Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax – Tottenham Champions League voorspellingen: winst en goals

Wedden op Ajax – Tottenham 8 mei
Voorspellingen Champions League voetbal

Woensdag moet het gebeuren voor Ajax, het halen van de finale van de Champions League. Na de 0-1 overwinning van vorige week in het nieuwe White Heart Lane staat Ajax er natuurlijk heel goed voor. Beide ploegen moesten afgelopen weekend ook spelen, dat verliep voor beide teams compleet verschillend. Waar Tottenham verloor van Bournemouth, wist Ajax eenvoudig de KNVB Beker te winnen.

Ajax zal met een goed gevoel terugkijken op de afgelopen weken, de ene mooie wedstrijd volgde de andere op. Dit weekend werd het seizoen enigszins bekroond met de beker. Maar Ajax wil natuurlijk meer.

Onze tip: Winst Ajax + BTS voor 3.85. Onderaan meer

Ajax – Tottenham Champions League

De heenwedstrijd tegen Tottenham begon geweldig voor Ajax. Het eerste halfuur speelden ze de Spurs helemaal weg. In die fase had Ajax vaker dan één keer moeten scoren.

Na die dertig minuten wisselde Tottenham van systeem en werd het een vechtwedstrijd. Ajax kon de bal niet meer zo makkelijk laten gaan, maar gaf zelf ook vrijwel geen kansen weg. Terwijl ze zelf ontzettend gevaarlijk werden vanuit de counter – denk aan die bal op de paal.

Spelers Spurs onder spanning

Tottenham Hotspur verloor niet alleen afgelopen weekend in de competitie, maar ze kregen ook twee keer rood. De spelers lijken onder grote spanning te staan waardoor ze gekke overtredingen maken.

Lange tijd bleef het tegen Bournemouth 0-0, maar uiteindelijk wist Nathan Aké vlak voor het einde toch de 0-1 te maken, waardoor Tottenham de wedstrijd verloor. Ondanks dat verlies staat de ploeg nog wel steeds op de zo begeerde vierde plek, met drie punten voorsprong op Arsenal.

Son is terug, Harry Kane nog niet fit

Bij Tottenham is Son weer terug en die zal ongetwijfeld starten in de basis. Er was even sprake dat Harry Kane ook op tijd fit zou zijn, maar dat lijkt niet het geval.

Door de komst van Son zal het spel van de Spurs zeker veranderen. Son is natuurlijk niet de sterke spits die lange ballen zal vasthouden. Dit is misschien juist wel goed voor Ajax. Die lange ballen wegwerken deden ze goed, maar ze blijven ontzettend gevaarlijk en Ajax kreeg daardoor maar weinig tijd voor hun combinatievoetbal.

Gokken Ajax champions league bookmakers | Getty

Voorspellen Ajax – Tottenham

Waar Ajax in goede vorm is en een geweldige flow heeft, is dat bij Tottenham Hotspur wel anders. Afgelopen wedstrijd werd zoals gezegd verloren en met name de manier waarop verraadt dat het niet lekker gaat bij de Spurs. Daarnaast heeft Tottenham al negen uitwedstrijden op rij niet gewonnen.

Wij verwachten een spannende halve finale wedstrijd, maar uiteindelijk zal Ajax winnen. Het niveau dat Ajax kan halen is geweldig en bij vlagen is het gewoon te goed voor de verdedigers van Tottenham.

Wedden op winst Ajax Champions League

Voor het wedden op Champions League gaan we deze week voor de weddenschap ‘Beide Teams Scoren & Ajax wint’ met de hoge quotering van 3.85. We verwachten dat de Spurs gaan scoren, ze moeten wel natuurlijk en eigenlijk minstens twee keer. Ze zullen dus zeker aanvallend spelen, wat voor Ajax ruimte geeft voor spelers als Tadic, Ziyech en Neres. $ucces!

BTS + Ajax wint voor 3.85 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top