Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips betting voetbal dit weekend: Premier League en Serie A wedstrijden

Wedtips voetbal 29-12

In veel landen is de winterstop begonnen, maar gelukkig doen ze daar in Engeland niet aan. In Italië spelen ze dit weekend ook nog gewoon. Dus is er genoeg om weer wat leuke voetbal weddenschappen te doen!

Bet Tottenham – Wolverhampton

29-12 16:00 uur. Tottenham heeft het de afgelopen dagen goed gedaan en is naar de 2e plek op de Premier League ranglijst gestegen. Wolverhampton is na een goed begin juist gezakt op de ranglijst.

Waar veel teams het moeilijk hebben in deze drukke dagen en met minimale cijfers winnen, wist Tottenham twee keer dik te winnen. Ze wonnen met 6-2 van Everton en in de laatst gespeelde wedstrijd werd Bournemouth met 5-0 verslagen. Tottenham is nu al zeven wedstrijden op rij ongeslagen, alleen van Barca werd niet gewonnen in die reeks.

Wolves wisselvallig

Wedden op winst Spurs

Tottenham Hotspur is in bloedvorm en weet ontzettend veel te scoren. De Wolves zijn minder in vorm en lijken het zwaar te hebben in deze drukke periode. De topclubs in Engeland hebben natuurlijk een veel bredere bank dan de mindere clubs. Dat is iets waar de Spurs nu de vruchten van plukt en waar de Wolves het moeilijk mee hebben.

Mijn wedtip voor deze wedstrijd is Tottenham Hotspur -1 goal handicap met een odd van 1.90. Je wint de bet als er ondanks een virtuele achterstand van 1 goal toch gewonnen wordt. Ik verwacht dat Tottenham deze wedstrijd wederom met gemak gaat winnen.

Sassuolo – Atalanta

29-12 15:00 uur. De tweede wedstrijd die we hebben gekozen komt uit Italië. Een wedstrijd tussen twee middenmoters in de Serie A. Sassuolo krijgt bezoek van Atalanta. Beide ploegen kunnen meedoen om de Europese plekken, maar zullen dan wel stappen moeten maken.

Sassuolo valt wat terug

Sassuolo staat op de elfde plek, met maar drie punten achterstand op AC Milan dat zesde staat. Vorig seizoen werd Sassuolo uiteindelijk elfde en dit seizoen hopen ze natuurlijk op meer. Sassuolo wist echter maar één van de laatste zeven duels te winnen. Vier keer werd er gelijk gespeeld en de rest werd dus verloren. Sassuolo begon goed aan het seizoen, maar lijkt nu wat terug te vallen.

Atalanta het betere team

Atalanta is wederom bezig aan een sterk voetbalseizoen. Geen enkele ploeg speelt graag tegen Atalanta. Afgelopen week wist Atalanta Juventus nog op 2-2 te houden waardoor Juve voor het eerst in acht competitiewedstrijden niet won.

Atalanta is een ploeg met een mix tussen heel goede voetballers en harde werkers. Spelers als De Roon en Hateboer doen het dan ook erg goed. Met Alejandro Gomez hebben ze een spits die uit het niets een goal kan maken.

Inzetten op winst Atalanta

Atalanta is beter in vorm en heeft denk ik op papier een beter team. Ik verwacht ook dat Atalanta met het goede gevoel van het gelijke spel tegen Juventus beter de wedstrijd in gaat dan Sassoulo. Daarom zet ik in op Atalanta to win. Het levert je 2.25 x je inleg op bij een goede voorspelling.

Manchester United – Bournemouth

30-12. De laatste wedstrijd voor het wedden op voetbal dit weekend is Manchester United tegen Bournemouth. Sinds Mourinho weg is lijken de spelers van United bevrijd te zijn. Bournemouth staat een beetje in niemandsland, ze hebben weinig kansen op Europees voetbal en lijken degradatie al te zijn ontlopen.

Vertrek Mourinho zege voor United

Manchester United won de twee wedstrijden zonder Mourinho vrij overtuigend. Ze wonnen met 5-1 van Cardiff en met 3-1 van Huddersfield Town. Natuurlijk zijn dat niet de grote tegenstanders, maar het spel van United was ook meteen een stuk beter.

Het lijkt er toch echt op dat de spelers Mourinho helemaal zat waren en amper hun best deden. Spelers als Pogba, Martial, Rashford, Lukaku en Sanchez kunnen natuurlijk veel beter dan wat ze lieten zien onder Mourinho.

Geen brede bank Bournemouth

Bournemouth kreeg afgelopen week met 5-0 op de broek van Tottenham. Net als bij Wolverhampton zal het voor Bournemouth zwaar zijn in deze periode. Ze hebben zeker geen brede bank en met al deze wedstrijden in een kort tijdsbestek gaat dat toch opbreken. Van de laatste vijf duels wisten ze er maar één te winnen, de rest werd allemaal verloren. Ze kregen maar liefst elf goals tegen en scoorde er zelf twee.

Inzetten op Manchester United

Deze wedstrijd moet gewoon gewonnen worden door Manchester United. Ze hebben een veel beter team en ze spelen nu ook weer met plezier en inzet. Ik verwacht daarom wederom een aantal goals voor United. Bournemouth heeft het zwaar en laat verdedigend veel ruimtes liggen.

We gaan gokken op United -2 goals @2.85 bij bookmaker Mr Green. Ook hier geldt dus weer dat je de weddenschap wint als ze winnen ondanks de virtuele achterstand.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top