Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Champions League voetbal deze week: alles draait om goals

Champions League voorspellingen voetbal

Deze week staat Champions League voetbal op het programma. Natuurlijk op dinsdagavond Real Madrid – Ajax (morgen volgen een aparte voorbeschouwing + wedden tips voor die wedstrijd) en Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur. Het eerste duel eindigde in 3-0 in het voordeel van de Spurs, waardoor Dortmund dinsdag minimaal drie goals zal moeten maken willen zij de volgende ronde halen.

Ook op woensdag worden twee wedstrijden gespeeld. Paris Saint-Germain – Manchester United waarin PSG een 2-0 voorsprong verdedigt en Porto – AS Roma waarbij de thuisploeg een 2-1 achterstand moet goedmaken. Hieronder de voorbeschouwingen van deze drie heerlijke wedstrijden, afsluitend met tips voor de beste weddenschappen.

Betting tip Dortmund – Tottenham

Als we naar de uitslag van de vorige wedstrijd kijken (3-0), lijkt het of Borussia Dortmund helemaal niets had in te brengen. Toch is dat niet helemaal waar en hebben zij in de eerste helft een paar goede kansen gehad. Die kansen maakten zij echter niet af en de stand bij rust bleef bij 0-0.

In de tweede helft was het voornamelijk Tottenham die de kansen creëerde en hier wel goed mee omging. De Spurs scoorden drie goals en daarmee hebben ze voor de komende Champions League wedstrijd een ideale uitgangspositie.

Gokken op goal eerste helft

Dortmund zal dus dinsdag vanaf het begin volle bak moeten gaan, willen ze deze 0-3 proberen goed te maken. Ik verwacht dan ook dat de thuisploeg uit de startblokken zal schieten en dat ze in de eerste helft al weten te scoren. Bookmaker Mr Green noteert voor deze weddenschap 1.66 en het lijkt een zekerheidje te zijn.

Bovendien kreeg Tottenham Hotspur de afgelopen vijf wedstrijden telkens minimaal één goal tegen, waarbij de tegenstander in drie van die wedstrijden al voor rust wist te scoren. Gezien hun aanvallend vermogen zal dit Dortmund zeker moeten lukken.

Rustige 1e helft Porto – AS Roma

De eerste wedstrijd tussen deze twee eindigde in 2-1 in het voordeel van de Romeinen, waardoor de bal nu bij de Portugezen ligt. Porto zal minimaal één doelpunt moeten maken om de volgende ronde bereiken.

Voor Porto is het woensdag in de Champions League een kwestie van de nul houden, aangezien zij een goede uitgangspositie hebben gecreëerd met het scoren van een uitdoelpunt. Roma daarentegen zal zich iets meer laten inzakken en loeren op een paar kansen, die zij zeker weten gaan krijgen. Zij hoeven tenslotte niet te voetballen, aangezien zij een 1-2 voorsprong verdedigen.

Eén goal is genoeg

De eerste helft van de heenwedstrijd was het voor beide ploegen aftasten en gebeurde er niet veel. Beide teams gingen dan ook aan de thee met een doelpuntloze eerste helft. Mijn voorspelling is dat er in de wedstrijd van woensdag eveneens weinig doelpunten in de eerste helft vallen. Eén goal is genoeg voor Porto en vervolgens zullen zij wel de nul moeten zien te houden. Ze zullen daarom rustig aan het Champions League duel beginnen.

Beste weddenschap: under 1,5 goals

Voor AS Roma geldt hetzelfde – ook zij zullen de eerste helft rustig aan doen. Zij verdedigen namelijk een voorsprong van 1-2. Daarom raad ik jullie aan om bij de bookmakers te spelen voor de weddenschap ‘onder 1,5 doelpunt’ in de eerste helft. De odds zijn 1.46 en de pick is eventueel ook prima in een combinatie weddenschap te  gebruiken.

PSG – Manchester United wedden

Dan nu de laatste wedstrijd voor het wedden op Champions League deze week. Alle verwachtingen van PSG werden in de heenwedstrijd overtroffen toen zij met 0-2 wisten te winnen in het Old Trafford stadion.

Zonder Neymar en Cavani kan het ook

Een uitstekende prestatie van het team van Neymar, Cavani en Mbappé, waarvan de eerste twee namen zelfs ontbraken. Zo bewees PSG dat zij ook zonder deze twee grootheden kunnen presteren en kunnen winnen van grote teams als United. Het is dan ook geen aderlating meer dat deze twee de return niet zullen spelen. Alle ogen zullen woensdag weer gericht zijn op de jonge aanvaller Mbappé.

PSG laat United het spel maken

Ik verwacht in deze wedstrijd een ingezakt PSG dat gaat loeren op de counter, hetgeen ze eigenlijk ook de heenwedstrijd hebben gedaan. Op die manier laten ze Manchester United het spel maken.

In de eerste wedstrijd kon je duidelijk zien dat United niet door de muur van Paris Saint-Germain kon komen waardoor zij ook amper kansen hebben gecreëerd. De achterhoede van PSG stond als een huis en zodra ze de bal veroverden, wisten ze gevaarlijk te worden met die snelle voorhoede waarover ze beschikken.

Voorspelling PSG – Manchester United

Dit spelbeeld verwacht ik komende woensdag ook. Manchester United zal het spel moeten maken aangezien zij minimaal twee doelpunten moeten scoren. Er zullen nog meer ruimtes komen voor PSG wanneer United in de loop van de wedstrijd al meer risico’s gaat nemen.

Hier zullen de Fransen maar al te graag van profiteren en ik voorzie dat er minimaal drie doelpunten gaan vallen in de wedstrijd. Wedden op over 2,5 goals noteert 1.63 bij bookmaker Mr Green.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top