Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips Manchester United – Tottenham, Leeds – Man City en meer

Beste weddenschappen Premier League weekend

Onderstaand de betting tips voor Premier League wedstrijden Everton – Brighton, Leeds – Manchester City en de kraker Manchester United – Tottenham Hotspur. Buitenkansjes met hoge odds!

Premier League betting tips

BTTS + Over 2.5 Goals voor 2.20 x de inleg en goal Calvert-Lewin @2.10

Premier League tips Everton – Brighton

Zaterdag 3 oktober 16.00 uur. Everton heeft drie wedstrijden gespeeld en ze alle drie gewonnen, een betere start kan bijna niet. Trainer Ancelotti heeft het goed voor elkaar. Er wordt goed voetbal gespeeld en gescoord. De spits van Everton is Calvert-Lewin en die is flink opgebloeid dit seizoen. Er wordt veel van hem verwacht en tot nu toe maakt hij het dan ook waar met maar liefst 5 goals in drie wedstrijden.

Brighton ijzersterk tegen United

Brighton verloor vorige week in de Premier League op eigen veld nipt van Manchester United. Wat een knotsgekke wedstrijd was dat. Brighton had op zijn minst gelijk moeten spelen of eigenlijk de wedstrijd moeten winnen. Brighton was een stuk beter dan het grote United. Maar uiteindelijk telt de uitslag en die was in het voordeel van Manchester United.

Wedden op goals Calvert-Lewin en Maupay

Wedden op Premier League | Als ik kijk naar deze wedstrijd dan verwacht ik doelpunten. Everton heeft laten zien dat ze er makkelijk een paar kunnen maken. Brighton daarentegen scoort ook gemakkelijk, spits Maupay heeft al laten zien een neus voor de goal te hebben. We gaan spelen voor de weddenschap Both Teams to Score + Over 2.5 Goals @2.20. Een zeer mooie hoge odd voor een wedstrijd waar veel doelpunten wordt verwacht.

Als tweede bet gaan we spelen voor Calvert-Lewin to Score @2.10. Deze gast is op dit moment niet te stoppen en als Everton een paar goals weet te scoren dan verwacht ik op zijn minst een doelpunt van Calvert-Lewin.

BTTS + Over 2.5 Goals voor 1.85 x de inleg of BTTS + winst City @2.40

Voorspellingen Leeds – Manchester City

Zaterdag 3 oktober 18.30 uur. Dit is een wedstrijd waar je vanalles kunt verwachten. Leeds is gepromoveerd en heeft in de eerste drie wedstrijden al laten zien Premier League waardig te zijn. Er werd in de eerste wedstrijd nipt met 4-3 verloren van kampioen Liverpool. Vorige wedstrijd werd er knap met 0-1 gewonnen van Sheffield United. Leeds gaat dan ook met groot zelfvertrouwen deze wedstrijd tegen Manchester City in.

City moet zich herpakken

Manchester City daarentegen heeft een flinke klap gekregen vorige week. Ze kregen met maar liefst 2-5 een pak slaag van Leicester City. City heeft in die wedstrijd drie penalty’s tegen gekregen. Ongelooflijk. City zal terug moeten slaan en dus belooft dit een zeer spannende pot te worden tegen Leeds.

Gokken op winst City en goals

Dit is een wedstrijd waarin je alles kunt verwachten. En dan bedoel ik goals. Pep Guardiola en zijn team zullen zich moeten bewijzen, maar ik verwacht dat Leeds ook zeker een doelpunt mee kan pikken. De verwachting is dat Manchester City gaat winnen, maar ik speel liever op Both Teams to Score + Over 2.5 Goals @1.85. Wil je voor een hogere odd spelen dan kan je spelen voor Both Teams to Score + City Winst @2.40.

Winst Man United voor 1.98 x de inleg

Tips Manchester United – Tottenham Hotspur

4 oktober 17.30 uur. Op zondagavond wordt er afgetrapt in de kraker Man United en de Spurs. Dit is ook een heerlijke wedstrijd om te kijken en op te betten. Tottenham heeft een hele zware week achter de rug. Doordeweeks hebben ze twee wedstrijden moeten spelen, afgelopen dinsdag en donderdag. Waanzinnig programma als je het mij vraagt, maar dat is Engeland. Daar kijken ze er niet zo snel van op. Toch zal dit invloed hebben op de wedstrijd tegen Manchester United. Man United heeft doordeweeks niet hoeven te spelen en kan zich optimaal concentreren op dit duel.

Kraker

Man United zal zich van een betere kant moeten laten zien. Ze hebben weliswaar gewonnen vorige week, maar het spel was verre van goed. Manchester United – Tottenham zal een genot worden om naar te kijken aangezien beide teams aan elkaar gewaagd zijn.

Beste bet: wedden op winst Man United

Deze wedstrijd zal Manchester United naar zich toe trekken. Ik verwacht dan ook dat Man United gaat winnen. Spurs zal lichtelijk vermoeid zijn en ze hebben het altijd zwaar als ze moeten spelen op Old Trafford. Als United de kansen afmaakt die ze krijgen dan gaan ze deze wedstrijd winnen. Bij de bookmakers staat winst Manchester United genoteerd op 1.98. Zeer hoge odds voor een thuiswinst. We gaan de bookmakers verslaan met deze bet!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top