Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling Ajax – Midtjylland Champions League: winst en goals

Voorspellingen Ajax – Midtjylland Champions League

Woensdagavond staat er een belangrijke wedstrijd voor Ajax op het programma. De wedstrijd tegen Midtjylland in de Champions League moet gewonnen worden. Bij winst zijn ze al zeker van de Europa League en houden ze overwintering in de Champions League in eigen hand.

Voorspellingen en wedden tips Feyenoord, Liverpool en City

Check onderaan odds combinatie weddenschap winst Ajax en Over 2.5 goals.

Ajax – Midtjylland Champions League

Ajax lijkt weinig uitdaging te vinden in de Eredivisie. Na negen wedstrijden staan ze met twee punten voorsprong aan kop, ze hebben al 37 goals gemaakt en kregen er pas vijf tegen. Ajax liet alleen een steekje vallen uit bij FC Groningen. In de Champions League is het een stukje moeilijker voor ze. Hier kwam ook de nodige pech bij kijken. Zo kwamen ze niet tot scoren tegen Liverpool, terwijl Ajax wel zes keer op doel schoot en de nodige grote kansen had.

Tegen Midtjylland slechtste duel dit seizoen

Tegen Atalanta was het spel bij vlagen goed, maar gaven ze in tien minuten tijd een 2-0 voorsprong weg en was het verdedigend sowieso kwetsbaar. Gek genoeg was de wedstrijd tegen FC Midtjylland misschien wel de slechtste van Ajax in de Champions League dit seizoen. Er werd wel met 1-2 gewonnen, maar Ajax had weinig echt controle in de wedstrijd. Grote kansen kregen ze amper en het spel leek in niks op wat we in de andere wedstrijden zagen.

David Neres terug bij Ajax na lange blessure

Tegen Midtjylland doet Antony waarschijnlijk niet mee. Gelukkig voor Ajax is Neres na een lange blessure weer fit en komt hij weer in z’n oude vorm. We hebben allemaal al gezien hoe goed hij kan zijn in de Champions League. Daarnaast lijkt het middenveld ook steeds beter op elkaar ingespeeld met Gravenberch en Klaassen als controleurs. In de laatste wedstrijd gaf Ajax een stuk minder ruimte weg, mede doordat Klaassen vaker de controle bewaakte.

Zwaar programma gaat bij Denen zijn tol eisen

FC Midtjylland doet voor het eerst mee aan de Champions League en dat is wel te zien. Na drie wedstrijden staan ze op 0 punten, maar één goal voor en acht tegen. In de eigen competitie gaat het een stuk beter, ze staan eerste al lijkt het zware programma wel z’n tol te eisen. Ze hebben geen hele brede selectie en de trainer geeft spelers vaak rust in de wedstrijd voor de Champions League.

Sterkste 11 naar Amsterdam

Afgelopen weekend wonnen ze maar met 2-1 van AGF. Ook in deze wedstrijd stonden een paar andere spelers in de basis. We kunnen er dus vanuit gaan dat Midtjylland met de sterkste elf naar Amsterdam afreizen.

Voorspellingen Ajax – Midtjylland

De vorige wedstrijd van Ajax tegen Midtjylland was natuurlijk niet best, maar dat is wel te verklaren. Voor de wedstrijd was er ineens sprake van een corona uitbraak, waardoor er lange tijd onzekerheid was over wie er wel en niet konden spelen. Davy Klaassen bijvoorbeeld lag op de dag van de wedstrijd op de bank te gamen toen hij plotseling gebeld werd dat hij toch mee mocht doen. Hij nam het eerst volgende vliegtuig en een aantal uur later viel hij in de tweede helft in. Ook beslissende spelers als Tadic en Onana kwamen later dan de rest van de groep. Dit heeft ongetwijfeld invloed gehad op het spel.

Inzetten op winst en goals

Wat het wedden op Champions League betreft gaan we voor een combi bet. Als Ajax deze keer het niveau haalt van wat ze in de Eredivisie laten zien dan gaan ze hier gewoon eenvoudig winnen. FC Midtjylland is geen topploeg en zou waarschijnlijk in de subtop meedraaien in een competitie als de Eredivisie. Ajax heeft laten zien goed te kunnen voetballen, de puzzelstukjes lijken op zijn plaats te zijn gevallen en nu is het tijd om dat in de Champions League te laten zien. Bij bookmakers is de beste weddenschap is de combi winst Ajax + Over 2.5 Total Goals Ajax:

Ajax wint + scoort over 2.5 goals voor 1.97 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top