben al behoorlijk wat punten verknoeid.

Toch blijft het bij United wat onrustig. Iedere keer als je denkt dat ze op de weg terug zijn verknallen ze het weer. En als je denkt dat het niks meer gaat worden dan spelen is topwedstrijden. Na de winst op Everton denk ik dat het vertrouwen weer terug is bij Man United en het duel tegen West Brom is een uitgelezen kans om te laten zien dat ze op de goede weg zitten.

Asian Handicap beste optie

West Brom heeft dit seizoen nog niks laten zien en ik verwacht ook niet dat ze dat nog gaan doen. Tuurlijk zullen ze nog weleens zorgen dat ze een paar puntjes binnenslepen, maar ik verwacht dat West Brom degradatiekandidaat nummer één is. Als we kijken naar wat voor deze wedstrijd de beste weddenschap is dan komen we uit op Manchester United -1.5 Asian Handicap met een notering  van 2.00. Manchester United zal met méér dan 1 doelpunt verschil moeten winnen wil de bet goed zijn. Je inzet wordt verdubbeld als dit gebeurt.

Combi bet Premier League

De laatste bet die we deze week tippen voor het wedden op Premier League is een combinatie weddenschap. Op zondag wordt de wedstrijd Fulham tegen Everton gespeeld. Everton heeft wat goed te maken sinds de vorige wedstrijd tegen Manchester United en ik verwacht dat ze over Fulham heen zullen lopen.

Dit duel gaan we combineren met een wedstrijd die op maandag wordt gespeeld en dat is Wolves tegen Southampton. Southampton is in hele goede vorm en ik verwacht dat ze minimaal een gelijkspel uit deze wedstrijd gaan halen en misschien zelfs wel kunnen gaan winnen. De bet die we op deze twee wedstrijden gaan spelen is: Everton Winst + Southampton Double Chance met odds van 2.90. We krijgen bijna drie keer keer onze inzet ervoor terug en dat is een weddenschap die we niet laten liggen!

Bovenstaande combi bet voor 2.90 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top