Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tottenham – Liverpool Premier League tip: waarde ligt bij Spurs

Tottenham – Liverpool voorspellingen

Op donderdagavond 28 januari wordt de Premier League wedstrijd gespeeld tussen Tottenham Hotspur en Liverpool. Een heerlijke wedstrijd voor een doordeweekse dag. Gaat Tottenham er met de winst vandoor tegen de regerend kampioen of weet Liverpool zich te herpakken na een paar hele slechte resultaten?

Tottenham – Liverpool Premier League tips

Tottenham staat in de Premier League momenteel met 33 punten op de vijfde plek. Ze zijn iets afgezakt op de ranglijst en het verschil met de koploper Manchester United bedraagt 7 punten (met een wedstrijd minder gespeeld). Er is nog lang niks verloren en iedereen in de top 6 heeft nog steeds kans om kampioen te worden. Dit zijn echter wel de wedstrijden om te laten zien of je meedoet met de top of niet.

Winst betekent enorme boost

Tottenham Hotspur heeft een goede reeks achter de rug. Er wordt weliswaar af en toe gelijk gespeeld, maar dat neemt niet weg dat het sinds eind december niet meer verloren heeft en dat geeft een behoorlijk zelfvertrouwen. Mochten de Spurs hier op eigen veld winnen van Liverpool dan geeft dit een enorme boost.

Dubbel pech voor team Klopp

Liverpool kent daarentegen een zware periode, ze hebben opeens heel veel moeite met scoren. Vreemd, als je nagaat dat Salah, Mané en Firminho (de top 3 voorin van Liverpool) gewoon fit zijn en iedere wedstrijd spelen. Ze hebben een terugval en dat is te zien aan het scorend vermogen van Liverpool. Als je daarbij bedenkt dat ze ook nog eens blessures achterin hebben, en dus vaker een doelpunt om de oren krijgen, is dit dubbel pech voor Jürgen Klopp en zijn team.

Liverpool heeft zelfs na 68 thuiswedstrijden de eerste nederlaag geleden tegen Burnley. Ook dat is zelfs gebeurd in de zware tijd bij Liverpool. Nou is dat alleen maar een statistiek, maar toch zit het niet lekker.

Liverpool moet winnen om zicht op titel te houden

Manchester United wist Liverpool afgelopen weekend ook uit de FA Cup te knikkeren (3-2). Ze zullen zich moet herpakken en dit lijkt me een uitgerekende kans om dat te doen. Verliest Liverpool weer dan ben ik bang dat ze dit niet meer te boven komen en is de titel heel ver uit het zicht. Wint Liverpool hier dan heeft het weer wat krediet gepakt. Het belooft een zware strijd te worden.

Tips wedden: value ligt bij Tottenham

De bookmakers zien Liverpool als favoriet. Dat is natuurlijk niet gek, maar de value ligt bij Tottenham. Het is moeilijk te zeggen wie er met de winst vandoor gaat. In alle voorgaande wedstrijden van de laatste paar jaar wist Liverpool alles te winnen van Tottenham Hotspur. Toch denk ik dat het met deze wedstrijd anders is. Ik kan er gewoonweg niet omheen dat de vorm van Liverpool echt slecht is.

Vroege goal Tottenham

Ik geloof dat Mourinho gaat proberen om snel een goal te maken en de wedstrijd lekker uit te voetballen en counteren. Gezien Mourinho’s speelstijl kan je verwachten dat Tottenham weinig aan de bal is en Liverpool juist heel veel.

De Premier League weddenschap die er voor mij uitsteekt is Tottenham +0.25 Asian Handicap voor 1.95 x de inleg. Tottenham op eigen veld is sterk en ze zijn de laatste tijd onverslaanbaar. Een gelijkspel is zeker niet uit te sluiten, maar een winst voor Liverpool lijkt me ver weg. Mocht de wedstrijd gelijk eindigen dan heb je je Asian Handicap weddenschap half gewonnen. Wint Tottenham dan is de bet helemaal gewonnen. Wint Liverpool dan is de weddenschap helemaal verloren.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top