Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Handicap wedtips voor de Premier League dit weekend

Voorbeschouwing Premier League dit weekend
Tips beste weddenschappen bookmakers

Deze week betting tips voor de wedstrijden Cardiff City – Westham United, Huddersfield – Bournemouth en Chelsea – Wolves. Drie voorspellingen met een handicap voor meer zekerheid. Tot slot nog een tip voor een mooie dubbele weddenschap Liverpool / Manchester City. $ucces!

Cardiff City – Westham United

Zaterdag 16.00 uur. Met Cardiff loopt het niet lekker. Ze hebben de laatste drie wedstrijden op rij verloren met best grote cijfers en gezien de ranglijst moeten ze zich nu toch echt zorgen gaan maken. Ze staan op de 18e plek en dat betekent degradatie.

Deze speelronde nemen ze het op tegen Westham United. Westham doet het vrij aardig en staat op de 9e plek. Ze laten leuk voetbal zien en hebben ook gewoon goede spelers om het verschil te kunnen maken.

Gokken met een handicap

Ik verwacht dan ook dan Westham deze wedstrijd kan gaan winnen. De ploeg is tijdens uitwedstrijden niet zo best maar ik geloof dat dat met deze wedstrijd anders is. Toch gaan we in de voorspellingen een zekerheid inbouwen voor het geval ze gelijk gaan spelen. We gaan spelen voor de weddenschap ‘Westham United -0.25 Asian Handicap’ voor 1.95 x je inleg.

Dat betekent dat als Westham wint je de weddenschap gewonnen hebt. Spelen ze gelijk dan krijg je je inzet voor de helft terug. Verliest Westham dan gaat de inzet verloren.

Huddersfield – Bournemouth

Zaterdag 16.00 uur. In deze wedstrijd vind ik Bournemouth door de online bookmakers behoorlijk hoog geprijsd. Ook dit is natuurlijk te begrijpen want Bournemouth in uitwedstrijden is al helemaal niet top. De laatste 10 uitwedstrijden gingen verloren.

Toch zie ik kansen voor de ploeg. Zoals je misschien weet heb ik al vaker aangegeven dat als we de kans hebben om tegen Huddersfield te wedden, dat we dat moeten doen. Huddersfield is geen club die in de Premier League thuishoort. Ze hebben weliswaar twee weken geleden kunnen stunten tegen Wolves, maar dat neemt niet weg dat ze degradatiekandidaat nummer 1 zijn.

Voorspelling Bournemouth wint

Ook bij deze wedstrijd gaan we voor dezelfde bet spelen als bij Westham en dat is Bournemouth -0.25 Asian Handicap voor 2.00 x je inleg. Deze weddenschap staat veel te hoog om te negeren. Bournemouth gaat deze wedstrijd winnen, dat zijn ze verplicht!

Chelsea – Wolves

Zondag 15.05 uur. Bij Chelsea loopt het in de Premier League een stuk minder dan in het begin van het seizoen. Hazard is een topspeler maar hij kan het niet alleen. Ze spelen best aardig voetbal maar creëren te weinig echte kansen. Met het aantrekken van Higuain proberen ze meer kansen te gaan creëren en dat Hazard weer vanaf zijn oude positie kan gaan voetballen waar hij het best tot zijn recht komt.

Wolves is een pittige tegenstander om te kloppen. Ze zijn behoorlijk gevaarlijk voorin en weten het achterin goed dicht te houden. Als ze een wedstrijd verliezen is het vaak maar met 1 doelpunt verschil.

Lastige wedstrijd Chelsea

Deze wedstrijd zal lastig worden voor Chelsea. Ze moeten goed in hun vel zitten en scherp zijn willen ze deze wedstrijd gaan winnen.

Ik zie dan ook kansen liggen voor Wolves. We geven Wolves een voorsprong van +1 Asian Handicap met odds van 2.00 bij bookmaker Mr Green. Dat betekent dat als Wolves gelijkspeelt of de wedstrijd wint de weddenschap is gewonnen. Verlies Wolves met 1 goal verschil dan krijgen we onze inzet terug. Verliest Wolves met meer dan 1 goal verschil dan is de bet helaas verloren.​

Laatste Premier League voorspelling

Als laatste gaan we nog spelen voor een dubbelbet. De titel gaat op dit moment tussen Manchester City en Liverpool. City speelt zaterdag thuis tegen Watford en Liverpool speelt zondag tegen Burnley.

Ik verwacht dat beide teams al ruim willen voor staan in de rust zodat ze het in de tweede helft kunnen uitvoetballen. We gaan dan ook spelen voor de weddenschap ‘Manchester City & Liverpool to Win the First Half’ met een quotering van 2.20. Hou de stake wat lager als de voorgaande drie bets. Dit is gewoonweg iets meer risico, maar ik zie deze voorspelling echt wel binnenkomen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top