Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

FC Barcelona – Real Madrid voorbeschouwing en tips El Clasico

Tips El Clasico FC Barcelona – Real Madrid

Zaterdag om 16.00 uur wordt Spaanse klassieker gespeeld in Camp Nou. FC Barcelona – Real Madrid belooft een heerlijke pot te worden om naar te kijken en vooral om op te wedden. Dit wordt de eerste Clasico voor Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona. Zal hij het voor elkaar krijgen om de 3 punten in eigen huis te houden? Lees hieronder verder voor de voorbeschouwing, voorspellingen en beste weddenschappen.

Dit zijn de beste wedden op voetbal tips voor dit weekend

3 tips voor El Clasico waaronder prima odds op goal Ansu Fati. Onderaan meer. 

FC Barcelona – Real Madrid El Clasico tips

Laten we beginnen met tegenstander Real Madrid. Real heeft dit seizoen al behoorlijk wat kritiek gekregen. Ze hebben zich op de transfermarkt helemaal stilgehouden en geen nieuwe aankopen gedaan. Sterker nog, ze hebben alleen spelers verkocht en ruimte gemaakt in het budget van de club. Waarschijnlijk met het oog op de toekomst – ze hebben misschien grote plannen.

Real Madrid verkoopt goede spelers

Behoorlijk goede spelers zijn verkocht. Denk aan James Rodriquez die het zeer goed doet bij Everton, Sergio Reguilon (naar Tottenham Hotspur), Achraf Hakimi (Inter) en niemand minder dan Gareth Bale die ook verkocht is aan Tottenham Hotspur.

Toch ga je denken, zeker nu ze wat mindere resultaten boeken dan gehoopt, dat deze spelers waardevol waren voor Real Madrid. Maar Real heeft vooralsnog een behoorlijk goede selectie en zal ook dit jaar zeker weten gaan strijden om de titel.

Real zonder Eden Hazard

Eden Hazard was in 2019 de topaankoop van Real Madrid maar heeft nog altijd niet kunnen laten zien wat hij waard is. Hij heeft vaak last van blessures en is nog altijd niet op topniveau. Ook deze wedstrijd tegen FC Barcelona zal hij aan zich voorbij moeten laten gaan.

Blessure Sergio Ramos

Real Madrid leunt nog altijd veel op Sergio Ramos en eigenlijk is hij HET gezicht van Real Madrid. Je merkt dat de ploeg in de wedstrijden waarin hij niet speelt behoorlijk vaak onderuit gaat of veel doelpunten tegen krijgt. Ramos is 34 jaar oud maar nog altijd heel belangrijk voor het team en onmisbaar. Hopelijk is Ramos weer fit genoeg voor El Clasico, daar gaan we in ieder geval wel vanuit.

FC Barcelona – Real Madrid voetbal voorspellingen El Clasico bookmakers

Prima start FC Barcelona onder Ronald Koeman

FC Barcelona kent een prima start onder Ronald Koeman. Er zijn zeker een paar duidelijke veranderingen doorgevoerd. Zo zijn er spelers verkocht, denk aan Louis Suarez (Atletico Madrid), Arturo Vidal (Inter), Semedo (Wolves) en Rakitic (terug naar Sevilla). Op de valreep heeft Barcelona Dest nog kunnen halen bij Ajax en dat was ook nodig want in de verdediging zit het nogal dunnetjes.

Pjanic en Coutinho

Pjanic werd al eerder aangekocht en ik denk dat hij ook zeker een aanwinst is. Coutinho lijkt ook bij Barcelona zijn draai te hebben gevonden. Sinds hij terug is van Bayern München en bij FC Barcelona speelt is hij een genot om naar te kijken en zeer gevaarlijk voor elke tegenstander.

El Clasico wedstrijd op zich

Vorige week verloor Barcelona van Getafe met 1-0. Getafe is een behoorlijk vervelende tegenstander om tegen te spelen. Barcelona heeft zich teruggeknokt en laten zien dat ze op de goede weg terug zitten; ze wonnen namelijk deze week in de Champions League met maar liefst 5-1. Met deze uitslag ga je met vertrouwen naar El Clasico.

Toch blijft deze wedstrijd tegen Real Madrid altijd een wedstrijd apart. Hoe goed of slecht het op dat moment ook gaat. In El Clasico kan van alles gebeuren wat je totaal niet zou verwachten. We gaan nu dan ook eens kijken welke weddenschappen voor FC Barcelona – Real Madrid we het beste kunnen gaan spelen.

Voorspellingen en wedden FC Barcelona – Real Madrid

Barcelona onder Ronald Koeman betekent veel en hoog druk zetten op de helft van de tegenstander en zo snel mogelijk de bal terugveroveren. Dit zal Barca ook willen proberen bij Real Madrid. Madrid zal wat meer op de counter voetballen is de verwachting, maar dat kunnen ze als geen ander. FC Barcelona zal voorzichtig moeten zijn want ik vind nog altijd dat ze achterin vrij kwetsbaar zijn.

Speelt Ramos? Dan gokken op under 3.5 goals

De eerste bet die we gaan spelen is Barcelona Double Chance + Under 3.5 Matchgoals met odds van 2.00. Ik verwacht namelijk dat Barcelona niet verliest op eigen veld maar met Sergio Ramos in de basis bij Real Madrid is het een stuk moeilijker te scoren voor Barca. Staat hij nou niet in de basis dan is deze weddenschap niet aan te raden.

Barcelona Double Chance + Under 3.5 Matchgoals voor 2.00 x de inleg

Er wordt in één helft gescoord

Er is voor het wedden op La Liga nog een bet die er voor mij uitspringt. Dit zal je misschien verbazen maar we gaan spelen voor de weddenschap Goal in Both Halves “NO” @2.30. Ik verwacht natuurlijk hoge intensiteit, maar met weinig doelpunten. Er zal zeker gescoord worden, maar dat zal niet in beide helften zijn. Ik verwacht eerlijk gezegd dat er pas in de tweede helft een doelpunt gemaakt wordt.

Geen goals in beide helften voor 2.30 x de inleg

Wedden op goal Ansu Fati

Als laatste gaan we wedden op Ansu Fati to Score Anytime met een notering van 2.85. Deze jongen speelt geweldig goed en scoort aan de lopende band. Hij is nog jong, maar zo gevaarlijk. Real Madrid zal het heel erg zwaar hebben willen ze Ansu Fati tegenhouden. De odd van 2.85 is dan ook zeer aantrekkelijk om te spelen.

Normaal gezien betten we ook op kaarten, maar aangezien de line zo hoog is blijf ik er dit keer vanaf. Deze drie FC Barcelona – Real Madrid weddenschappen van hierboven zijn de beste bets om te spelen voor El Clasico dit weekend. Have Fun!

Doelpunt Fati voor 2.85 x de inzet

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top