Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Europa League wedstrijden Feyenoord, PSV en AZ

Voetbal voorspellingen AZ, Feyenoord en PSV

CSKA Moskou – Feyenoord Europa League

Donderdag 26 november 2020, 18.55 uur. Dit zal een moeilijke wedstrijd worden voor Feyenoord. Willen de Rotterdammers een ronde verder komen in de Europa League, dan mag deze wedstrijd niet verloren gaan.

Feyenoord won de thuiswedstrijd tegen CSKA knap met 3-1. Dat Feyenoord nu uit moet spelen maakt het een ander verhaal. CSKA Moskou is in eigen huis nauwelijks te verslaan en ze staan ook niet voor niks bovenaan de Russische competitie. Het is gewoon een goed team. Voor CSKA geldt hetzelfde als voor Feyenoord: er zal gewonnen moeten worden.  CSKA Moskou staat laatste in de poule, maar er is nog niks verloren. De ploeg die deze wedstrijd wint heeft een goede kans om door te gaan naar de volgende ronde van de Europa League.

Beste weddenschap CSKA Moskou – Feyenoord

Gezien beide ploegen niks opschieten met verlies of gelijkspel en alleen winst telt, geloof ik dat dit een open wedstrijd gaat worden. En als er een vroege goal gaat vallen, zullen er nog veel meer volgen. De Over 2.5 Goals is de beste bet die we kunnen spelen. Een winnaar durf ik niet te aan te wijzen hier want beide teams zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd.

Over 2,5 goals voor 1.89 x de inleg

Tips gokken op Feyenoord - Ajax: de beste bet voor de Klassieker

Europa League AZ – Real Sociedad voorspellen

Donderdag 21.00 uur. Dit is ook een hele leuke spannende wedstrijd. Beide ploegen staan op 6 punten samen met nog een andere ploeg en dat is Napoli. AZ Alkmaar staat nu op de tweede plek in de poule en Real Sociedad op de derde. Drie de teams met 6 punten dus. Je mag verwachten dat Napoli de wedstrijd gaat winnen tegen de nummer laatst Rijeka dus dan moet er gewonnen worden door AZ wil het goede kans maken om door te gaan. Dit zijn de wedstrijden waar je het moet laten zien. Een slippertje kan en mag je je niet meer veroorloven.

AZ tegen koploper La Liga

AZ is gelukkig weer aan het opkrabbelen in de competitie. Ze hebben het een tijdje zwaar gehad, maar zijn op de goede weg terug. Uit in de Europa League tegen Real Sociedad verloren ze met 1-0. De Spaanse ploeg is een behoorlijk goede tegenstander. Op het moment staan ze zelfs op de eerste plaats in La Liga. Wat een knappe prestatie.

Gokken op een kans voor AZ

De odds zijn naar mijn mening eerlijk verdeeld. Voor gokken op winst Sociedad krijg je 1.87 en winst AZ noteert bij de bookmakers 3.70. Op papier is Sociedad natuurlijk de favoriet, maar ik schat AZ zeker niet kansloos in. We gaan een weddenschap maken met de bet builder optie en die bestaat in dit geval uit twee delen.

In de Bet Builder stoppen we de picks ‘Both Teams to Score’ en ‘AZ Alkmaar Double Chance’ voor een totale odd van 2.90. Dat betekent dat we voorspellen dat beide teams gaan scoren en dat AZ de thuiswedstrijd niet verliest. Dit is een weddenschap om niet te laten liggen voor een wedstrijd waarin AZ zeker niet kansloos is.

Bovenstaande Bet Builder voor 2.90 x de inleg

Europa League voorspelling PSV – PAOK

Donderdag 21.00 uur. PSV heeft zich flink laten kennen in de vorige wedstrijd tegen PAOK (het werd 4-1 tegen de Grieken). Dit was totaal niet nodig want PSV heeft natuurlijk een heel goed team. PSV heeft die wedstrijd flink onderschat. In deze wedstrijd zullen de Eindhovenaren moeten laten zien dat ze nog altijd meedoen in strijd om de volgende ronde.

Ook voor PSV geldt dat deze Europa League wedstrijd gewonnen moet worden en gezien de stand telt geen enkele andere uitkomst. PSV staat op 3 punten en op de derde plek in de groep. PAOK staat op de tweede plek met vijf punten dus dat betekent dat als PSV hier op eigen veld verliest, ze de volgende ronde bijna zo goed als zeker kunnen vergeten.

Weddenschap winst PSV boosten

PSV heeft wat goed te maken en dat zullen ze ook gaan doen. Ik verwacht niets minder dan een winst hier voor PSV en een duidelijke. Ze zullen terugslaan. PAOK zal PSV het behoorlijk moeilijk maken, maar PSV zal er met de winst vandoor gaan. Winst PSV staat bij de bookmakers genoteerd op 1.75. We kunnen deze uitkomst boosten met een Asian goal line erbij dus we gaan spelen voor de bet PSV Winst + 1.5 Goals voor een totale odd van 2.15. Een goede weddenschap die je inzet meer dan verdubbelt bij een goede voorspelling.

Winst PSV + 1.5 goals voor 2.15 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top