Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips Manchester City – Tottenham en Leicester – Liverpool

Voetbal wedden tips | Dé wedstrijd van dit weekend in de Premier League is natuurlijk Manchester City – Tottenham Hotspur. Wedden op winst City zet geen zoden aan de dijk, de waarde zit bij de Spurs en daar hebben wij een mooie weddenschap gevonden. Daarnaast hebben we een interessante combi tip voor de wedstrijd Leicester – Liverpool. Check de voorbeschouwing en de tips hieronder.


Leicester – Liverpool: hier zit alles in

Op zaterdag 13 februari wordt er om 13.30 uur afgetrapt tussen Leicester en Liverpool. Dit wordt natuurlijk een voetbalwedstrijd waar alles in gaat zitten. Vooral strijd aangezien beide teams aan elkaar gewaagd zijn.

Liverpool moet nu punten pakken

Liverpool zit totaal niet in een goede flow. In de media wordt er veel over de ploeg geschreven, maar zo slecht zijn ze niet. Liverpool is in wedstrijden nog altijd hartstikke dominant, alleen wordt er veel moeilijker gescoord en krijgen ze vaak doelpunten onnodig tegen. Dit is goed te verklaren als je kijkt naar wie er allemaal geblesseerd zijn.

Ook al krijgt Liverpool de nodige kritiek, dat is ook niet meer dan logisch, ze staan altijd nog op een vierde plek in de Premier League en dat is zeker niet mis. Maar als je de huidige kampioen bent verwacht men simpelweg meer en dat is meestrijden om de titel, iets wat op dit moment niet meer realistisch lijkt. Maar niks is onmogelijk en ik zie nog voor iedereen kansen op de titel, maar dan moeten er wel punten gepakt worden en hopen dat bij Manchester City punten gemorst worden.

Uitgelezen kans voor Leicester?

Leicester City doet het uitstekend want ze staan op de derde plek. Voor een team als Leicester is dit hartstikke knap en ze denderen gewoon verder. Tegen Liverpool hebben ze het in het verleden altijd best zwaar gehad om punten te pakken, maar nu is het misschien een uitgelezen kans de punten in eigen huis te houden.

Bet tip Leicester – Liverpool

In de wedstrijd Leicester – Liverpool zal er veel strijd geleverd worden. Leicester City dat in betere vorm steekt kan zeker weten voor een stuntje zorgen. Liverpool zal echter alles op alles zetten om dit duel te winnen. Als Mané en Salah scherp zijn voor het doel zijn deze twee jongens niet te stoppen en zal het voor Leicester een zware wedstrijd worden. Het ligt een beetje aan de scherpte van beide teams hoe deze wedstrijd zal verlopen.

Combi bet voor hoge quotering

Toch denk ik dat Leicester het voor elkaar gaat krijgen deze wedstrijd niet te verliezen. Of ze winnen is nog maar de vraag, maar we gaan spelen voor de bet Leicester Double Chance (1X) + Both Teams to Score @2.50. Deze combinatie weddenschap winnen doe je als Leicester wint of gelijkspeelt en beide ploegen minimaal een keer scoren.

Wedden op Voetbal
Wedden op voetbal | Talloze opties | Hoe werkt het? Op deze pagina alle ins en outs over gokken op voetbalwedstrijden! Tips + odds voetbal bookmakers...
Lees verder

Manchester City – Tottenham: kans met Kane

Zaterdag 13 februari 18.30 uur | Dit is natuurlijk dé wedstrijd van het Premier League weekend. Manchester City heeft nog wat goed te maken want in de uitwedstrijd tegen de Spurs werd er verloren. Zal City revanche kunnen nemen?
Voor Tottenham is het gelukkig een grote meevaller dat Harry Kane weer meespeelt – een paar weken geleden zag dat er nog somber uit vanwege de behoorlijke blessure aan zijn twee enkels. Maar, Kane is dus op tijd hersteld en liet zich in de vorige wedstrijd meteen weer gelden. Met Harry Kane heeft Tottenham Hotspur een kans tegen Manchester City, zonder Kane wordt het heel moeilijk.

De Spurs staan dit moment op een bedroevende achtste plek in de Engelse competitie. Dit is geen goede zaak aangezien ze altijd mee willen doen om de top 4. Echter, het verschil met de andere ploegen is redelijk klein dus er is nog kans en er is zeker nog niks verloren.

City wordt kampioen

Manchester City heeft een hele sterke reeks achter de rug. Ze blijven maar winnen en krijgen ook nog eens heel weinig doelpunten tegen. In het begin van het seizoen leek het erop dat Pep Guardiola en zijn team het heel erg zwaar gingen krijgen en werden er meteen belangrijke punten gemorst. City heeft zich héél goed weten te herpakken en de laatste elf Premier League wedstrijden werden allemaal gewonnen.

Dit heeft erin geresulteerd dat Manchester City keihard bovenaan staat en (met bovendien een wedstrijd minder gespeeld) al 5 punten losstaat van de nummer 2 Manchester United. Blijft City in deze vorm dan zijn ze aan het eind van het seizoen kampioen van Engeland, maar we weten allemaal dat ieder team een dip kan krijgen en het is zeker nog niet gespeeld. Ook City zal ervoor moeten blijven werken en dat doen ze uitstekend.

Dit is dé weddenschap voor Man City – Tottenham

Manchester City is bij de online bookmakers torenhoog favoriet en dat is natuurlijk niet zo gek. Toch kunnen we hier niet op wedden, want deze odd staat veel te laag. De value ligt bij Tottenham en daar gaan we ook naar kijken. De keyfactor is dat Harry Kane terug is en daarom denk ik dat we het beste kunnen spelen op Both Teams to Score @1.95. Dit vind ik verassend hoog. Natuurlijk is de kans groot dat City wint, maar we doen onszelf allemaal tekort dat we denken dat City geen tegengoal gaat krijgen met spelers als Harry Kane, Son en eventueel Bale. Both Teams to Score lijkt mij dé bet voor deze wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top