Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Must play bet Manchester United – Aston Villa en meer voor dit weekend

Premier League wedden tips voor vrijdag 1 januari en zaterdag 2 januari. De beste weddenschappen voor komend weekend komen uit de wedstrijden Manchester United – Aston Villa, Tottenham – Leeds en West Brom – Arsenal.

Must play bet Manchester United - Aston Villa en meer voor dit weekend

Manchester United – Aston Villa: goals

Vrijdag 1 januari 21.00 uur. Als er één team verrast heeft dit jaar dan is het Aston Villa wel. Wat is deze ploeg bezig aan een goed seizoen. Afgelopen wedstrijd hebben ze punten weten af te snoepen van Chelsea dat een moeilijke periode doormaakt. Aston Villa heeft 26 punten gehaald uit veertien Premier League wedstrijden en staat daarmee op de 5e plek.

Manchester United daarentegen doet het ook goed in de Engelse competitie. Uit veertien gespeelde wedstrijden heeft Manchester United 27 punten gehaald en staat daarmee op de 4e plek. Maar de ploegen boven United hebben minstens één wedstrijd meer gespeeld en dat houdt in dat Manchester United op de tweede plek kan staan als het gelijk staat met de aantal wedstrijden. Ik geloof dat United dit seizoen Liverpool kan uitdagen in de strijd om de titel. Met spelers als Bruno Fernandes en Rashford heb je natuurlijk winnaars in je team en het is dus ook superbelangrijk om deze jongens fit te houden.

Must play bet tip Manchester United – Aston Villa

Aston Villa creëert iedere wedstrijd weer behoorlijk wat mogelijkheden. Met deze wedstrijd zal dat niet anders zijn. Manchester United is achterin in de verdediging nog altijd kwetsbaar en Aston Villa zal hier misbruik van maken. Ik kan dan ook niet om deze Premier League weddenschap heen: Both Teams to Score + Over 2.5 Goals @1.85. Dit is de PLAY voor deze wedstrijd. United is altijd goed voor een paar doelpunten en Aston Villa ook. Dit wordt een spektakel met behoorlijk wat doelpunten.

BTTS en minstens 3 goals voor 1.85 x de inleg

Tottenham – Leeds: weer op de counter

Zaterdag 2 januari 13.30 uur. Op zaterdag wordt de wedstrijd tussen de Spurs en Leeds gespeeld. Leeds heeft een behoorlijk aanvallende speelstijl in huis. Dit gaat vaak goed, maar dit kan ook weleens misgaan en dan krijgen ze behoorlijk veel doelpunten tegen. Mourinho kijkt naar iedere tegenstander om de beste strategie te bepalen en vaak gaat dit gepaard met ingraven op eigen helft, de tegenstander de bal en veel op de counter spelen. Daar is Tottenham Hotspur met zijn snelle spelers voorin erg goed in.

De Spurs begonnen dit seizoen heel erg sterk, maar toch zijn ze een beetje afgezakt op de ranglijst. Ze staan op de 7e plek met 26 punten. Het lijkt echter erger dan het is want het staat nog steeds allemaal heel dicht bij elkaar bovenin. Leeds staat op de 12e plek met 20 punten. Leeds doet het zeer goed dit seizoen en ik zie ze dan ook in het linker rijtje eindigen op de Premier League ranglijst.

Inzetten op Double Chance Leeds

Leeds heeft heel wat wedstrijden laten zien dat ze voor niemand bang hoeven te zijn. Er moeten hier en daar zeker wat aanpassingen komen willen ze niet altijd in de val lopen door hun aanvallende speelstijl. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze het de Spurs zeer moeilijk kunnen maken deze wedstrijd. We gaan spelen voor de bet Leeds Double Chance met odds van 2.10. Ik geloof zeker dat hier wat te halen valt voor Leeds. Tottenham draait wat moeizaam op het moment en ik zie ze dan ook punten verspelen. Je wint deze weddenschap indien Leeds wint of gelijkspeelt.

Leeds Double Chance voor 2.10 x de inleg

Wedden op West Brom – Arsenal

Zaterdag 21.00 uur. Dit is ook een interessant duel. Degradatiekandidaat West Brom tegen een Arsenal dat totaal niet lekker loopt dit seizoen. Een hele belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Mocht Arsenal nog altijd de dramatische reeks voortzetten dan kan het zomaar zijn dat ze ook meespelen om degradatie. Toch is er een klein lichtpuntje voor ze. Afgelopen wedstrijd werd er bijzonder goed gevoetbald en gewonnen van Chelsea. Dit hadden ze dan ook keihard nodig en gaan ze met iets meer vertrouwen deze wedstrijd in.

West Brom heeft in mijn ogen te weinig kwaliteit om zich te kunnen handhaven in de Premier League. Ze zullen zeker hier en daar punten af snoepen van tegenstanders, maar dit zal niet genoeg zijn. Ik verwacht dan ook dat ze tegen Arsenal het heel erg zwaar gaan krijgen.

Bettips

Beide ploegen hebben het zwaar en hebben de punten keihard nodig – er mag niks meer weggegeven worden. Toch denk ik dat trainer Arteta het roer kan omgooien bij Arsenal en dit lijkt me dan ook een wedstrijd waar ze ballen kunnen tonen. We gaan spelen voor de bet Arsenal -1 Asian Handicap @2.08. Arsenal moet meer dan twee goals verschil winnen wil deze bet goed zijn. Wint Arsenal met 1 goal verschil dan krijg je je inzet terug en is de bet void. Speelt Arsenal gelijk of verliest Arsenal dan is de bet helaas verloren.

Arsenal -1 AH voor 2.08 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top