Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Anderlecht – Standard Luik Jupiler Pro League: kaarten en goals

Anderlecht – Standard Luik voorspellingen

Zondag 29 november staat de klassieker van België op het programma; Anderlecht tegen Standard Luik. Beide ploegen zijn bezig aan een opmars richting het oude niveau en een overwinning in deze derby is voor beide mogelijk. Het is een wedstrijd waar gemiddeld vijf kaarten worden getrokken en de nodige overtredingen worden gemaakt. Check op wedden op Jupiler Pro League de favorieten en onderaan onze voorspellingen.

Wedden tips Anderlecht – Standard Luik Jupiler Pro League

Anderlecht was jarenlang de absolute topclub van België maar is de afgelopen jaren flink weggezakt: van vrijwel elk seizoen titelkandidaat nummer één, naar een ploeg die in de middenmoot meespeelt en hoopt op Europees voetbal. Ook dit seizoen horen ze nog niet bij de top van de Jupiler Pro League maar er lijkt wel een stijgende lijn in te zitten. Anderlecht staat zevende met vijf punten achterstand op de nummer één Club Brugge.

Defensie Anderlecht kan beter

Van de laatste vijf duels wist Anderlecht er twee te winnen, twee werden gelijkgespeeld en afgelopen weekend verloren ze. In deze vijf wedstrijden kregen ze zeven goals tegen en hielden ze maar een keer de nul. Zelf scoorden ze acht keer. Anderlecht wist dit seizoen nog maar twee keer de nul te houden in de dertien gespeelde wedstrijden. De defensie is dus zeker niet hun beste linie.

Standard Luik niet goed in vorm

Standard Luik werd vorig jaar vijfde en haalde via de play offs de Europa League. Op dit moment staan ze ook vijfde in de competitie maar ze zijn niet goed in vorm. Van de laatste vijf wedstrijden wonnen ze er maar een, ze verloren er ook een en speelden dus drie keer gelijk. In de Europa League gaat het nog veel slechter. Na drie wedstrijden hebben ze nul punten en één goal voor en acht tegen.

Te weinig spelers voor het drukke programma

Het lijkt erop dat Standard niet genoeg spelers heeft om dit drukke programma echt goed te doorstaan. Ze kregen in de laatste vijf wedstrijden zes goals tegen, hielden maar een keer de nul en scoorden zelf vijf keer. Standard hield iets vaker de nul dit seizoen, in totaal vier keer, maar dat was vooral aan het begin van het seizoen. Sinds ze ook in de Europa League spelen hielden ze geen enkele meer de nul.

Voorspellingen Anderlecht – Standard Luik

Wij verwachten dat Anderlecht – Standard Luik een intense wedstrijd wordt, zoals eigenlijk altijd tussen deze twee ploegen. Ze zijn allebei niet geweldig in vorm en willen terug groeien naar betere tijden. Beide ploegen scoren vrijwel elke wedstrijd, maar krijgen er bijna net zo vaak ook één tegen. Deze wedstrijd schreeuwt om een beide teams scoren bet.

Daarnaast verwachten we dat er ook de nodige kaarten zullen vallen. De odd voor over 4.5 kaarten is redelijk laag, maar de odd voor een rode kaart is juist weer erg mooi hoog. Daarom zetten wij in op een rode kaart. In de laatste drie onderlinge duels zijn er twee rode kaarten getrokken. Dit zijn de beste weddenschappen voor de Belgische klassieker:

Beide Teams Scoren voor 1.65 x de inleg

Rode kaart gegeven voor 3.40 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top