Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Real Madrid – Ajax Champions League wedtips: hoge odds schoten op doel

Real Madrid – Ajax Champions League wedden tips
Voorspellingen en beste weddenschappen

Vanavond staat Ajax voor de tot nu toe belangrijkste wedstrijd van het seizoen: de return in de achtste finale van de Champions League. De eerste wedstrijd wist Real Madrid met 1-2 te winnen. Voor het Nederlands voetbal is het hopen op een stunt van Ajax, want de punten zijn hard nodig.

Onderstaand de voorbeschouwing Real Madrid – Ajax en de voorspellingen voor deze wedstrijd. Mijn tips voor het wedden zijn: inzetten op ‘schoten op doel’ en een kleine stake op winst Ajax. Lees verder waarom…

Real Madrid – Ajax Champions League

Real Madrid zit niet in de beste fase van het seizoen qua vorm. Ze begonnen het seizoen al slecht, maar leken zo rond de winterstop beter in vorm te komen. De laatste weken gaat het echter weer een stuk minder goed.

Real verdedigend niet best

Afgelopen week verloor Real Madrid twee keer thuis van FC Barcelona; in de beker en de competitie. Van de laatste drie competitieduels wisten ze er maar één te winnen. Ze verloren dus van Barcelona, wat nog niet zo gek is, maar ook thuis van Girona met 1-2. Tegen Levante werd wel gewonnen, maar hier kwam het nodige geluk bij kijken. Real benutte in die wedstrijd twee heel gemakkelijk gegeven penalty’s.

Verdedigend ging het in alle drie de wedstrijden niet geweldig. Ze kregen namelijk vier goals tegen. Zeker tegen teams als Levante en Girona, moet Real Madrid gewoon de nul houden en zelf meer scoren.

Vorm Ajax steeds beter

Ajax begon de tweede helft van het voetbalseizoen ook niet goed, maar lijkt steeds beter in vorm te raken. In de Eredivisie wonnen ze de laatste twee wedstrijden ruim. In de beker werd de dikke nederlaag tegen Feyenoord rechtgezet, door nu met 0-3 te winnen in de Kuip. Ajax staat dus in de bekerfinale en maakt nog alle kans op het kampioenschap (check wedden op Eredivisie voor de actuele quoteringen bij de bookmakers).

Doorgaan in de Champions League zou voor Ajax echt de kers op de taart van het seizoen zijn tot nu toe. Aanvallend doet de ploeg het weer prima met 13 goals in de laatste drie officiële duels. Ze kregen in die wedstrijden maar één goal tegen. Ajax heeft natuurlijk afgelopen weekend niet gespeeld, dus zijn ze ook nog eens goed uitgerust.

Ajax had vooral veel kansen op een kans

In de vorige wedstrijd tegen Real Madrid was Ajax verrassend genoeg de betere ploeg. Ze gaven eigenlijk maar twee kansen weg en creëerden er zelf veel meer. Het verschil zat hem in het afmaken van de kansen.

Real had twee kansen en scoorde twee keer. Ajax had er een stuk meer, maar scoorde maar één keer – ze raakten bijvoorbeeld een keer de paal. Ze hadden vooral veel kansen op een kans.

Ramos geschorst

Ajax voetbalde vaak goed, totdat ze de laatste pass moesten geven. Dit kwam ook grotendeels door één speler van Real Madrid, namelijk Sergio Ramos. Ramos heeft in de eerste wedstrijd maar liefst vier grote kansen verijdeld. Vanavond in Real Madrid – Ajax is er wat dat betreft voor de Amsterdammers dus zeker een kans, want Ramos is geschorst en doet in deze wedstrijd niet mee.

Wil Ajax stunten, dan in deze wedstrijd

Als er een moment is waarop Ajax kan stunten tegen Real Madrid, dan is het dit seizoen en in deze wedstrijd. De Koninklijke is niet in goede doen, maar voor Real is de Champions League natuurlijk wel hét doel dit seizoen. De ploeg is uitgeschakeld in de Spaanse beker en kansloos voor de titel (check op wedden op La Liga de actuele odds voor de Spaanse competitie). De Champions League is het enige wat het seizoen nog kan redden.

Minimaal 2 goals scoren

Ajax zal minimaal twee doelpunten moeten maken, dus moeten ze gaan aanvallen. Ik verwacht dan ook dat Ajax wederom veel druk zal zetten en een snelle goal zal willen maken. Real zal het wel prima vinden en vertrouwen op hun verdediging.

Als Ajax snel scoort geef ik ze een goede kans om de wedstrijd te winnen. Doorgaan naar de volgende ronde wordt lastig denk ik, met name door die twee uitgoals.

Real Madrid – Ajax voorspellingen

Voor het wedden op Champions League vandaag heb ik drie tips. Ik verwacht een wedstrijd met veel doelpunten omdat Ajax zoals gezegd moet aanvallen. Real kan dan de snelheid van Bale en Vinicius gebruiken. Zet die tegenover Blind en De Ligt en dat kan zeker een probleem worden. Aan de andere kant is de verdediging van Real Madrid niet in goede doen.

In deze ronde van de Champions League heeft bookmaker Mr Green ook de optie om in te zetten op het aantal schoten op doel van bepaalde spelers. Dit is voor mij altijd een lucratieve manier van wedden geweest. Voor bijvoorbeeld één schot op doel van Neres krijg je al odds van 2.40! Terwijl Neres vrijwel elke wedstrijd wel een kans krijgt om te scoren…

Maar ook voor twee schoten op doel van Vinicius Junior krijg je een de mooie quotering van 2.00. Naast deze twee weddenschappen, zet ik​ ook een klein bedrag op een overwinning van Ajax in de Champions League. De odds van 5.50 is erg verleidelijk en ik zie het tegen dit Real best gebeuren. Houd je stake wel laag als je gaat voor deze bet.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top