Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Engels voetbal Boxing Day: de beste kerst weddenschappen

Voorbeschouwing Premier League
Weddenschappen voetbal Boxing Day

Niets is leuker dan wedden op Engels voetbal tijdens Boxing Day, oftewel tweede kerstdag. Onderstaand de wedstrijden met de mooiste weddenschappen.

Crystal Palace – Cardiff City

16.00 uur. Crystal Palace heeft zijn vorige wedstrijd zeer verrassend gewonnen van Manchester City met maar liefst 2-3. Niemand had dat zien aankomen en waarschijnlijk hebben de bookies flink gecashed. De bedoeling is natuurlijk dat wij de bookies verslaan en dat zie ik gebeuren met onder andere deze wedstrijd.

We weten dat Crystal Palace met een flinke boost zelfvertrouwen deze wedstrijd ingaat terwijl tegenstander Cardiff met minder vertrouwen het duel ingaat. Ze hebben immers op eigen terrein verloren van Manchester United. Nou is dat natuurlijk geen schande, maar het werd maar liefst 1-5 en dat lijkt me onacceptabel…

Gokken op thuisteam

We gaan wedden op winst Crystal Palace voor 1.70 bij bookmaker Mr Green. Cardiff zal het ze zeker moeilijk gaan maken, maar ik denk dat Crystal Palace meer kwaliteit in huis heeft om deze wedstrijd te winnen. Crystal Palace is op de goede weg en dat zal met deze wedstrijd moeten blijken. Home Winst staat hier op de agenda.

Manchester United – Huddersfield

16.00 uur. Manchester United heeft flink uitgehaald sinds de komst van de nieuwe Interim trainer Solksjaer. Ze wonnen, zoals even eerder vermeld, met maar liefst met 1-5 uit tegen Cardiff City. Sinds het vertrek van Ferguson heeft United geen 5 doelpunten meer kunnen maken in een wedstrijd tot nu.

Kwaliteit genoeg bij Man United

Het heeft de laatste jaren flink gerommeld bij United, maar ze ogen weer fris. Het is dan ook pas één wedstrijd dat ze overtuigend hebben gewonnen, maar ze krijgen van mij het voordeel van de twijfel. De komende tijd moeten ze laten zien dat ze er staan want aan het spelersmateriaal ligt het niet. Er loopt genoeg kwaliteit rond.

Beste weddenschap: dikke winst United

Als we kijken naar de beste weddenschap op deze wedstrijd, dan gaan we spelen voor Manchester United -1.5 voor 1.75 x je inleg. Prima notering als je het mij vraagt. Over de tegenstander hebben we het nog niet gehad, maar dat lijkt me ook overbodig aangezien ze in mijn ogen helemaal niet in de Premier League thuis horen.
Dit zou een makkelijke overwinning moeten zijn voor Manchester United. Ook hier geldt een thuiswinst alleen moet er met meer dan 2 doelpunten verschil gewonnen worden. Gebeurt dat niet is de bet helaas verloren.

Watford – Chelsea

20.30 uur. Watford heeft zeer verrassend gewonnen uit bij Westham United met 0-2. Zo zie je maar hoe onvoorspelbaar de Premier League is. In speelronde 19 krijgen ze Chelsea op bezoek dat de vorige wedstrijd verrassend onderuit is gegaan op eigen veld tegen Leicester City. Niks is zo onvoorspelbaar als de Premier League, maar dat maakt het ook juist zo leuk om te kijken.

We weten dat Watford weer aan het opkrabbelen is en gemakkelijk scoort terwijl Chelsea zich moet herpakken. Met deze wedstrijd gaan we gokken op goals. Chelsea scoort altijd en vaak 2 goals. Watford scoort thuis ook zo goed als altijd.

Niet wedden op Chelsea

Ik verwacht in deze wedstrijd dat er meer dan 2 doelpunten gaan vallen. Vaak zie je tijdens deze drukke kerstperiode dat er in de Premier League juist meer doelpunten vallen en het moeilijker is om de nul te houden. De weddenschap Over 2.5 kunnen we spelen voor 1.75.

De winnaar zou op papier Chelsea moeten zijn, maar deze bet laten we links liggen omdat ze in uitwedstrijden ook teveel doelpunten tegen krijgen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top