Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste voorspellingen Eredivisie Feyenoord – PSV en AZ – Ajax

Voorspellingen Eredivisie Feyenoord – PSV en AZ – Ajax

Dit weekend sluiten we de toppermaand in de Eredivisie af met nog twee absolute topwedstrijden. AZ neemt het in eigen huis op tegen Ajax terwijl PSV op bezoek gaat bij Feyenoord. Na deze zondag kan de competitie of nog spannender geworden zijn of kunnen Ajax en/of PSV juist afstand nemen van AZ en Feyenoord. Check de Ajax voorspellingen voor dit weekend en meer.

Eredivisie voorspellingen Feyenoord – PSV

Zondag 31-01 14.30 uur. Feyenoord staat op het moment van schrijven op de een vijfde plek in de Eredivisie, met negen punten achterstand op Ajax. PSV staat tweede. Voor Feyenoord zal een verlies dus echt voorlopig afhaken betekenen.

Zorgen voor Feyenoord

Feyenoord verloor afgelopen weekend van AZ met 2-3, de Rotterdammers kwamen twee keer terug tot een gelijkspel maar kon het niet vasthouden. Wedstrijdenlang had Feyenoord een uitstekende defensie, maar de laatste duels kregen ze heel wat goals tegen. Tegen AZ dus al drie, maar in de beker tegen Heracles (een ploeg die maar moeizaam scoort) ook twee goals. Dus het sterkste deel van Feyenoord is nu al een tijdje wat minder sterk gebleken. Dit zal ze toch zorgen baren aangezien PSV de nodige kwaliteiten heeft voorin.

Duels tegen grote ploegen lastig voor PSV

PSV won afgelopen weekend met de nodige moeite van RKC. Toch is PSV de laatste tijd redelijk goed in vorm, kijkend naar de resultaten doen ze het zelfs prima. Ze wonnen ten slotte de laatste drie duels op rij. Als je kijkt naar van wie ze wonnen dan valt het toch wat tegen. Van RKC wonnen ze dus moeizaam, daarvoor wonnen ze met 0-2 van Volendam in de beker. En daarvoor wonnen ze met 3-5 van Sparta, geen slechte wedstrijd maar defensief gezien kon het zeker beter. In de wedstrijden tegen grotere ploegen heeft PSV het erg lastig dit seizoen. Ze verloren onlangs met 1-3 van AZ en gaven een 2-0 voorsprong weg tegen Ajax. Zeker tegen AZ had PSV het ontzettend moeilijk, ze creëerden amper kansen en gaven zelf heel veel ruimte weg in de omschakeling.

Wedden op winst Feyenoord

Als Feyenoord zijn niveau kan halen hebben ze zeker kans tegen PSV. De Eindhovense ploeg heeft laten zien niet geweldig te zijn in grote wedstrijden en het zeker niet lang vol te kunnen houden. Iets waar Feyenoord weinig last van lijkt te hebben. Tegen AZ bleven ze doorgaan, maar uiteindelijk was het niet goed genoeg. Wij verwachten dat Feyenoord – PSV een spannende wedstrijd wordt waarin beide ploegen zeker gaan scoren. Onze Feyenoord voorspelling is dat Rotterdam hier toch de punten in eigen huis gaat houden.

Feyenoord wint voor 2.63 x de inleg

AZ – Ajax voorspellen

Zondag 31-01 16:45 uur. Voor AZ geldt hetzelfde als voor Feyenoord: er moet gewonnen worden. Bij een verliespartij haken ze echt af voor de titel. Ze staan nu (op het moment van schrijven) zeven punten achter op Ajax, nu verliezen is dus 10 punten achterstand op Ajax.

Goede reeks AZ tegen topploegen

AZ won afgelopen weekend zoals gezegd met 2-3 van Feyenoord, een erg knappe prestatie die voort borduurt op een hele goede reeks tegen topploegen. Ze wonnen dus ook al van PSV en ook van Vitesse. Als je kijkt naar de top vijf ploegen dan verloor AZ dit seizoen alleen van Ajax in de beker. Die wedstrijd was meteen ontluisterend voor AZ. Ajax speelde namelijk met zijn B-ploeg en AZ kwam er eigenlijk niet aan te pas. Van de goede omschakeling en de gevaarlijke ploeg die ze waren tegen PSV en Feyenoord was eigenlijk niets meer te zien.

Ajax moet kansen afmaken

Ajax heeft tot nog toe een geweldige maand. Het spel is niet geweldig, maar ze hebben nog niet verloren in een slopende maand vol met topwedstrijden. Met name de wedstrijd tegen Feyenoord was niet goed, maar er werd uiteindelijk wel gewonnen. Afgelopen weekend speelde Ajax tegen Fortuna. Ze creëerden misschien wel tien grote kansen, maar uiteindelijk werd het een krappe 1-2 overwinning. Het creëren van kansen is sowieso niet het probleem de laatste tijd, maar het afmaken wel. In de bekerwedstrijd tegen AZ Alkmaar schoot Ajax maar liefst dertien keer van binnen de zestien meter, drie keer raakten ze het houtwerk maar ze scoorden maar één keer. Om nogmaals te kunnen winnen van AZ zullen ze nu de wedstrijd toch echt eerder moeten afmaken.

Bet AZ – Ajax

Wij verwachten een spannende wedstrijd. AZ zal niet nog een keer zo’n offday hebben als in de beker. Daarnaast is Ajax defensief gezien nog steeds niet geweldig, ze kregen vijf goals tegen in de laatste vijf wedstrijden. AZ doet het uitstekend in wedstrijden tegen topploegen en zal willen laten zien dat het bekerduel een incident was.

Weddenschappen samenvoegen voor hoge odd

Beide teams creëren makkelijk kansen en wij verwachten dan ook dat beide ploegen zeker gaan scoren. De kans dat AZ gaat stunten is zeker aanwezig en we durven eigenlijk niet te voorspellen wie er gaat winnen. Daarom gaan we voor het wedden op deze Eredivisie wedstrijd wat weddenschappen stapelen. We verwachten ook dat Ajax de nodige corners gaat krijgen omdat AZ vanuit de counter gevaarlijk wil worden en Ajax in eerste instantie zal opvangen. Ajax kreeg in de beker wedstrijd tegen AZ zes corners en in de laatste wedstrijd tegen Fortuna maar liefst 10. In de Bet Builder nemen we op:
Beide teams scoren, Over 2.5 goals en Ajax Over 6 corners. Totale odd bij de bookmakers komt op 4.00.

Bet Builder voor 4.00 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top