Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste weddenschappen laatste speelronde Premier League

Premier League voetbal tips
Beste weddenschappen voor dit weekend

Deze week staat de laatste speelronde in de Premier League op het programma, waarin nog moet worden uitgemaakt wie er met de titel vandoor gaat. Wordt het Manchester City of verspelen zij komend weekend punten waardoor Liverpool zich dit seizoen kampioen van Engeland mag noemen? Dan zal Liverpool natuurlijk wel zelf moeten winnen.

Daarnaast zijn de plekken 5 en 6 op de ranglijst ook nog niet gespeeld. Arsenal staat momenteel 5de maar voelt de adem van Manchester United in de nek, dat maar 1 punt achter ze staat.

In deze speelronde zal er dus ook worden uitgemaakt wie zich rechtstreeks weet te plaatsen voor de Europa League en wie zich nog eerst moet kwalificeren. Hieronder de voorbeschouwingen van drie interessante wedstrijden met daarbij onze wedtips.

wedden tips Premier League dit weekend

Brighton – Manchester City bet

De bal ligt komend weekend bij de huidige kampioen van Engeland, Manchester City. City staat momenteel bovenaan en heeft 1 punt voorsprong op Liverpool. Het is dus aan City of zij komend weekend kampioen worden. Weten zij namelijk gewoon te winnen, wat wel wordt verwacht tegen Brighton, mogen zij de landstitel net als vorig jaar in ontvangst nemen. Het maakt dan helemaal niets meer uit wat opponent Liverpool gedaan heeft, aangezien ze 1 punt voorsprong hebben.

Brighton stugge ploeg

City beschikt natuurlijk over zoveel meer kwaliteit dan Brighton, dat ik net als vele anderen verwacht dat ze dit weekend kampioen worden. Brighton is namelijk al uitgevoetbald en wist zich vorige week met een gelijkspel te handhaven in de Premier League. De kans dat de ploeg het dit weekend laat lopen acht ik echter klein. Brighton heeft namelijk meerdere malen bewezen een stugge ploeg te zijn waar veel topclubs moeite mee hadden.

Wedden op Manchester City

Daarom verwacht ik dat Manchester City wel gaat winnen maar niet met grote cijfers. Brighton heeft namelijk maar 24 tegendoelpunten gehad in al haar achttien thuiswedstrijden dit seizoen. Daarnaast had City afgelopen week ook erg veel moeite met Leicester, die ze uiteindelijk met maar 1-0 wisten te verslaan. Ik raad jullie dan ook aan om voor de weddenschap onder 3,5 doelpunt te spelen in deze wedstrijd.

Under 3,5 goals voor 1.84 x je inleg

Gokken op Liverpool – Wolverhampton

De andere titelkandidaat mag het dit weekend opnemen tegen Wolverhampton, die dit Premier League seizoen uitstekend heeft gepresteerd. Liverpool moet dus winnen komende zondag willen zij überhaupt kans maken op de titel. Weten zij de wedstrijd tegen Wolverhampton te winnen, moeten zij hopen op een foutje van City. Alleen dan pas kunnen de ‘Reds’ de landstitel pakken.

Zoals ik al eerder aangaf heeft Wolverhampton een uitstekend seizoen gedraaid. Net als Brighton heeft ook deze ploeg vaak bewezen te kunnen winnen van een topclub. Mede daarom zijn ze zo hoog geëindigd.

Ook stugge tegenstander voor Liverpool

Wolverhampton kan geen plek meer stijgen en mag meer dan tevreden zijn met een zevende plek. Deze positie geeft echter geen recht op Europees voetbal. Liverpool zal komend weekend dus met een stugge ploeg te maken krijgen, waardoor ik ook in deze wedstrijd niet meer dan 3 doelpunten verwacht.

De doordeweekse Champions League wedstrijd van Liverpool zullen de mannen van Jurgen Klopp ook nog deels in de benen voelen. Hierdoor verwacht ik dat zij een zakelijke overwinning boeken, waar niet meer dan 3 doelpunten zullen vallen. De bookmakers noteren:

Minder dan 3,5 goal voor 1.49 x je inleg

Bet Manchester United – Cardiff City

Niet alleen de titelstrijd gaat dit weekend beslist worden, maar ook de plekken daaronder die recht hebben op Europees voetbal. Zoals al eerder aangegeven kan United nog een plek stijgen waardoor zij zich direct voor de Europa League plaatsen. Dan zal er wel eerst gewonnen moeten worden van Cardiff. Gebeurt dat, dan is het aan Arsenal wat zij dit weekend doen. Verspelen zij aankomend weekend punten tegen Burnley, dan plaatst United zich rechtstreeks.

Coach Solskjaer, die halverwege het seizoen werd aangesteld, wil dit seizoen natuurlijk zo goed mogelijk afsluiten. Ik verwacht dus dat Manchester United, ook na de misser van afgelopen week, deze wedstrijd gaat winnen.

Wedden met handicap voor hogere odd

Bovendien is Cardiff net als vele van de competitie al uitgevoetbald, waardoor zij niet meer zitten te wachten op een wedstrijd als deze. De ploeg is overigens op de 18de plek geëindigd, wat ervoor zorgt dat zij rechtstreeks naar de Championship degraderen. Cardiff zal dus niet erg gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen wat een voordeel is voor de thuisploeg.

Daarom raad ik jullie voor het wedden op Premier League aan om United op een handicap te zetten van -1, oftewel Cardiff begint de wedstrijd met een 0-1 voorsprong waarnaar United nog steeds aan het langste eind weet te trekken na 90 minuten.

United wint met handicap -1 voor 1.57 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top