Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden beker: hoge odds AZ – Ajax, Feyenoord en sc Heerenveen

Wedden KNVB Beker | voorspellingen

In deze drukke maand wordt er ook in de beker gevoetbald. Er staan een paar mooie wedstrijden op het programma die we hieronder uitlichten – uiteraard voorzien van de beste beker weddenschappen. Lees verder voor de beker betting tips AZ – Ajax, FC Emmen – sc Heerenveen en Feyenoord – Heracles.

Wedden op KNVB Beker Feyenoord - Ajax en Spakenburg - PSV

FC Emmen – SC Heerenveen beker tips odds

Woensdag 20-01 16.30 uur. De eerste wedstrijd die wij hebben uitgekozen is FC Emmen tegen SC Heerenveen. Beide ploegen zitten niet in een goede fase in de reguliere competitie en kunnen voor het gevoel wel een overwinning gebruiken.

Focus Emmen op de competitie

FC Emmen staat troosteloos onderaan in de Eredivisie. Ze verloren na de winterstop alle wedstrijden, wisten nog maar twee keer te scoren en kregen in alle wedstrijden vier goals tegen. Bij Emmen zal er snel wat moeten veranderen om nog in de Eredivisie te blijven. De focus zal dan ook liggen op de Eredivisie en ze zullen waarschijnlijk niet heel rouwig zijn met een nederlaag in de KNVB beker.

Aanvallende kracht Heerenveen

SC Heerenveen begon het seizoen ijzersterk, maar is nu al maanden aan het afzakken op de ranglijst. Heerenveen wist ook al tien keer op rij niet meer te winnen. Het is dus tijd voor een zege van de Friezen om het goede gevoel terug krijgen. Met spelers als Veerman en Veerman, De Jong, Van Bergen en Batista Meier is er genoeg aanvallende kracht. De laatste twee wedstrijden werden gelijk gespeeld tegen VVV en RKC, ook geen hoogvliegers.

Bet tips bekervoetbal: hoge odds Heerenveen

Wij zetten ons geld in op een overwinning van SC Heerenveen. Heerenveen heeft een aantal zeer goede aanvallers en een brede selectie. Dat terwijl Emmen alle focus op de Eredivisie moet leggen en gigantisch slecht in vorm is. De odd van 1.80 op winst Heerenveen vinden we behoorlijk hoog, terwijl we eigenlijk verwachten dat Heerenveen deze wedstrijd met zeker een -1 handicap gaat winnen. Dat houdt in dat je gokt op winst Heerenveen ondanks een virtuele achterstand van 1-0 bij aanvang.

Winst Heerenveen voor 1.80 x de inleg

Heerenveen -1 handicap @3.00

Tips gokken op Feyenoord – Heracles

Woensdag 20-1 18:45 uur. De tweede wedstrijd die wij voor het gokken op bekervoetbal hebben gekozen is Feyenoord tegen Heracles. Een wedstrijd tussen een ploeg met een sterke defensie en een team dat amper het doel weet te vinden.

Feyenoord beter dan Ajax

Feyenoord verloor afgelopen weekend natuurlijk de klassieker, maar toch heerst er een goede stemming. Vooraf leek iedereen er van overtuigd dat Feyenoord weggespeeld zou worden, uiteindelijk werd het 1-0 voor Ajax. Feyenoord had recht op veel meer en voetbalde, zeker de tweede helft, veel beter dan Ajax. Achteraf leek men ook vrij tevreden met het spel en de gecreëerde kansen. Feyenoord kreeg in de laatste vijf duels maar twee goals tegen en wist zelf zes keer te scoren.

Heracles in slechte vorm

Heracles Almelo verloor afgelopen weekend van FC Utrecht, ze waren eigenlijk de hele wedstrijd de onderliggende partij en vrijwel kansloos. De wedstrijd daarvoor wonnen ze wel, maar dat was van Emmen en daar kan je op dit moment geen conclusies aan verbinden. Tegen Vitesse was Heracles ook behoorlijk kansloos. Al met al is Heracles zeker niet goed in vorm dit seizoen.

Inzetten op KNVB Beker Feyenoord

Ons geld gaat in deze wedstrijd op Feyenoord. Wij verwachten dat Feyenoord deze wedstrijd gaat winnen en dat ze geen tegengoal krijgen. Heracles heeft nog maar negentien keer gescoord in zestien competitie wedstrijden. Terwijl Feyenoord dus amper goals tegen krijgt.

Feyenoord wint zonder tegengoal voor 2.80 x de inleg

AZ – Ajax betting beker

De laatste wedstrijd die wij voor het wedden op voetbal deze week hebben uitgekozen is AZ tegen Ajax, ook op woensdag de 20e. Zonder meer het leukste affiche van deze ronde van de KNVB Beker.

Wisselvallig AZ dit seizoen

AZ is behoorlijk wisselvallig dit seizoen, ze wisselen goede fases in de competitie af met hele slechte. Dit doen ze in wedstrijden net zo, zo gaven ze dit weekend lang niet thuis tegen ADO. Uiteindelijk wonnen ze nog wel met 2-1. Tegen PSV was AZ juist weer erg goed, verdedigend stond het ijzersterk en vanuit de counter waren ze telkens levensgevaarlijk.

AZ is nu zeven wedstrijden op rij ongeslagen, maar daar zaten wel twee gelijke spelen tegen PEC en Utrecht tussen, wedstrijden die ze normaal gesproken gewoon horen te winnen. AZ hield in de laatste negen duels niet de nul. Verdedigend was het echt niet geweldig, maar tegen PSV lieten ze zien het wel te kunnen.

Ajax kwakkelt maar blijft scoren

Ajax won afgelopen weekend de klassieker, maar speelde misschien wel z’n slechtste wedstrijd van het seizoen. Uiteindelijk bleef het met geluk 1-0, maar Ajax creëerde de tweede helft amper kansen en werd volledig teruggedrongen door Feyenoord. Sinds december is Ajax al aan het kwakkelen en er lijkt nog niet echt veel beterschap aan te komen. Toch heeft Ajax voldoende kwaliteiten om elke wedstrijd te kunnen winnen en zeker om in elke wedstrijd te scoren. Tot nog toe scoorde ze al 58 goals in zeventien wedstrijden. Wat zelfs als je de 14 goals tegen VVV niet meerekent erg indrukwekkend is.

Hoge odds wedden op AZ

Als AZ net zo speelt als tegen PSV en dat niveau weet te halen, kunnen ze ook winnen van Ajax. Zeker als Ajax zo speelt als tegen Feyenoord. Tegen Feyenoord liet Ajax ook zien dat het conditioneel behoorlijk zwaar is. De kans is groot dat er tegen AZ een aantal x spelers rust krijgen. Wij zetten ons geld in op een overwinning van AZ. AZ is de laatste tijd ook ontzettend goed in vorm tegen topclubs.

AZ wint voor 3.70 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top