Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Champions League voorspellingen Barcelona – PSG en Sevilla – Dortmund

Champions League voorspellingen. In onderstaande voorbeschouwing de tips voor het wedden op de wedstrijden van FC Barcelona tegen PSG en Sevilla tegen Borussia Dortmund.


FC Barcelona – Paris Saint-Germain

Dinsdag 16 februari 21.00 uur. FC Barcelona – PSG is een heerlijk affiche om weer af te trappen in de Champions League. Barcelona heeft in het verleden laten zien dat het wel weet om te gaan met PSG, maar zal dat in dit jaar ook zo zijn?
Ronald Koeman heeft Barca de laatste tijd weer een beetje aan het draaien gekregen. Het is een zeer lastig seizoen voor Barcelona, maar dat is niet gek. Er werd immers niks nieuws aangekocht en de selectie lijdt aan een waslijst blessures. Koeman heeft nu nog veel jeugd tot zijn beschikking en die doet het dit seizoen naar behoren. Toch zie je nog steeds dat het team veel makkelijker voetbalt en scoort als het Messi in de ploeg heeft.

Neymar en anderen absent

Een wedstrijd in de Champions League is altijd een aparte wedstrijd. Deze wedstrijden wil iedereen altijd winnen, nog meer dan normaal. PSG heeft onlangs ook een nieuwe trainer gekregen en dat is niemand minder dan Pochettino. Persoonlijk vind ik dit een hele goede trainer en hij heeft een goed team om mee te werken. Wat natuurlijk een flinke tegenvaller is, is dat Neymar wéér in de knockout fase geblesseerd is en weer niet kan meedoen. Natuurlijk heeft PSG nog andere sterspelers, maar de absentie van Neymar is een behoorlijk gemis. Di Maria zal ook afwezig zijn tijdens deze wedstrijd. Als je kijkt naar beide ploegen dan is er een behoorlijke lijst met afwezigen en moeten ze toch sterk voor de dag komen. Dit wordt sowieso een wedstrijd om van te smullen.

Champions League bet tips Barcelona – PSG

In het verleden wist Barcelona in thuiswedstrijden wel raad met PSG terwijl het in de uitwedstrijden de grootste moeite had om te winnen. Ze zijn aan elkaar gewaagd. Ik geloof dat beide teams op het scorebord komen. Barca heeft het moeilijk om de 0 te houden en ik geloof met een tegenstander als PSG zullen ze de 0 niet weten te houden. Toch denk ik dat Barca niet gaat verliezen op eigen veld. Het zal een doelpuntrijke wedstrijd worden en daarom gaan we spelen voor de weddenschap Barca Double Chance + Beide Teams Scoren @1.95.

Sevilla – Borussia Dortmund tips

Op woensdag wordt er de kraker gespeeld tussen Sevilla en Borussia Dortmund. Sevilla, weten we uit het verleden, is de specialist van de Europa League, maar nu zijn ze toch een keer een ronde verder in de Champions League. Sevilla hoort in mijn ogen ook hierin thuis. Dat hebben ze keer op keer bewezen door in de top 4 van de competitie te eindigen zelfs meerdere malen te winnen in de Europa League. Afgelopen week wisten ze zelfs nog te winnen van Barcelona met 2-0. Hartstikke goed in vorm op het moment. De nieuwe aankoop van Atalanta (Goméz) doet het ook goed bij Sevilla.

Dortmund heeft boost nodig

Dortmund is tegen zichzelf aan het voetballen. Het heeft de laatste periode veel punten laten liggen in de competitie en daarom staan ze ook op de 6e plek met 33 punten. Dit is te weinig om mee te doen aan de top terwijl ze zeker een goed team hebben. Hun spits Haland doet het dit jaar goed en scoort ook genoeg, maar hij kan het natuurlijk niet alleen. Voor Dortmund is het belangrijk om deze Champions League ronde door te komen en misschien krijgt het op deze manier een boost en weet het weer een goede reeks neer te zetten. Dat wordt wel een hele opgave want Sevilla weet de laatste tijd niet eens meer wat verliezen inhoudt.

Wedden op winst Sevilla

Dit is een behoorlijke wedstrijd. Ik denk dat we pas echt een beslissing gaan krijgen als beide wedstrijden gespeeld zijn. Ik denk dat Sevilla thuis bijna niet te kloppen is, maar dat ze het in Dortmund behoorlijk lastig kunnen gaan krijgen. Deze wedstrijd is in Sevilla en ik denk daarom dat ze deze wedstrijd gaat winnen. Sevilla staat behoorlijk hoog genoteerd en dat vind ik helemaal niet erg. We krijgen @2.30 x onze inzet als we wedden op winst Sevilla in deze Champions League wedstrijd en dat vind ik te hoog om niet te spelen. Ze hebben al negen wedstrijden in alle competities niet meer verloren. Dortmund zal het lastig krijgen, maar die zal pas zijn kans pakken in de tweede wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top