Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Bundesliga voetbal en Serie A dit weekend

Onze voetbal voorspellingen komen dit weekend uit de Serie A en Bundesliga. Bij de bookmakers heb ik wat mooie weddenschappen voor je geselecteerd. Wat dacht je van de quotering van 2.50 op winst Leipzig (met daarbij ook weer een tegengoal) of de bijna 2.00 op winst AS Roma? Check de voorbeschouwing en mijn wedtips voor de komende speelronde. $ucces!

Mainz 05 – Leipzig voorspellen

Zaterdag 4 mei. De eerste wedstrijd die wij hebben uitgekozen komt uit de Bundesliga. FSV Mainz 05 krijgt RB Leipzig op bezoek. Mainz lijkt zich wel veilig te hebben gespeeld, terwijl Leipzig bijna zeker van Champions League voetbal is.

Mainz 05 staat twaalf punten voor op de nacompetitieplek met nog drie wedstrijden te gaan, dus ze zijn officieel al veilig. Mainz had het dit seizoen bij vlagen lastig, maar met name door de resultaten van ploegen onder hen zijn ze veilig. Mainz heeft van de laatste tien wedstrijden maar drie keer gewonnen, de andere zeven wedstrijden werden verloren.

Leipzig doet het goed in Bundesliga

Leipzig staat in de Bundesliga op de derde plek, met vijf punten achterstand op Dortmund en zes op Bayern München. Leipzig zou technisch gezien dus nog kampioen kunnen worden, al lijkt dat wel erg ver gezocht.

Voor Leipzig is een directe plaats voor de Champions League al een top resultaat voor dit seizoen. De club speelt nog niet lang in de Bundesliga maar maakt een prachtige ontwikkeling door. Van de laatste tien wedstrijden wisten ze er acht te winnen, de andere twee werden gelijkgespeeld. Leipzig is dus al meer dan tien wedstrijden op rij ongeslagen.

Beste weddenschap Mainz – Leipzig

Beide ploegen zijn eigenlijk al uit gevoetbald, dus kan iedereen vrij spelen. Kijkend naar de kwaliteit van beide teams is Leipzig zeker het betere team. Wat wel opvallend is dat ze bijna elke wedstrijd een tegengoal krijgen. Nu ze vrij kunnen spelen zal dat waarschijnlijk nog sneller gebeuren. Daarom zetten wij in op Leipzig dat wint en beide teams scoren.

Werder Bremen – Dortmund betting

We blijven nog even in Duitsland. De volgende wedstrijd betreft ook wedden op Bundesliga voetbal. Werder Bremen heeft nog een kleine kans op Europees voetbal. Dortmund strijdt nog steeds met Bayern München om de titel, maar staat twee punten achter.

Bremen wat minder in vorm

Werder Bremen staat op de negende plek, vier punten achterop de nummer zeven. De zevende plek geeft recht op de Europa League play offs. Bremen kende een goed seizoen, maar nu in de laatste fase gaat het wat minder. Ze wonnen nog maar één van de laatste vijf duels. Afgelopen weekend verloren ze nog met 4-1 van Fortuna Düsseldorf. Die wedstrijd moest eigenlijk gewonnen worden, om uitzicht op Europees voetbal te houden.

Dortmund moet alles winnen

Borussia Dortmund verloor afgelopen weekend de derby tegen Schalke met 2-4. Als ze die wedstrijd hadden gewonnen stonden ze nu aan kop met één punt voorsprong op Bayern. Voor Dortmund is het nu dus zaak om alles te winnen en hopen dat Bayern nog een misstap maakt. Dortmund won zes van de laatste acht duels, maar in de laatste vier verloren ze er twee.

Wedden op winst Dortmund

Beide ploegen verloren afgelopen week een cruciale wedstrijd. Dortmund kan nog steeds landskampioen van Duitsland worden, terwijl Werder Bremen wel zo goed als uitgespeeld is. Mede daarom verwachten wij dat Borussia Dortmund gewoon wint. Zij zijn het betere team en spelen nog voor het kampioenschap. Ook hier zijn de odds uitstekend:

Genoa – AS Roma voorspellen

Zondag 5 mei. De laatste wedstrijd in deze reeks met wedden op voetbal tips komt uit Italië. Met nog vier wedstrijden te gaan staat Genoa zes punten boven de degradatiestreep. AS Roma staat vijfde met maar één punt minder dan de nummer vier.

Genoa wist maar twee van de laatste tien wedstrijden te winnen. De laatste zes wedstrijden werden allemaal niet gewonnen. Maar twee keer werd er gelijk gespeeld. Genoa is dus nog lang niet zeker van lijfsbehoud in de Serie A. Met maar zes punten voorsprong en deze resultaten kan het nog alle kanten op gaan.

Roma speelt voor Champions League voetbal

AS Roma maakt een teleurstellend seizoen door, maar toch hebben ze nog alle kans op Champions League voetbal. Dit komt mede door de resultaten van de laatste weken. Roma is nu vijf wedstrijden op rij ongeslagen, waarvan drie duels werden gewonnen. Met name de verdediging van Roma is verbeterd sinds de komst van de nieuwe trainer.

Bij AS Roma weten ze hoe belangrijk het is om een resultaat te halen tegen Genoa, wat vaak niet gemakkelijk is. Verspelen ze hier punten, dan lijkt Champions League voetbal ver weg.

Gokken op zege AS Roma

Hoe Roma nu speelt zijn ze simpelweg veel beter dan Genoa. Maar voor beide ploegen staat er veel op het spel. Dat maakt ook dat de odd voor AS Roma behoorlijk hoog is. Waar Genoa de laatste weken vrijwel geen punt weet te pakken, weet Roma juist veel te winnen. Daarom zetten wij bij bookmaker Mr Green ons geld op een overwinning van AS Roma.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top