Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

FC Barcelona – Real Madrid voorspellingen El Clasico bookmakers

Wedden op FC Barcelona – Real Madrid
El Clasico betting 1 maart 2019

Vandaag staat misschien de mooiste wedstrijd ter wereld op het programma; El Clasico. FC Barcelona gaat wederom op bezoek bij Real Madrid, in Bernabeu. Afgelopen weken speelden beide ploegen natuurlijk al tegen elkaar in de halve finale van de Spaanse beker. Deze tweestrijd werd gewonnen door Barcelona, met 4-1 over twee wedstrijden.

Dit weekend gaan we dus wedden op La Liga. Onderstaand de voorbeschouwing op de wedstrijd en onderaan de wedtips.

FC Barcelona – Real Madrid voorspellingen Clasico

Barcelona kent een uitstekend seizoen, ze staan eerste in La Liga met maar liefst negen punten voorsprong op Real Madrid. Daarnaast staan ze dus in de bekerfinale ten koste van Madrid. Bovendien haalden ze met 0-0 uit bij Lyon een prima resultaat in de Champions League.

Voor Barcelona zal het winnen van deze El Clasico dan ook een beloning zijn voor het tot nog toe prima seizoen. Met een overwinning kunnen ze Real Madrid definitief afschrijven als titelconcurrent.

Barca in La Liga en Copa uitstekend

Met name afgelopen week was FC Barcelona indrukwekkend, ze waren veel beter dan Real en wonnen woensdag in de halve finale van de Copa del Rey dan ook met 0-3. Het opvallende is dat het in Camp Nou nog 1-1 werd, maar Barca overklaste Real dus wel in het eigen Bernabeu.

Barcelona is ook prima in vorm in de Primera Division, ze zijn dertien wedstrijden op rij ongeslagen. De laatste weken werd er wel twee keer gelijk gespeeld, maar dat kan natuurlijk zelfs Barca wel eens gebeuren. Scoren doet de Spaanse kampioen dit seizoen ook weer heel gemakkelijk. Met 65 goals voor zijn ze veruit het meest scorende team. Ze scoorden maar liefst 22 keer meer dan Real Madrid, na Barca het meest scorende team is.

Laatste kans Real Madrid in La Liga

Real Madrid kende al een vrij ongelukkig seizoensstart in de competitie, al gaat het de laatste tijd wel beter. Met daarbij de uitschakeling in de beker, wordt dit een enorm belangrijke wedstrijd voor De Koninklijke. Voor Real is dit de laatste kans om nog aan te haken bij Barcelona. Ze zijn realistisch genoeg om te weten dat een gat van negen punten niet zo maar gedicht wordt. Als ze winnen, dan kan het nog. Bij een gelijkspel of verlies is de titel verdwenen.

Bij Real Madrid zullen ze deze wedstrijd ten koste van alles willen winnen. De Champions League wedstrijd tegen Ajax lijken ze al als gewonnen te zien (kijk op wedden op Champions League voor Real – Ajax odds). Kijk bijvoorbeeld naar de gele kaart van Ramos.

Niet meer het topteam

Het lijkt er dus niet op dat Real Madrid i.v.m. de Champions League wedstrijd mensen gaat sparen tegen FC Barcelona. Real speelde afgelopen week tegen Barca ook ‘gewoon’ met de beste elf. Maar dat mocht niet baten. Met name in de tweede helft was Barcelona veel beter en had Real alle moeite met het aanvalsspel van de Catalanen.

Real Madrid heeft dit seizoen al vaak laten zien niet meer het top team te zijn dat alles won wat er te winnen valt. Onlangs verloren ze nog verrassend van Girona met 1-2.

El Clasico wedstrijd op zich

FC Barcelona is dit seizoen het betere team, maar El Clasico staat vaak los van de competitie. Wel is het zo dat Barcelona het hele jaar door al beter in vorm is en ook beter voetbalt.

De laatste weken is het ook nog steeds niet geweldig bij Real, met name verdedigend geven ze te veel weg. Ik verwacht dan ook dat Barcelona ook deze Spaanse Klassieker gaat winnen. Voor hen is dit al bijna de kampioenswedstrijd, winnen en je zet Real op 12 punten. Daardoor zou alleen Atletico nog enigszins in de buurt staan met zeven punten achterstand.

Wedden op Barcelona – Real Madrid

Als Messi net zo in vorm is als tegen Sevilla en de afgelopen wedstrijd tegen Real, dan maken ze bij Madrid weinig kans. Ik heb twee wedtips voor El Clasico. Ten eerste de weddenschap dat Barca de wedstrijd wint met odds van 2.30. De tweede bet die ik je aanraad is inzetten op minimaal 3 goals voor 2.10 x je inleg bij een goede voorspelling.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top