Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden tips Nederland – Bosnië Nations League: winst en weinig goals

Bosnië – Nederland voorspellingen Nations League

Na een voetbalweekend vol bizarre uitslagen gaan we deze week weer de wereld over met een interlandbreak. Na de oefeninterland tegen Mexico vandaag neemt Nederland het zondag in de Nations League op tegen Bosnië. In de groep staat Nederland tweede en Bosnië laatste, met twee gespeelde wedstrijden.

Nederland wint en onder 3.5 goals voor 2.18 x de inleg

Bet tips Nederland – Bosnië Nations League

In een groep met Italië, Nederland en Polen lijkt Bosnië op voorhand al kansloos. Na twee wedstrijden te hebben gespeeld lijkt het er ook niet op dat ze gaan stunten in deze groep. Ze wisten overigens wel knap gelijk te spelen tegen Italië, maar dit lag meer aan Italië dan aan Bosnië zelf. Italië had in deze wedstrijd maar liefst 64% balbezit en had 20 schoten, maar slechts vier waren op doel.

Selectie Bosnië stelt weinig voor

De tweede wedstrijd verloor Bosnië van Polen, in deze wedstrijd was Polen ook duidelijk de sterkere ploeg. Bosnië heeft twee sterren in het team, namelijk Edin Dzeko van AS Roma en Miralem Pjanic van FC Barcelona. Daarnaast stelt de selectie niet heel veel voor.

Oranje moet weer gaan overtuigen

Nederland won zijn eerste wedstrijd in de Nations League van Polen, maar verloor daarna vrij kansloos tegen Italië. Tegen Polen was Nederland oppermachtig maar wisten ze weinig kansen te creëren. Het leek erop dat Nederland te weinig creativiteit in de ploeg had, terwijl Oranje voor de corona onderbreking juist erg overtuigend speelde en vaak wist te scoren.

Frank de Boer moet het doen zonder Depay

Het is nu aan Frank de Boer om het spel van voor corona weer terug te krijgen. Op zich is de tegenstander daar wel geschikt voor. Bosnië graaft zich namelijk niet helemaal in en wil best mee voetballen. Dit ligt het Nederlands elftal toch vaak beter dan wanneer er totaal geen ruimte is. Een groot nadeel voor De Boer is dat Memphis Depay er niet bij zal zijn. Hij is geschorst vanwege teveel gele kaarten.

Tips wedden Nederland – Bosnië Nations League

Wedden op Nations League | Het Nederlands elftal heeft natuurlijk een beter team dan Bosnië, maar het is lastig in te schatten hoe goed ze zijn. Zeker nu er een nieuwe coach is en er een aantal spelers bij hun club uit vorm lijken. Wij verwachten wel dat Nederland zal gaan winnen maar dat het wederom moeizaam zal gaan. Zeker nu Memphis er niet bij kan zijn – toch een speler die vrijwel altijd betrokken is bij doelpunten. Daarom zetten wij in op Nederland wint en onder 3.5 goals.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top