Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorbeschouwing Premier League dit weekend: interessante wedtips

Wedtips Premier League dit weekend. De wedstrijd Arsenal – Burnley is voor het gokken op Premier League interessant. En hoe gaat Manchester United het doen na het ontslag van Mourinho?

Wolves – Liverpool betting

We trappen vrijdag af met de wedstrijd Wolves tegen Liverpool. Dit wordt een pittig duel. Beide teams verkeren in een goede vorm. Wolves staat verrassend op de zevende plek terwijl Liverpool de eerste plek moet verdedigen door deze wedstrijd te winnen. Manchester City is op de eerste plek aan het azen, ze staan immers maar 1 punt achter Liverpool. Eén misstap en de rollen zijn alweer omgedraaid. Zeer spannend.

Als eerste bet gaan we spelen voor Liverpool winst. We kunnen er niet omheen dat Liverpool dit jaar bijna niet te kloppen is en ze zullen het zeker moeilijk krijgen, maar ik denk dat ze deze wedstrijd over de streep trekken.

Minstens 3 goals

Liverpool winst kan je spelen voor 1.60. Als tweede weddenschap gaan we spelen voor Over 2.5 Goals @1.85. Ik sluit namelijk niet uit dat Wolves gaat scoren en als ze dat voor mekaar krijgen dan is het voor Liverpool noodzakelijk om er minstens 2 te maken willen ze wedstrijd winnen. Goals staan op de agenda bij deze wedstrijd.

Weddenschap Arsenal – Burnley

Zaterdag 13.30 uur. Burnley heeft het dit seizoen moeilijk. Ze zijn aan het vechten tegen degradatie en ze zullen alles uit de kast moeten halen om uit bij Arsenal een goed resultaat te behalen.

Arsenal is op de goede weg en staat netjes vijfde in de Premier League. De top 4 is een must en ze hebben op dit moment 3 punten minder als de nummer 4 en dat is Chelsea. Deze wedstrijd zullen ze moeten winnen willen ze meedoen om de top.

Gokken op overtuigende winst

Deze wedstrijd is voor het wedden op Premier League interessant. Arsenal gaat deze wedstrijd winnen en dat gaan ze doen met meer als 2 doelpunten verschil. De wedtip is dan ook Arsenal -1.5 voor 1.75 x je inleg. Dat betekent dat ze met meer dan 2 doelpunten verschil moeten winnen. Winnen ze maar met één doelpunt verschil of spelen ze gelijk, of verliezen ze zelfs, dan is de bet helaas verloren.

Arsenal moet deze wedstrijd overtuigend winnen en dat gaan ze zeker doen met Aubamayang en Lacazette in de front.

Cardiff City – Manchester United

Zaterdag 18.30 uur. De laatste wedstrijd gaat tussen Cardiff en Manchester United. Deze week was er groot nieuws bij Manchester en dat is dat ze eindelijk Mourinho hebben ontslagen. Het ontslag zat er al langer aan te komen, maar nu is het toch eindelijk gebeurd. Na de nederlaag tegen aartsrivaal Liverpool (3-1 maar liefst) was de maat vol voor de eigenaren van Manchester.

Het stokje is voor de rest van het seizoen overgenomen door clubicoon Solskjaer. Veel spelers zullen opgelucht zijn en ik ben dan ook zeer benieuwd hoe Manchester de komende wedstrijden zullen gaan voetballen.

Best bet: winst Man United

Als we gaan kijken naar de beste weddenschap voor deze voetbalwedstrijd denk ik meteen aan winst voor Manchester. We weten dat heel veel spelers overhoop lagen met Mourinho en ze zullen deze wedstrijd met weer veel zin gaan benaderen. Dat zal zich uitwijzen in het spel en resultaat dat nu heel erg belangrijk gaat worden om dit seizoen nog te redden.

De grootste uitdaging is natuurlijk om in de top 4 van de Premier League te eindigen, maar of ze dat zal lukken is nog maar de vraag. De achterstand is immers vrij groot geworden – als het al niet té groot is geworden.

Gokken op een goal van Pogba

Manchester United Winst @1.65 is de bet die we gaan spelen. Als tweede weddenschap gaan we spelen voor ‘Pogba scoort’ voor 3.50 x je inzet. Pogba is de grootste gevierde man sinds het grote nieuws van deze week en hij zal erop gebrand weer te gaan scoren. Ik geloof dat hij zich weer meteen laat zien op het veld en het vertrouwen terug krijgt.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top