Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips bekerfinale Willem II – Ajax weddenschappen: winst en kaarten

Wedden op bekerfinale Willem II – Ajax
Voorspellingen en tips voor de beste weddenschappen

Zondag 5 mei 2019 is het zover, de KNVB bekerfinale Willem II – Ajax wordt dan gespeeld in de Kuip en vele Tilburgers hopen op een stunt. Op voorhand was Ajax natuurlijk een van de kandidaten voor deze prijs, terwijl Willem II toch enigszins verrassend deel van bekerfinale mag uitmaken.

De Tilburgers mogen echter niet uitgesloten worden aangezien zij toch zover zijn weten te komen. Bovendien zal trainer Andries Jonker vast al een plan klaar hebben liggen om het sterke Ajax proberen te verslaan en zo de prijs in ontvangst te mogen nemen. Hieronder de voorbeschouwing van deze wedstrijd, afsluitend met de beste wedtips. Bij de bookmakers staan enkele tienstallen weddenschappen voor je klaar!

Ajax oppermachtig

Te beginnen met de kwaliteit van Ajax en de prestaties van de afgelopen weken waar we natuurlijk niet omheen kunnen. Niemand had ooit gedacht dat dit Ajax ooit de halve finale van de Champions League zou halen. En dat met een nog mogelijke Champions League finale in het verschiet. Het team van trainer Erik ten Hag beschikt momenteel over zoveel kwaliteit, dat vele Europese teams het tegen ze afleggen.

Enorme kluif voor Willem II

De vraag is dan ook waarom Willem II het dan zondag wel zou lukken, terwijl een Real Madrid en Juventus het niet gelukt is Ajax te verslaan. Op die vraag kan ik momenteel geen antwoord geven. Ajax laat op dit moment zulk goed voetbal zien dat geen enkel team hier tegen opgewassen is. Met dit in het achterhoofd gaat het wel een enorme kluif worden voor de Tilburgers ben ik bang.

Bekerfinale Willem II - Ajax voorspellingen bookmakers | Getty

Alexander Isak gevaarlijke speler

De gevaarlijkste man van Willem II zal zondag ongetwijfeld spits Isak zijn. De Zweed die in de winterstop werd gehuurd van Borussia Dortmund, zou de vertrekkende Sol moeten vervangen. Dit is aardig gelukt, want de spits heeft al 12 keer het net weten te vinden. Elk weekend laat hij weer zien dat hij kan voetballen en is dan telkens van grote waarde voor de Tilburgers.

Wil Willem II kans maken om zondag de bekerfinale te winnen dan zal deze man het op zijn heupen moeten krijgen. Alleen dan geef ik de Tilburgers een kleine kans om hun droom waar te maken; het winnen van de KNVB beker.

Willem II – Ajax onderling

Eerder dit seizoen stonden beide teams ook al twee keer tegenover elkaar in de competitie. Beide keren bewees Ajax zijn kracht en wisten ze twee keer te winnen. In de Johan Cruijff Arena werd het 2-0 voor de Amsterdammers, terwijl de wedstrijd in Tilburg in 1-4 eindigde. Beide keren had Ajax dus geen moeite met Willem II, wat de Tilburgers geen vertrouwen voor de bekerfinale zal geven.

Voor Ajax geldt maar één gevaar voor aankomende zondag en dat is onderschatting. De Amsterdammers moeten ervoor waken dat ze er te makkelijk over gaan denken en verwachten de klus wel even te zullen klaren. Alleen dan zou het nog wel eens mis kunnen gaan, want dan heb je aan een tegenstander als Willem II zondag een verkeerde vermoed ik.

Beste weddenschappen bekerfinale

Ook al wordt het Willem II erg gegund deze prijs te winnen, ik verwacht niet dat het ze gaat lukken. Ajax zit op dit moment op rozen in zowel de competitie als in de Champions League en ik denk dat ze Willem II gaan overlopen. Alles loopt, alles klopt, daar is momenteel niks tegen in te brengen.

Daarom verwacht ik dat Ajax met de rust al voor staat en deze wedstrijd ook na 90 minuten wint. Dit levert je nog een redelijke quotering op van 1.71 bij bookmaker Mr Green Sport. Je vindt de weddenschap bij half time / full time. Inzetten doe je dan op:

Ajax/Ajax voor 1.71 x je inleg

Kaarten voorspellen Willem II

Doordat Ajax de overhand zal hebben aankomende zondag in de Kuip, verwacht ik ook een paar kaarten aan de kant van Willem II. De Tilburgers zullen een paar keer aan de noodrem moeten trekken, wat gepaard zal gaan met een gele kaart.

Ajax heeft veel snelheid aan de flanken waardoor zeker de backs een zware avond zullen krijgen. Ook in de laatste wedstrijd Willem II – Ajax kregen de Tilburgers twee keer geel. Daarnaast is dit een finale van een eindtoernooi en gaat het er vaak iets harder aan toe. Mijn tweede tip voor het wedden op voetbal dit weekend is inzetten op minimaal 2 kaarten. $ucces!

‘Over 1.5 kaart’ Willem II voor 1.72 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top