Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste odds Ajax – Feyenoord bookmakers: zege en weinig goals

Ajax – Feyenoord voorspellen | De heerlijke januari maand vol met toppers gaat keihard door. Dit weekend staat in de Eredivisie de klassieker op het programma. Ajax krijgt in eigen huis bezoek van aartsrivaal Feyenoord. Check onderaan dit artikel de beste Feyenoord weddenschappen bij de bookmakers voor deze kraker op zondag.

Beste odds bookmakers Ajax - Feyenoord Klassieker

Ajax – Feyenoord voorspellingen Klassieker

Ajax kende een goede week. Ze kwamen tegen PSV van een 0-2 achterstand terug tot 2-2 en wonnen van FC Twente dankzij twee late goals van Huntelaar. Tegelijkertijd wist PSV niet te winnen van AZ, waardoor Ajax is uitgelopen en nu vier punten voorsprong heeft. Op dit moment zijn Feyenoord en Vitesse de voornaamste uitdagers van Ajax in de Eredivisie. Winnen van Feyenoord zou meteen een grote stap zijn richting de titel.

Ajax verdedigend instabiel

Ajax is echter niet geweldig in vorm, ze zijn erg wisselvallig. De eerste helft tegen PSV was niet best, maar in de tweede helft was het spel prima en kwamen ze dan ook verdiend terug naar 2-2. Tegen Twente was het spel wel prima, maar werden de kansen niet afgemaakt. Uiteindelijk hadden ze Huntelaar nodig om de in de 88e minuut gescoorde gelijkmaker weg te poetsen. Aanvallend was het bij vlagen prima, maar verdedigend is Ajax wel erg instabiel.

Feyenoord pakt punten ondanks alles

Feyenoord is ook niet goed in vorm, eigenlijk is het spel al het hele seizoen niet geweldig. Toch weet Feyenoord vrijwel altijd de drie punten te pakken, mede door het doorzettingsvermogen én de prima defensie. Feyenoord kreeg in de laatste vijf duels maar één goal tegen.

Afgelopen week speelden de Rotterdammers tegen Sparta en PEC. Beide wedstrijden werden gewonnen, maar het ging wel moeizaam. Tegen PEC kwam Feyenoord niet verder dan 1-0 en ze hadden eigenlijk ook geen grote kansen. Tegen Sparta werd het uiteindelijk 0-2, maar ook in deze wedstrijd wist Feyenoord weinig grote kansen te creëren.

Voorspellingen

Beide ploegen hebben een nieuwe spits gehaald. Waar Ajax 22.5 miljoen uitgaf moest Feyenoord het doen met een gehuurde spits die amper speelde en scoorde bij z’n vorige club. Dit is wel het verschil tussen beide clubs én ploegen.

Beste weddenschappen Ajax – Feyenoord

Op papier heeft Ajax op elke positie een betere speler en ze zijn ook wel wat beter in vorm. Wij verwachten dan ook dat Ajax ‘gewoon’ gaat winnen. Het zal geen grote uitslag zijn, want Feyenoord heeft een goede defensie. Voor het wedden op Eredivisie Ajax – Feyenoord zetten wij ons geld op een overwinning van Ajax en weinig goals.

Ajax wint en onder 3.5 goals @2.75

Ajax wint zonder tegendoelpunt 3.00

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top