Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Manchester City – Liverpool voorspellingen: winst, goals en kaarten

Wedden op Manchester City – Liverpool
Wedtips Premier League 3 januari 21.00 uur

De eerste speelronde in het nieuwe jaar wordt in de Premier League afgesloten met de kraker tussen Manchester City en Liverpool. Voor beide teams is dit een wedstrijd om te winnen. Manchester City kan zich niet veroorloven om nog punten te verliezen terwijl Liverpool een grote stap vooruit kan zetten om de titel te pakken.

Deze wedstrijd staat garant voor spektakel! Check verderop de beste weddenschappen bij de bookies.

Must win voor Manchester City

City maakt onder leiding van Pep Guardiola een zeer sterke indruk. Ze zijn nog altijd de kampioen van het afgelopen seizoen, maar het is gebleken dat ze met Liverpool er dit jaar een zeer sterke concurrent bij hebben.

City staat in de Engelse competitie op de derde plek met 47 punten en Liverpool staat op nummer één met 54 punten. Mocht Liverpool deze wedstrijd winnen dan heeft het een voorsprong met maar liefst tien punten. Dan wordt het voor City een lastig verhaal willen ze die voorsprong nog inhalen. Dit is dus een must win voor City.

Dure 6 punten verspeeld

Eigenlijk was er niet veel aan de hand voor City. Ze stonden drie wedstrijden geleden er een stukje beter voor. Helaas is de ploeg door de drukte van het speelschema tijdens kerst punten gaan verspelen. Ze hebben immers twee wedstrijden achter elkaar verloren en dat waren dure zes punten.

Thuis hebben ze met 2-3 verloren van Crystal Palace en daarna hebben ze uit verloren van Leicester City met 2-1. Na deze twee verliespartijen hebben ze zich weten te herpakken en wonnen ze van Southampton met 1-3. Dit seizoen valt op dat City natuurlijk zelf altijd kan scoren, maar dat ze teveel doelpunten tegen krijgen. En dat is iets waar ze aan moeten werken.

Liverpool kampioen Premier League?

Voor Jurgen Klopp en zijn team moet het dit jaar gebeuren. Ze hebben een fantastisch elftal dit seizoen en ik zie het eerlijk gezegd ook niet meer fout gaan.

Het is misschien iets te vroeg om te juichen, maar het is gewoon genieten van Liverpool. Ze hebben de vorige wedstrijd weer keihard laten zien waarom ze op de eerste plek staan. Ze gaven Arsenal voetballes door met 5-1 te winnen. Als je Arsenal bent mag dit natuurlijk niet gebeuren, maar dat is de kracht van Liverpool dit jaar. Ze hebben de mogelijkheid om iedere tegenstander weg te blazen als het bij ze loopt.

Waar ze vorig jaar nog veel gelijkspelen hebben neergezet en daardoor veel punten hebben laten liggen, wordt er dit jaar wel gewonnen – en flink.

Manchester City – Liverpool voorspellen

In de vorige ontmoeting Manchester City – Liverpool werd het 0-0 bij Liverpool. Op het einde van de wedstrijd kreeg Manchester City zelfs nog een penalty, maar die werd helaas verzuimd door Mahrez. Normaal staat deze wedstrijd garant voor doelpunten. Gaat dat in dit duel ook gebeuren?

Wedden op goals

En dan nu over het wedden op Premier League. Aangezien Manchester City er niks mee opschiet als het een gelijkspel wordt, zullen ze vol op de aanval moeten – maar dan moeten ze niet in de val van Liverpool lopen. Een counter van Liverpool is dodelijk en ze zullen alles moeten geven om de voorhoede te stoppen.

De eerste bet die we gaan spelen is ‘Over 2.5 doelpunten’ voor 1.65 x je inleg. We weten uit het verleden dat deze wedstrijd altijd garant staat voor doelpunten en ik verwacht dat dit keer weer. Er zullen minimaal 3 doelpunten moeten worden gescoord om deze ‘over – weddenschap‘ te winnen.

Gelijkspel of winst Liverpool

Als tweede gaan we spelen voor Liverpool Double Chance @1.85. We kunnen er gewoonweg niet omheen Liverpool te steunen in deze wedstrijd. We weten dat Manchester City probleempjes achterin heeft en moeilijk de nul kan houden terwijl Liverpool er op los scoort. Ik verwacht dan ook een intense wedstrijd en dat Liverpool minimaal met een punt weggaat bij City. Je wint de bet bij gelijkspel of winst van Liverpool.

Gokken op rode kaart

Als derde gaan we wedden op een rode kaart met odds van maar liefst 5.00. Vanwege deze hoge intensiteit verwacht ik ook dat er kaarten komen. En mocht Liverpool deze wedstrijd over de streep trekken, dan is het niet onmogelijk dat ze bij City een rode kaart krijgen.

Dit is een leuke bet om erbij te doen, maar hou je stakes laag. De twee eerder genoemde weddenschappen zijn de mainbets. Deze derde kaarten-weddenschap is een leuke add-on die ik niet kan laten liggen voor die prijs.

Veel kijkplezier en laten we de bookmakers verslaan!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top