Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

FC Utrecht – Vitesse Europa League finale play-offs wedden tips

Tips wedden Europa League play off FC Utrecht – Vitesse

Deze week wordt de laatste plek voor Europees voetbal komend seizoen weggegeven. FC Utrecht en Vitesse nemen het in de finale van de play-offs op tegen elkaar. Vrijdag staat de eerste wedstrijd van dit tweeluik op het programma met Utrecht als thuisclub.

FC Utrecht eenvoudig naar finale

FC Utrecht wist zich erg eenvoudig te plaatsen voor de finale van de play-offs. Ze wonnen twee keer van Heracles in de vorige ronde. De uitwedstrijd werd met 0-2 gewonnen en thuis werd het 3-0 voor Utrecht. Met name in de tweede wedstrijd had FC Utrecht het erg makkelijk, zonder veel inzet wonnen ze uiteindelijk dik.

In de reguliere competitie was Utrecht in de laatste fase nogal wisselvallig. Van de laatste zes wedstrijden wonnen ze er maar twee, drie werden er verloren en er werd één keer gelijk gespeeld. Dat was opvallend genoeg thuis tegen Vitesse.

Tips wedden Vitesse, PSV en Feyenoord

Vitesse wat lastiger in finale Europa League play-offs

Vitesse had het een stukje moeilijker om de finale van de Europa League play-offs te bereiken. Ze verloren in de vorige ronde de uitwedstrijd tegen FC Groningen met 2-1. In de thuiswedstrijd werd dit echter vakkundig omgedraaid.

Vitesse speelde aan de hand van Martin Ödegaard bij vlagen Groningen helemaal van de mat. Uiteindelijk werd het toch nog even spannend in de laatste tien minuten. Vitesse stond lang 3-0 voor en heeft wel twintig kansen gemist om de marge te vergroten. In de 81e minuut scoorde FC Groningen de 3-1, waardoor ze dus nog tien minuten moesten verdedigen. Uiteindelijk kwamen ze maar weinig in de problemen.

Voorspellen FC Utrecht – Vitesse play-offs

Beide teams konden zich al een hele tijd focussen op de Europa League play offs, het was al lang en breed duidelijk dat ze in de top acht zouden komen. Dit bleek ook wel uit de resultaten; beide ploegen scoorden veel en hadden het eigenlijk niet zo moeilijk.

Vitesse heeft op ons het meeste indruk gemaakt. De manier waarop zij Groningen omver bliezen was indrukwekkend. Ze scoorden uiteindelijk maar drie keer, maar dit hadden er eigenlijk vijf of zes moeten zijn.

Wedden op goals en winst Vitesse

FC Utrecht speelde met name in de eerste helft niet goed tegen Heracles. Ze hadden geluk dat Heracles geen enkele kans bij elkaar kon spelen. Als ze nu weer zo spelen dan weet Vitesse daar zeker gebruik van te maken. Wij verwachten een doelpuntrijke wedstrijd aan beide kanten, maar uiteindelijk denken we dat de kwaliteit van Vitesse toch beter is dan die van FC Utrecht.

Voor het wedden op voetbal is de beste weddenschap voor deze wedstrijd ‘Beide teams scoren en Vitesse wint’ met een quotering van 3.50 bij de bookmakers. $ucces!

BTS en winst Vitesse voor 3.50 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top