Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips gokken op Premier League wedstrijden: Tottenham – Arsenal

Premier League tips wedden voetbal

Het Premier League weekend gaat beginnen met een heerlijke wedstrijd op zaterdagmiddag. Een Londense derby waarbij twee ploegen strijden zijn voor een plaats in de top 4. Tottenham staat netjes op de derde plek, maar is de laatste twee wedstrijden punten aan het morsen. Ze staan nog 4 punten los van de nummer vier en laat dat nou net Arsenal zijn.

Lees verder en ontdek de beste weddenschappen bij de bookmakers voor de Engelse competitie dit weekend. $ucces!

Tottenham – Arsenal betting

Zaterdag 13.30 uur. Arsenal heeft in de laatste twee wedstrijden flink huis gehouden. Ze hebben twee keer gewonnen met overtuigende cijfers en goed spel. Arsenal heeft Mkhitaryan terug en die is meteen zeer belangrijk geweest voor de ploeg.

Ook voor Arsenal geldt dat ze geen punt mogen verliezen want achter hen zit Manchester United te azen en die heeft maar 1 punt minder. Kortom hartstikke spannend als het gaat om een plek in de top 4 in de Premier League.

Tip: Gokken op winst Tottenham

Wij gaan spelen voor de weddenschap ‘Tottenham Hotspur Winst’ voor 2.00 x je inleg bij een goede voorspelling. Arsenal verkeert weliswaar in een betere vorm, maar onderschat Tottenham niet. Harry Kane is terug van een blessure en die zal erop gebrand zijn zich te laten gelden en ik denk dat bij deze wedstrijd zal zijn. De pick is dus Tottenham winst met odds van 2.00 bij bookmaker Mr Green.

Manchester United – Southampton

Zaterdag 16.00 uur. Over Manchester United hoeven we eigenlijk niks meer te vertellen, hé? We weten allemaal dat ze sinds de komst van Solksjaer ze uitmuntend spelen. De enige aderlating op dit moment is dat ze een behoorlijke blessurelijst hebben. Toch hebben ze me wederom flink verrast.

Blessures United

De vorige wedstrijd tegen Crystal Palace won United verrassend en overtuigend met 1-3. En dat zonder veel sterkhouders op het veld en een totaal ander middenveld als dat we gewend waren.

Sanchez mocht eens eindelijk beginnen en Dalot mocht op de rechterflank starten. Op het middenveld misten de twee controleurs Herrera en Matic. Daarvoor in de plaats stonden er Fred en McTominay. Pogba staat er wel iedere wedstrijd. En achterin staan ook de jongens die er normaal wel staan. In totaal heeft United zeven basisspelers die geblesseerd zijn en dan vind ik het knap dat ze met 1-3 hebben gewonnen.

Southampton vecht tegen degradatie

Uniteds tegenstander van zaterdag is Southampton. De ploeg vecht tegen degradatie maar heeft een belangrijke slag geslagen door met 2-0 van Fulham te winnen. Southampton staat met 27 punten 17e plek in de Premier League en dat is net genoeg om degradatie te ontlopen. Ze kunnen dan ook ieder punt gebruiken. Tegen Manchester United wordt dat een hels karwei.

Handicap United beste weddenschap

Als we bij de bookmakers gaan kijken wat de beste weddenschap voor deze wedstrijd is, dan kom ik uit op een heel duidelijke bet die garant staat voor winst. We gaan spelen voor Manchester United -1 Asian Handicap @1.85. Dat betekent dat Manchester United met meer dan 1 doelpunt verschil moet zegevieren om de weddenschap te winnen.

Als ze maar met 1 doelpunt verschil winnen krijg je je geld terug. Spelen ze gelijk of verliezen ze, dan is de bet helaas verloren. United for the Win!

Watford – Leicester voorspellen

Zondag 13.00 uur. Watford heeft de vorige wedstrijd met 5-0 verloren van Liverpool, wat natuurlijk geen schande is. Als Liverpool in vorm is dan zijn ze zeer moeilijk te houden. Watford heeft genoeg kwaliteit om zelf ook flink te scoren. In de wedstrijd daarvoor hebben ze zelf met 1-5 huisgehouden.

Wedden op beide teams scoren

Leicester City heeft in de vorige wedstrijd met 2-1 netjes gewonnen van ​Brighton. Toch zijn ze in uitwedstrijden lang niet zo constant als thuis. In deze wedstrijd verwacht ik dan ook goals. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en als ze in vorm zijn verwacht ik dat beide ploegen het net zullen raken.

We gaan dan ook spelen voor de weddenschap Beide Teams Scoren met een quotering van 1.80 bij bookmaker Mr Green. Flink hoog genoteerd als je het mij vraagt.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top