Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Liverpool – Manchester United bet tips: X2 en goal Rashford

Beste Liverpool – Manchester United voorspellingen

De grootste rivalen in de Engelse Premier League staan zondag tegenover elkaar: Liverpool tegen Manchester United. Dit is dé wedstrijd van het weekend. Een Liverpool dat in de drukke kerstperiode punten heeft gemorst en een Man United dat zich deze week heeft opgewerkt tot de eerste plaats. Dit belooft spektakel – een échte derby waar veel op het spel staat. Bij de bookmakers is Liverpool favoriet voor de winst, maar of je daar ook op moet inzetten is de vraag… Lees verder voor de beste Liverpool – Manchester United weddenschappen en onze betting tips.

Liverpool - Manchester United betting tips bookmakers

Bet tips Liverpool – Manchester United Premier League

Liverpool heeft een zware periode achter de rug. Nadat het Crystal Palace half december met maar liefst 0-7 omver blies, wist het daarna drie Premier League wedstrijden niet meer te winnen en dat kwam ze duur te staan. Als het nou top tegenstanders waren kon je het begrijpen, maar deze drie wedstrijden waren tegen West Brom, Newcastle en Southampton. Southampton is nog wel te begrijpen, want die zijn dit seizoen echt goed. Maar feit is dat ook Liverpool kwetsbaar is en Virgil van Dijk wordt achterin node gemist.

Liverpool kwetsbaar

Voorin bij Liverpool draait alles op Mané, Salah en Firmino. Firmino scoort misschien niet zoveel doelpunten als een normale spits, maar wat is hij toch altijd belangrijk voor het team en knapt hij veel vuil werk op. Op het middenveld heeft Liverpool genoeg creativiteit rondlopen en daar moeten ze het ook van hebben. Het is de vraag hoe Liverpool zich gaat opstellen tegen Manchester United. We weten dat United dodelijk is in counters en daar moet Liverpool op bedacht zijn.

Focus Manchester United op Premier League

Manchester United zit lekker in zijn vel. Helaas zijn ze uitgeschakeld in de Champions League, maar dat geeft ze juist meer kracht en focus om de Premier League titel binnen te slepen. De Premier League titel en eventueel de FA Cup zijn de laatste twee prijzen van dit seizoen die Solksjaer met zijn team nog kan pakken. En dat is belangrijk want ook al presteert Man United goed, als er geen prijzen gepakt worden, word je daar uiteindelijk op afgerekend.

Goede kans Premier League kampioen te worden

Manchester United zit al te lang zonder Premier League titel en als ze een goede kans hebben om kampioen te worden, is het dit jaar wel. Ze zijn supersnel in counters, maar spelen ook gewoon goed voetbal. Er wordt goed en snel gecombineerd en ze creëren veel kansen. Het is niet verwonderlijk dat Man United ook veel penalty’s mee krijgt aangezien ze ook heel veel in het penaltygebied van de tegenstander komen. En het snelle voetenwerk van Antony Martial maakt het de tegenstander extra moeilijk.

Pogba in vorm, geduld Donny van de Beek

Eindelijk begint Pogba ook weer terug in vorm te raken en dat zie je meteen terug. Pogba kan echt het verschil maken op het middenveld met, wie anders, Bruno Fernandes. Helaas is het voor Donny van de Beek bij Manchester United niet het seizoen geworden waarop hij gehoopt had. Hij werd voor veel geld gehaald en ik denk dat iedereen had verwacht dat hij meer speeltijd kreeg. Natuurlijk is het niet te laat voor hem en hij zal zeker zijn kansen krijgen om zich in de basis elf te knokken. Donny van de Beek zal geduld moeten hebben en ik denk zelf dat hij zijn kans pas volgend Premier League seizoen écht krijgt.

Wedden op Liverpool – Manchester United

Ik denk dat op dit moment Manchester United een stuk lekkerder in zijn vel zit dan Liverpool. Ze hebben de laatste weken een flinke boost gekregen nadat ze in de competitie al een lange tijd ongeslagen zijn. Liverpool is natuurlijk de huidige Premier League kampioen en voor beide ploegen zal deze wedstrijd een ultieme test zijn in de strijd om te titel.

Winst of gelijk United voorspellen

Wedden op Premier League Liverpool – Manchester United | De eerste bet om te spelen is Manchester United Double Chance (X2) @1.91. Dit houdt in dat United niet mag verliezen op Anfield, dan is de weddenschap gewonnen. Verliest United dan is de bet helaas verloren.

United X2 voor 1.91 x de inleg

Gokken op goal Marcus Rashford

Als tweede bet gaan we spelen voor Marcus Rashford to Score Anytime @3.80. Deze weddenschap staat o.i. te hoog genoteerd en is daarom een must play. We hebben gekozen voor Rashford omdat hij het wel is als er iemand scoort in grote wedstrijden. Natuurlijk is Bruno Fernandes de topscorer, maar Rashford laat het keer op keer zien in de grote wedstrijden en scoort heel vaak. Daarom is hij ook uitgegroeid tot een speler van de buitencategorie.

Goal Rashford voor 3.80 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top