Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League voetbal tips: hoge odds Southampton bet

Betting tips voetbal

De drie Premier League wedstrijden die we deze week voor je hebben geselecteerd zijn Southampton – Manchester City, Everton – Arsenal en West Brom – Aston Villa. Je checkt de beste weddenschappen voor deze duels hieronder – zie daarbij vooral de hele hoge odds op Southampton niet over het hoofd!

Southampton – Manchester City betting tips

Zaterdag 16.00 uur. Dit zal dit weekend in de Premier League een hele interessante wedstrijd worden. Manchester City draait nog niet zoals voorgaande jaren en Pep Guardiola en zijn team hebben het lastig. Afgelopen wedstrijd verspeelden ze thuis punten door gelijk te spelen tegen West Brom. Normaal gesproken is Manchester City thuis onverslaanbaar en verspelen ze zelden punten. De positie op de ranglijst zegt dan ook genoeg. Manchester City staat momenteel op de zesde plek en Southampton op de vierde.

Southampton draait een ontzettend goed seizoen en hoeft ook voor niemand te vrezen. Als ze door blijven spelen zoals ze nu doen, dan zie ik het nog gebeuren dat ze tot het einde van de competitie kunnen meestrijden om de titel. Dit seizoen ligt het sowieso allemaal dichter bij elkaar en hebben we tijdens de winterstop niet al een duidelijke winnaar. Het zal tot het einde spannend blijven.

Hoge odds double chance bet Southampton

Gezien de vorm van beide teams op dit moment kunnen we er niet omheen te spelen voor de Double Chance Southampton 1X met een quotering van 2.80. Deze odd is belachelijk hoog en veel te goed om niet te spelen. De double chance is een variant op de Single Bet en in dit geval houdt het in dat Southampton de wedstrijd niet mag verliezen, dan is de voorspelling goed. Winst of gelijkspel is dus voldoende voor een winnende weddenschap.

Southampton 1X voor 2.80 x de inleg

Everton – Arsenal: degradatiezone Premier League?

Zaterdag 18.30 uur. Wat is Arsenal ver weggezakt dit seizoen. Voordat het seizoen begon had men niet kunnen verwachten dat Arsenal het zo moeilijk zou krijgen. Het lijkt wel of ze tegen zichzelf aan het spelen zijn. Zelfs met hun nieuwe topaankoop Thomas Partey draait het nog niet zoals het moet. Natuurlijk moet je de nieuwe trainer tijd geven en het team laten veranderen in hoe hij het ziet. Maar dit mag niet ten koste van alles gaan.

Er zullen punten behaald moeten worden en als dit niet met mooi voetbal kan, dan maar op de lelijke manier. Want als dit zo doorgaat dan komen ze in de degradatiezone van de Premier League terecht en ben ik bang dat wél koppen gaan rollen.

Everton doet het uitstekend in Premier League

Everton daarentegen speelt prima en heeft ook een goed team met een goede trainer; Ancelotti. Hun spits Calvert-Lewin is dit jaar niet te stoppen. Samen met Richarlison en James Rodriquez is hij dodelijk voorin. Achterin wil Everton nog weleens steekjes laten vallen vooral als er veel druk bij komt kijken. Everton staat in de Engelse voetbalcompetitie op de zesde plek met 21 punten en ze doen het prima!

Wedden op winst Everton

De bookmakers zien Everton als favoriet en noteren op het moment van schrijven 2.37. Winst Arsenal heeft een notering van 2.80 en dat vind ik ook niet meer dan normaal. Mijn voorkeur gaat uit naar een inzet op winst Everton @2.50. Arsenal zal het ze natuurlijk moeilijk maken, maar ik denk dat Ancelotti en zijn team te sterk voor Arsenal is.

Quotering goal Calvert-Lewin

De tweede Premier League betting tip voor deze wedstrijd is de odd op een goal van Calvert-Lewin – die staat op 2.28. Als er iemand scoort dan zal het Calvert-Lewin zijn. Wil je de quotering hoger hebben dan kan je misschien spelen voor Calvert-Lewin to score First @5.50. Maar houd dan natuurlijk je stakes laag aangezien het riskanter is.

Goal Calvert-Lewin voor 2.28 x de inleg

Premier League wedden tips West Brom – Aston Villa

Zondag 20.15 uur. West Brom is op Sheffield Utd na de hekkensluiter van de Premier League. West Brom blijft voor mij de voornaamste kandidaat om te degraderen ook al weten ze bij vlagen best leuk te voetballen. Er zit gewoonweg te weinig kwaliteit in dit team om mee te kunnen komen in de Premier League.

Aston Villa een sensatie

Aston Villa is een sensatie om naar te kijken en heeft zoveel kwaliteit lopen dan ze het iedere tegenstander gevaarlijk kunnen maken. Er wordt door Aston Villa altijd zoveel op doel geschoten – iedere wedstrijd weer. Ze creëren heel veel kansen. Hopelijk weten ze dit vol te houden en wie weet kunnen ze nog meer verrassen dit seizoen.

Gokken op goals

De beste pick voor het voetbal wedden in deze wedstrijd is de bet ‘Aston Villa to score Over 1.5 Goals’ met een quotering van 1.85. We weten dat Aston Villa veel kansen creëert en ook veel scoort. West Brom zal het hier heel moeilijk tegen gaan krijgen. Ook verwacht ik dat Aston Villa er met de winst vandoor gaat en dat het een paar goals zal gaan scoren.

Minstens twee goals Aston Villa voor 1.85 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top