Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Europa League betting tips Valencia – Arsenal en Chelsea – Frankfurt

Europa League voetbal wedden tips
Vandaag 21.00 uur

Donderdag 9 mei staan de returns van de Europa League op het programma: Valencia – Arsenal en Chelsea – Frankfurt. Zowel Arsenal als Chelsea wisten vorige week een goede uitgangspositie te creëren voor zichzelf.

De vraag is of Frankfurt vandaag een vuist kan maken in Londen, zodat zij aan de 1-1 van vorige week genoeg hebben. Valencia zal minimaal met 2 doelpunten verschil moeten winnen en of dat in eigen huis gaat lukken tegen Arsenal is natuurlijk ook maar de vraag. Hieronder de voorbeschouwingen van beide wedstrijden, afsluitend met een paar tips voor het wedden op Europa League. $ucces!

Tips Europa League finale wedden | Getty

Europa League Chelsea – Frankfurt

Vorige week werd het dus 1-1 in Frankfurt, waardoor er een enorme kluif te wachten staat voor de Duitsers. Voor de Blues is het een ander verhaal en is een gelijkspel in een uitwedstrijd een prima resultaat.

Wanneer de statistieken van de vorige wedstrijd erbij worden gehaald, zal Chelsea niet helemaal tevreden zijn. Zeker in de tweede helft kreeg de Londense ploeg nog een aantal goede kansen waardoor zij de wedstrijd in Frankfurt hadden kunnen winnen. Dit is niet gebeurd, Frankfurt is dus nog niet afgeschreven en mag hopen op een stunt.

Oppassen voor Frankfurt met Jovic

De kans dat Chelsea vandaag in de Europa League aan het langste eind gaat trekken is toch wel erg groot. Alhoewel er naar mijn mening toch niet te licht over Frankfurt gedacht moet worden. Zij hebben al meerdere keren bewezen een goede ploeg te hebben met veel aanvallend vermogen.

Zo hebben zij een jongen in de spits lopen, die keer op keer het net weet te vinden. Jovic is de naam en hij is nog maar 21 jaar. Deze jonge spits heeft er in de competitie al 17 in liggen en heeft  ook al negen goals weten te maken in de Europa League. Daarnaast wist Jovic in de eerste wedstrijd ook al het net te vinden – Chelsea is gewaarschuwd.

Wedden op Chelsea – Frankfurt

Net als Frankfurt heeft ook Chelsea veel aanvallend vermogen. Met Hazard en Pedro op de flanken en Higuain in de punt, zorgen zij elk weekend voor veel gevaar in de Premier League. In de laatste drie thuiswedstrijden in Europa wist Chelsea maar liefst 10 keer te scoren.

De kans dat Chelsea wederom weet te scoren in eigen huis is dus wel erg groot. Daarom verwacht ik vanavond een open wedstrijd waarin in beide teams gaan scoren. Deze weddenschap levert je een hoge quotering op van 1.90 bij bookmaker Mr Green Sport.

Beide teams scoren voor 1.90 x je inleg

Tips wedden Vitesse, PSV en Feyenoord

Kansen Valencia – Arsenal

De tweede halve finale van de Europa league is op papier nog een stuk spannender dan de andere halve finale. Valencia en Arsenal zijn naar mijn mening meer aan elkaar gewaagd, wat ook te zien is aan de eerste wedstrijd. Het werd dan wel 3-1 in het voordeel voor Arsenal, maar Valencia werd niet weggespeeld.

Ook de statistieken wijzen uit dat beide teams wel redelijk aan elkaar gewaagd waren maar dat Arsenal wat efficiënter met zijn kansen omging. Daarnaast viel de derde goal van de Engelsen in de extra tijd van de tweede helft, waardoor de uitslag groter lijkt dan dat het is. Valencia heeft geen goede uitgangspositie maar is met deze stand niet kansloos in eigen huis.

Valencia sterk in Europa League

Valencia dat aan het begin van het seizoen nog uitkwam in de Champions League, heeft zich goed weten te herpakken en weet het ver te schoppen in de Europa League. Zo hebben zij in de achtste finales het stugge Krasnodar uitgeschakeld en waren zij in de kwartfinales te sterk voor Villarreal.

Doelpunten

Opvallend is dat zij in alle vier de wedstrijden het net minimaal één keer wisten te vinden. Dit zullen zij vandaag weer moeten doen willen ze de Europa League finale halen. Afgelopen weekend heeft Valencia al goed kunnen oefenen tegen Huesca en werd het maar liefst 2-6. De ploeg lijkt dus klaar voor de return tegen Arsenal en zal er minimaal twee moeten maken.

Voorspelling Valencia – Arsenal

Arsenal daarentegen staat al met één been in de EL finale en zal zijn eigen spel vandaag goed kunnen spelen. Arsenal laat waarschijnlijk Valencia komen en zal gaan loeren op de counter, om zo het nekschot te kunnen geven. Met de snelheid die zij voorin hebben, kan een doelpunt bijna niet worden uitgesloten.

Wat betreft het wedden op de wedstrijd verwacht ik ook in dit duel dat beide teams gaan scoren, wat de match hopelijk ten goede zal komen. De odd bij de bookmakers is 1.54. Wedden op winst Valencia noteert overigens 1.86 en daarmee zijn ze de favoriet.

Beide teams scoren voor 1.54 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top