Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Liverpool – Ajax Champions League tips: sterke aanval, dus goals

Liverpool – Ajax voorspellen | Een groot aantal ploegen heeft zich al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League, maar in de groep van Ajax is nog van alles mogelijk. In deze ronde moet Ajax het opnemen in en tegen Liverpool. Het vreemde aan deze wedstrijd is dat wat er ook gebeurt, Ajax moet thuis winnen van Atalanta om door te gaan naar de volgende ronde.

Dortmund - Ajax voorspellen Champions League

Liverpool – Ajax Champions League 1 december

Liverpool is met een overwinning op Ajax wel geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League. Dat zou een geruststellend gevoel zijn voor Klopp, want Liverpool zit in de hoek waar de klappen vallen. Een hele rits aan blessures betekent dat de trainer elke speelronde moet puzzelen. Met name de verdediging staat elke week weer in een andere opstelling.

Blessures verzwakken Liverpool

Afgelopen week werd duidelijk dat naast de al bekende blessuregevallen ook Thiago Alcantara en Chamberlain niet fit zijn voor Liverpool – Ajax. Bovendien viel James Milner met hamstringklachten uit in de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion, ook hij is een twijfelgeval.

Dat de verdediging zoveel ervaren krachten mist is ook duidelijk terug te zien in het spel en resultaten van Liverpool. Zo verloren ze met 0-2 van Atalanta en afgelopen weekend speelden ze 1-1 gelijk tegen Brighton. Brighton kreeg ontzettend veel ruimte en creëerde de nodige kansen. Liverpool wist er eigenlijk maar weinig tegenover te zetten.

Goed voetbal Ajax

Ajax had zaterdag een makkelijke wedstrijd in Emmen, ze wonnen met 0-5 en konden krachten sparen. Basisspelers Antony, Tadic, Traore, Neres, Tagliafico en Mazraoui kregen allemaal in meer of mindere mate rust. Tegen Emmen liet Ajax wederom zien hoe goed ze kunnen voetballen in de kleine ruimte en hoe veel kansen ze kunnen creëren. Ajax staat nu na 10 wedstrijden in de Eredivisie op 42 goals voor, een ongekend moyenne.

Ajax nu beter tegen Liverpool

In de Champions League heeft Ajax er nu ook zeven in liggen, maar ze kregen ook al vijf goals tegen in vier wedstrijden. Ajax speelt nu een stuk beter dan in de eerste wedstrijd tegen Liverpool, toen de ploeg nog zoekende was. Maar ook toen had Ajax de nodige kansen om een punt te behalen of meer. Zo schoot Klaassen op de paal en hadden meerdere spelers moeten scoren.

Liverpool – Ajax voorspellingen

Ajax is op dit moment dus beter in vorm dan in de eerste wedstrijd tegen Liverpool. Dat kan zeker niet gezegd worden van Liverpool die bijna de hele defensie moet missen. Toch zal dit geen gemakkelijke wedstrijd worden voor Ajax. Liverpool kan zich voor de volgende ronde van de Champions League plaatsen en gezien het drukke schema zal de coach dat liever vandaag dan morgen doen.

Wij verwachten dat Jurgen Klopp begint met de beste aanval die ze in huis hebben en alleen al daarmee maken ze kans om te winnen van Ajax. Beide ploegen hebben een betere aanval dan verdediging, daarom voorspellen wij ook een leuke en doelpuntrijke wedstrijd. De beste picks voor het wedden op Champions League zijn:

Ajax wint minstens één helft voor 2.48 x de inleg

Beide teams scoren en over 2.5 goals voor @1.70

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top