Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Ajax – PSV KNVB Beker kwartfinale: goals en corners

Ajax – PSV voorspellingen KNVB Beker kwartfinale | Na een halve speelronde voetbal door de sneeuw en kou in het afgelopen weekend, gaan we deze week ook maar deels verder in de beker. De topper Ajax – PSV gaat gelukkig gewoon door, al is de bekerwedstrijd wel een uurtje vervroegd. Onderaan tips voor een prima bet.

Wedtips Ajax – PSV KNVB Beker kwartfinale

Bij Ajax ging het in januari allemaal van een leien dakje, de concurrenten voor de titel verspeelden de nodige punten en zelf lieten ze amper wat liggen. Februari begon echter een stuk minder goed. Met het niet inschrijven van Haller voor de Europa League en de dopingschorsing van Onana gaat het nu al een tijdje niet meer over voetbal in Amsterdam. Dan loopt natuurlijk ook nog eens de zaak van Promes met een transfer of niet en gaan er twee talentvolle spitsen van Ajax weg: Brobbey en Rijkhoff.

Onrust bij Ajax mogelijk van invloed op prestaties

Voor Ajax zal het waarschijnlijk erg lekker zijn dat er nu weer ‘gewoon’ gaat worden gevoetbald. Maar in hoeverre gaan al deze zaken invloed hebben op de prestaties van het team? Dat is lastig te voorspellen. Een ding is zeker: Ajax gaat aantreden met Stekelenburg – een stuk minder goede keeper dan Onana.

Prima voetbal Ajax

Op het veld ging het dus prima voor Ajax, het spel was niet altijd even geweldig maar de resultaten wel. De laatste wedstrijd van de Amsterdammers was tegen AZ en daar speelden ze echt een prima wedstrijd: 0-3 winst en eigenlijk weinig tegenstand. En dat is behoorlijk knap aangezien AZ het dit seizoen juist erg goed doet tegen topploegen.

Wisselvallig PSV

PSV blijft behoorlijk wisselvallig dit seizoen. Bij vlagen spelen ze echt geweldig, maar ze hebben er ook vaak genoeg wedstrijden tussen zitten die niet om aan te gluren zijn. Bovendien hebben ze ook nog regelmatig het probleem van de tweede helft. PSV begint vaak prima, maar na rust vallen ze soms ver terug. Dit gebeurde bijvoorbeeld in de eerste topper van januari, Ajax – PSV. De eerste helft (30 minuten) was erg goed en PSV kwam 2-0 voor, uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-2 en mocht PSV blij zijn dat het niet ook nog verloor.

Afgelopen weekend weer overtuigend voetbal

Van de laatste vier wedstrijden wist PSV er drie te winnen, ze verloren alleen van Feyenoord. Een verrassende nederlaag omdat de Eindhovenaren op dat moment een stuk beter in vorm waren, maar PSV liet in die wedstrijd weer zien hoe kwetsbaar ze zijn. PSV had 61% balbezit, maar kreeg toch behoorlijk veel grote kansen tegen. Uiteindelijk verloren ze met 3-1. In de wedstrijden daarvoor wist PSV ook niet te overtuigen, ze wonnen twee keer met 2-0 van RKC en Emmen. Zeker tegen Emmen was PSV erg zwak. Afgelopen weekend speelde PSV wel, ze wonnen met 3-0 van Twente en speelden eindelijk weer eens overtuigend.

Beker voorspellingen Ajax – PSV

PSV reist voor de KNVB Beker kwartfinale ongetwijfeld met een goed gevoel af naar Amsterdam. Ze hebben goed gespeeld tegen Twente en zullen gebruik willen maken van de onrust bij Ajax. Voor Ajax is dit het moment om al dat gedoe buiten het veld weg te spelen. Of dat gaat lukken is natuurlijk maar de vraag, Ajax heeft het vaak lastig tegen PSV en al die onrust zal ongetwijfeld invloed hebben op het team.

Tips combineren voor mooie quotering

Wij verwachten een spannende bekerwedstrijd, beide ploegen willen graag voetballen en hebben voorin hun beste spelers lopen. We denken daarom dat er wederom de nodige goals gaan vallen, een winnaar voorspellen vinden we te riskant. Daarom gaan we voor het wedden met een bet builder. Combineer de weddenschappen Over 2.5 goals in de wedstrijd, Beide teams scoren ‘ja’ en Over 4.5 corners voor Ajax dan kom je bij de bookmakers op een totale odd van 2.18.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top