Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Laatste Eredivisie betting tips dit seizoen: Groningen, Vitesse en PEC

Tips Eredivisie wedden woensdag

Woensdagavond is het zo ver, dan zit de Eredivisie er op. Veel is er al beslist, zo weten wie kampioen is, wie er nacompetitie gaan spelen en welke club gedegradeerd is. De play offs voor Europees voetbal lijken ook wel vast te staan, dus kunnen ploegen vrijuit voetballen. Ondanks dat er niks op het spel staat, zijn er bij de bookmakers nog genoeg leuke Eredivisie wedstrijden om op te wedden!

Mijn tips voor de Eredivisie op woensdag 15 mei 2019:

Eredivisie: Wedden FC Groningen voetbal | Getty

FC Emmen – FC Groningen voorspellen

Emmen wist zich afgelopen weekend veilig te spelen, wat natuurlijk ontzettend knap is. Groningen wist zich min of meer te verzekeren van de play offs voor Europees voetbal, wat na zo’n slechte eerste seizoenshelft ook een knappe prestatie is.

Leuke toevoeging voor Eredivisie

FC Emmen speelde dit seizoen bij vlagen goed voetbal, maar leek het ook vaak lastig te hebben met het niveau en de intensiteit. Dat ze een speelronde voor het einde veilig zouden zijn had niemand bij Emmen verwacht. Maar het was zeker verdiend en FC Emmen lijkt een leuke toevoeging voor de Eredivisie te zijn. Van de laatste vijf wedstrijden wist Emmen er drie te winnen, één duel werd gelijk gespeeld, de ander werd verloren.

FC Groningen is er weer

FC Groningen had het in de eerste seizoenshelft ontzettend moeilijk. Lange tijd stonden ze onderaan de ranglijst maar nu staan ze achtste en die plek geeft recht op de play offs.De laatste paar wedstrijden waren wat minder voor Groningen. Zo verloren ze van PEC Zwolle en speelden ze gelijk tegen Heerenveen. Afgelopen weekend wonnen ze weer overtuigend van Fortuna Sittard met 3-0. Niet zo lang geleden maakten ze het Ajax ook ontzettend moeilijk.

Groningen wint beste weddenschap

FC Groningen is echt de betere ploeg en heeft met de play offs de komende weken nog wat om voor te spelen. Bij FC Emmen is het feest afgelopen weekend al losgebarsten, ze blijven in de Eredivisie! Een resultaat tegen Groningen maakt niks meer uit.

Wij verwachten dat de spelers van Emmen niet meer zo gefocust zullen zijn. Ze hebben een seizoen lang op hun tenen gespeeld en hebben het gered. Groningen zal het goede resultaat tegen Fortuna een vervolg willen geven richting de play offs. Wij zetten daarom in op ‘FC Groningen to win’. De quotering voor deze weddenschap is prima:

Winst FC Groningen voor 2.00 x je inleg

Wedden op VVV-Venlo – Vitesse

De tweede wedstrijd die wij voor het wedden op Eredivisie hebben uitgekozen is VVV tegen Vitesse. VVV-Venlo wist zich dit jaar alweer vrij snel te verzekeren van lijfsbehoud. Vitesse is ook dit jaar weer één van de teams die nog kans maakt op Europees voetbal.

VVV krabbelt weer op

VVV-Venlo maakte een moeizame periode door maar de laatste vier wedstrijden zijn ze ongeslagen. Daarvoor wisten ze maar drie keer punten te pakken in elf wedstrijden. Afgelopen weekend speelde VVV een wedstrijd om niets meer dan de eer. Dat duel werd met 2-4 gewonnen van PEC Zwolle, dat ook al uitgespeeld was. In de rust stonden ze nog met 1-0 achter, maar in de tweede helft wist VVV-Venlo dus vier keer te scoren.

Vitesse bij vlagen geweldig

Vitesse maakt zich dus op voor de play offs, zoals eigenlijk elk seizoen. De laatste weken waren zeker niet geweldig voor Vitesse. Ze wonnen maar twee keer in de laatste tien duels. Er werd wel maar liefst vijf keer gelijkgespeeld en ze verloren alleen van Ajax en Heracles in die tien Eredivisie wedstrijden.

Afgelopen weekend wisten ze overtuigend van De Graafschap te winnen dat speelde voor zijn laatste kans. Ze wonnen met 5-1 en aanvallend was Vitesse bij vlagen echt geweldig.

Best bet: winst Vitesse + BTS

Beide ploegen zijn uitgespeeld, maar ook hier maakt nog één team zich op voor de play offs. Wij verwachten dat Vitesse deze wedstrijd gaat winnen. De focus zal beter zijn bij Vitesse, simpelweg omdat ze nog iets te behalen hebben dit seizoen.

VVV scoort echter de laatste tijd wel heel makkelijk en daarom denk ik dat ze ook in deze wedstrijd zeker zullen het net zullen vinden. De beste weddenschap voor deze Eredivisie wedstrijd is ‘beide teams scoren’ in combinatie met winst Vitesse.

Vitesse wint & BTS voor 2.50 x je inleg

Eredivisie NAC Breda – PEC Zwolle

In de laatste wedstrijd van deze reeks Eredivisie voorspellingen beschouwen we NAC tegen PEC voor. Een wedstrijd waarin beide teams geen enkel vooruitzicht meer hebben in dit seizoen. Toch denk ik dat er zeker een goede weddenschap te vinden is.

Degradatie NAC

NAC Breda is dan eindelijk afgelopen weekend definitief uit de Eredivisie gedegradeerd. De meeste fans leken zelfs blij toen het definitief was. Ze zijn klaar met het seizoen en met een groot deel van de spelers die simpelweg niet het niveau van de Eredivisie hebben.

Sinds de winterstop wist NAC vijf keer punten te pakken, maar twee keer werd er gewonnen. Met een doelsaldo van 29 voor en 74 tegen heeft NAC ook van alle ploegen het slechtste doelsaldo.

PEC na winterstop beter

PEC Zwolle had het lange tijd ook erg moeilijk, maar in de tweede seizoenshelft wisten ze zich toch vrij snel veilig te voetballen. Het voetbal is beter geworden, met name het creëren en benutten van kansen gaat een stuk beter. In de laatste vijf wedstrijden wist PEC elf keer te scoren.

Beste voorspelling: Gokken op PEC

In een wedstrijd als deze gaat het erom wie er het meeste zin in heeft én wie de beste spelers heeft. Dat tweede is zeker PEC Zwolle. Met name het scoren gaat verschrikkelijk bij NAC Breda, maar ze krijgen ook veel goals tegen.

Het is wat riskant om bij de bookmakers in te zetten op winst PEC omdat ook zij veel goals tegen krijgen, maar na de definitieve degradatie van NAC achten wij PEC zeker de favoriet. En met odds van 2.50 nemen we graag een gokje. Dus wij zetten in op winst PEC Zwolle. $ucces!

Winst PEC Zwolle voor 2.50 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top