Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Weekend betting tips: odds voetbalwedstrijden dit weekend

Voetbal wedtips

Het eerste weekend vol voetbal in 2019 kan natuurlijk niet zonder wedtips. Dit weekend wordt er alweer gevoetbald in Spanje, Frankrijk en Italië terwijl ze in Engeland stug door gaan zonder pauze. Genoeg voetbalwedstrijden om op te wedden dus.

West Ham United – Arsenal betting

12 januari. De eerste wedstrijd die wij hebben uitgekozen betreft het wedden op Premier League. West Ham neemt het in eigen huis op tegen Arsenal.

West Ham doet het aardig dit seizoen, maar ze willen toch verder omhoog. Op dit moment staan ze op een tiende plek. Afgelopen zomer hebben ze weer heel wat geld uitgegeven aan transfers en ze zullen dus ongetwijfeld niet tevreden zijn met een tiende plek. West Ham is behoorlijk wisselvallig qua vorm. Van de laatste acht wedstrijden wonnen ze de eerste drie, maar van de laatste vijf werden er maar twee gewonnen. In de vorige wedstrijd speelden ze gelijk tegen Brighton & Hove Albion.

Arsenal wisselvallig

Arsenal staat op de vijfde plek, drie punten achter Chelsea. Arsenal strijdt dit seizoen om de Champions League plekken want de titel is allang uit zicht.

Arsenal is net als West Ham wisselvallig dit seizoen. Zo verloren ze onlangs van Southampton met 3-2 terwijl ze daarvoor een goede reeks neer hadden gezet met een overwinning op Tottenham, gelijkspel tegen Manchester United en een overwinning op Huddersfield Town. Op nieuwjaarsdag wist Arsenal te winnen van Fulham met 4-1. In die wedstrijd was het spel ook weer goed.

Beide ploegen zijn wisselvallig maar willen ook graag aanvallen. Ik verwacht een leuke wedstrijd. Uiteindelijk heeft Arsenal natuurlijk meer kwaliteit en ik denk dan ook dat ze gaan winnen, maar ook dat West Ham wel scoort. West Ham kreeg de laatste wedstrijden aardig wat goals tegen, maar wist zelf ook bijna altijd te scoren. Datzelfde geldt helemaal voor Arsenal die in al de laatste vier Premier League duels 1 goal tegen kreeg en zelf ook minimaal één keer scoorde. Mijn wedtip voor deze wedstrijd is ‘Arsenal wint en beide teams scoren’ @3.00 bij bookmaker Mr Green.

Wedden op Athletic Bilbao – Sevilla

13 januari. De tweede wedstrijd komt uit Spanje. Athletic Bilbao neemt het op tegen de verrassing van het seizoen: Sevilla.
Athletic staat teleurstellend op de 17e plek net boven de degradatiestreep. Net als vorig seizoen doen ze dus onderin mee, terwijl ze de jaren daarvoor nog regelmatig in Europa speelde.

Ondanks de lage klassering is Athletic wel al 4 wedstrijden op rij ongeslagen. Hiervan wisten ze er 2 te winnen. Met spelers als Iker Munian, Inaki Williams en Aritz Aduriz voorin hebben ze daar zeker kwaliteiten, maar de rest van het team laat toch te wensen over.

Sevilla noemde ik de verrassing van het seizoen. Dit valt op zich wel mee, maar ze staan wel knap derde in La Liga. Sevilla is al zeven wedstrijden op rij ongeslagen. Maar aan het einde van de eerste seizoenshelft leken de spelers wel toe aan wat rust. De wedstrijden werden minder makkelijk gewonnen en er kwamen meer gelijke spelen bij. Voor Sevilla kwam de korte winterstop dus goed van pas. Ze eindigden de eerste seizoenhelft met 1-1 gelijke spelen tegen Leganes.

Sevilla is simpelweg het betere team. Ze spelen goed voetbal en scoren gemakkelijk. Ondanks dat Athletic beter is gaan spelen, verwacht ik gewoon dat Sevilla deze wedstrijd gaat winnen. Gokken op winst Sevilla noteert 2.20.

Real Betis – Real Madrid betting

13 januari. De laatste wedstrijd komt ook uit Spanje. Real Betis speelt tegen Real Madrid. Verrassend genoeg staat Real Betis maar vier punten achter Real Madrid.

Real Betis is misschien een nog wel grotere verrassing dan Sevilla. Betis staat op de zesde plek, terwijl ze afgelopen seizoenen geen grote rol van betekenis hebben gespeeld. Betis haalde vorig seizoen ook Europa League voetbal en daar doen ze het ook prima in, ze zijn ongeslagen eerste geworden in de groep. De laatste twee wedstrijden waren niet goed van Betis, ze verloren van Huesca en speelde gelijk tegen Eibar.

Crisis bij Real Madrid

Real Madrid blijft kwakkelen. In het nieuwe jaar verloren ze alweer van Real Sociedad en speelden ze gelijk tegen Villarreal. In de beker afgelopen week wisten ze wel gewoon te winnen van Leganes, met 3-0. Bij Real is er echt sprake van een crisis. Het stadion blijft steeds leger tijdens de wedstrijden en het niveau is niet bijzonder. Spelers als Modric en Kroos halen niet hun oude niveau terwijl spelers als Lucas Vasquez niet het niveau is wat Real nastreeft.

Gokken op winst Real

Ondanks de slechte resultaten van Real Madrid, zullen ze deze wedstrijd wel gewoon winnen. Als ze volledig gefocust de wedstrijd in gaan dan zijn ze echt wel stukken beter.

Voor Real is dit ook een belangrijke wedstrijd, want bij verlies komt Betis op één punt. Real kan sowieso niet meer verliezen want dat pikken de fans niet, maar om nog dichter bij die zesde plek te komen zou helemaal rampzalig zijn. Betis is ook niet geweldig in vorm, niet zoals eerder dit seizoen. Dus voor Real is het een goed moment om ze te treffen. Wedden op winst Real Madrid noteert 2.10 bij de bookmakers.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top