Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax – PSV Eredivisie betting tips: combineren voor hoge odds

Voorspellingen Ajax – PSV, de beste weddenschappen

Dit weekend gaat de Eredivisie weer verder en januari staat vol met mooie wedstrijden. Ajax – PSV is de absolute kraker die dit eerste weekend na de winterstop wordt gespeeld. De Ajax bookmakers zien de Amsterdammers als grote favoriet maar daar denken wij anders over. Onze tips voor het wedden op Eredivisie Ajax – PSV vind je onderaan de voorbeschouwing.

Ajax – PSV voorspellingen

Ajax begon het seizoen fantastisch, maar nu we ongeveer halverwege de competitie zijn heerst er vooral teleurstelling. De Amsterdammers hadden een grote voorsprong op o.a. PSV, maar die is uiteindelijk geslonken tot maar één punt. Ajax wist de laatste wedstrijd voor de korte winterstop niet te winnen van Willem II. Ze hadden in die wedstrijd 74% balbezit, 32 schoten waarvan acht op doel, maar wist uiteindelijk maar één keer te scoren.

Verdedigend niet stabiel

Ondanks dat Ajax de minst gepasseerde verdediging heeft lijkt het verdedigend zeker niet stabiel. In de laatste drie wedstrijden in de Eredivisie kregen ze drie goals tegen; van ADO twee en van Willem II één. Met name Daley Blind lijkt niet goed in vorm te zijn en Per Schuurs lijkt zijn belofte als opvolger van De Ligt niet in te gaan lossen.

Sébastien Haller nieuwe spits Ajax

Bij Ajax waren ze op zoek naar een nieuwe spits en die lijken ze ook gevonden te hebben. Verrassend genoeg lijkt Ajax maar liefst 25 miljoen op tafel te leggen voor Sébastien Haller. Een grote sterke spits met aardig wat techniek, op papier een speler die Ajax zeker kan gaan helpen. Op het moment van schrijven  wordt er door o.a. de Telegraaf geschreven dat Haller eventueel zondag al zou kunnen spelen, maar er is nog niks officieel.

Ajax heeft Haller eigenlijk wel direct nodig, want Brobbey, Huntelaar, Traoré en Neres zijn allemaal niet fit voor de wedstrijd tegen PSV.

PSV heeft weg omhoog ingezet

PSV begon het seizoen juist zwak, maar lijkt de weg omhoog ingezet te hebben. Ze zijn nu acht wedstrijden op rij ongeslagen in de Eredivisie, zes winstpartijen en twee keer een gelijkspel. De kracht van PSV ligt zeker weten voorin. Spelers als Malen, Gakpo, Madueke, Ihattaren en Götze kunnen allemaal het verschil maken en als ze in vorm zijn maken ze het elke verdediging lastig.

PSV vol vertrouwen naar Ajax

Achterin is PSV (net als Ajax) kwetsbaar, ze kregen in vier van de laatste vijf goals minimaal één goal tegen. PSV zal met een goed gevoel naar deze wedstrijd afreizen, ze hebben vanaf het begin van de competitie een achterstand gehad maar in deze wedstrijd kunnen ze dat goedmaken. PSV ging in prima vorm de winterstop in en die 1.5 week rust zal qua wedstrijdritme weinig hebben gedaan. Ajax lijkt ook te pakken te zijn dus zullen ze vol vertrouwen afreizen.

Beste odds wedden op Ajax – PSV

Wij verwachten dat Ajax – PSV een erg spannende wedstrijd wordt. Ajax heeft het eigenlijk altijd lastig met PSV en nu is het ook nog eens zo dat PSV de betere vorm heeft laten zien. Ajax heeft natuurlijk voldoende kwaliteiten om te winnen van PSV, maar met de blessures die er zijn wordt het al een stuk lastiger.

Mocht Sébastien Haller echt al mee doen dan kan hij direct zijn waarde bewijzen, als hij er (nog) niet is dan zal Ajax aantreden zonder echte spits. Waarschijnlijk komt Tadic dan in de spits en dat zou betekenen dat Promes ook weer zal spelen. De bookmakers rekenen Ajax als grote favoriet, maar daar zijn wij het niet mee eens en gaan ook wedden op PSV. Ze hebben de betere vorm en met de aanval van PSV tegen de zwakke en niet in vorm zijnde verdediging van Ajax gaan ze sowieso scoren. De odd voor PSV to win is 5.00 en dat is zeker een notering die interessant is om een kleine weddenschap in te zetten. Daarnaast gaan we voor de volgende bet builder: Over 2.5 goals, Beide teams scoren en Ajax over 1.5 kaarten. De totale odd voor deze weddenschap is 3.30.

Bovenstaande bet builder voor 3.30 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top