Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Leicester – Manchester United betting tips Premier League Boxing Day

Op Boxing Day worden er traditiegetrouw wedstrijden gespeeld op de Engelse voetbalvelden. Een uitstekende gelegenheid voor het wedden op de Premier League. Wat staat er op het programma op tweede kerstdag in de Premier League? Er wordt afgetrapt met Leicester City – Manchester United, op dit moment de nummers twee en drie. De enige ploeg die boven hen staat is Liverpool. Verder speelt onder meer Arsenal tegen Chelsea en Aston Villa tegen Crystal Palace.

In dit artikel krijg je van ons betting tips voor Leicester – Manchester United, Manchester City – Newcastle en sluiten we af met een mooie wedstrijd in de Championship: Watford – Norwich.

Leicester - Manchester United wedden tips Premier League Boxing Day

Leicester City – Manchester United betting

Zaterdag 26 december 13.30 uur. Leicester doet het goed. In hun vorige wedstrijd hebben ze knap punten gepakt tegen Tottenham Hotspur. Leicester is gewoon een gevaarlijke tegenstander om tegen de spelen. In de selectie hebben ze goede spelers rondlopen zoals Maddison, Tielemans, Castagne en niet te vergeten topspits Vardy die altijd klaarstaat om een doelpunt mee te pikken. Manchester United is dus gewaarschuwd.

Focus Man United kan op de Premier League titel

Manchester United heeft de smaak te pakken in de Premier League. Helaas zijn ze uitgeschakeld voor de Champions League, maar dat geeft ze wel een mogelijkheid om de focus volledig op de landstitel te zetten. United staat op de derde plek en heeft ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld.

Mochten ze de wedstrijd tegen Leicester winnen dan is het verschil met koploper Liverpool nog maar twee punten. En blijven ze dan zo doorspelen, dan kunnen ze meestrijden om de titel.

Wedden tips Premier League Boxing Day

Beide teams zijn in hele goede vorm. Ik heb een lichte voorkeur voor Manchester United, maar ik denk dat de beste bet voor deze wedstrijd de Both Teams to Score + Over 2.5 Goals is met odds van 1.90 bij de bookmakers. Leicester scoort in eigen huis vrijwel altijd en Manchester United scoort er zelf een hoop, maar krijgt er ook vaak één tegen in zowel thuis- als  uitwedstrijden. Ik zie hier een wedstrijd waar veel doelpunten kunnen vallen aan beide kanten.

BTTS en minstens 3 goals voor 1.90 x de inleg

Premier League voetbal wedden tips Boxing Day

Wedden op Manchester City – Newcastle United

21.00 uur. In de avond wordt de wedstrijd Manchester City tegen Newcastle United gespeeld. Bij Newcastle wordt er bij vlagen goed gespeeld en gelukkig worden er ook punten gepakt waardoor ze op dit moment in de middenmoot staan. Ieder punt is belangrijk voor ze want het kan ineens anders zijn. Er lopen een paar goede spelers bij Newcastle rond en ze kunnen het Manchester City zeker moeilijk maken.

Man City scoort niet

Manchester City heeft de laatste tijd moeite met scoren. Dat is heel erg gek want normaal gezien is City het team waar ze goals scoren voor de fun. Dit is ook te zien aan de ranglijst; Manchester City staat op de achtste plek met maar 19 goals. Normaal gesproken hebben ze al dubbel zoveel gescoord.

Ze voelen het gemis van een paar spelers. Zoals de verkochte David Silva en de geblesseerde Aguero – die volgens mij wel weer bij de selectie is en meetraint. Pep Guardiola heeft de formule voor dit seizoen nog niet uitgevonden. Wel erg goed is dat ze verdedigend een stuk beter zijn. Met nieuwe aankoop Diaz die samen met Laporte een duo vormt hebben ze een super goede verdediging die weinig steekjes laat vallen.

Hogere odds bij bookmakers op combi

Er springt voor mij één weddenschap in het bijzonder uit. Manchester City is hier natuurlijk de torenhoge favoriet volgens de Premier League bookmakers. Maar helaas is alleen op winst City wedden te laag. We kunnen onze bet een flinke boost geven door in te zetten op Manchester City winst + Under 3.5 Goals. De odds zijn in dat geval 2.30.

Newcastle zal het City natuurlijk moeilijk proberen te maken, maar ik denk niet dat ze het gaan redden. Aangezien Manchester City weinig scoort op het moment verwacht ik een low-scoring game, maar wel winst voor City!

Winst City en minder dan 4 goals voor 2.30 x de inleg

Watford – Norwich Championship Boxing Day

20.45 uur. In de Championship wordt er ook gespeeld op Boxing Day en er is één wedstrijd die er voor mij uitspringt en dat is Watford tegen Norwich. Beide ploegen zijn afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Premier League en op Boxing Day staan ze tegenover elkaar. Beide teams doen het verassend goed. Norwich staat op het moment op de eerste plek en Watford op de vijfde. Ik verwacht dan ook een topwedstrijd waar veel strijd geleverd wordt.

Beste weddenschap: BTTS voor 1.81

We gaan spelen voor de bet Beide Teams Scoren @1.81. Ik vind dat deze bet veel te hoog staat en dus een must play voor ons is om de bookies te verslaan. Beide ploegen verkeren in goede vorm. Een winnaar durf ik niet te aan te wijzen maar ik verwacht zeker dat beide teams het net gaan vinden.

BTTS voor 1.81 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top