Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League bet tips Manchester United, Chelsea en Southampton

Betting tips Premier League zaterdag

De kop is eraf voor alle ploegen in de Premier League. Onderstaand de voorspellingen voor zaterdag 26 september 2020.

Dit zijn de beste voetbal weddenschappen voor dit weekend

Brighton – Manchester United betting tip

Zaterdag 26 september 13.30 uur. Brighton heeft vorige week zijn eerste punten gepakt door knap met 0-3 te winnen van Newcastle United. Dit keer komt Manchester United op bezoek en dat is een tegenstander van een ander kaliber. Toch hoeft Brighton niet te vrezen want ze spelen gewoon goed voetbal.

Minstens 3 goals voor 1.85 x de inleg

Man United mag geen punten meer verspelen

Manchester United heeft vorige week een flinke domper te verwerken gekregen. Ze verloren thuis met 1-3 van Crystal Palace en zoiets mag gewoon niet gebeuren. Vooral niet als je je eerste wedstrijd van het seizoen begint. Het is in de voorbereiding behoorlijk rommelig geweest bij United. Spelers die negatief in de media zijn gekomen, transfers die niet door zijn gegaan – op Donny van de Beek na dan. Dit vind ik zelf een hele goede zet geweest van United, maar het is niet genoeg.

Alles bij elkaar heeft het ervoor gezorgd dat United er nog niet klaar voor was. Ze zullen zich snel moeten herpakken want er staat genoeg kwaliteit op het veld. En willen ze zich meten met de top dan mogen er voorlopig geen punten meer worden verspeeld.

Beste weddenschap is inzetten op goals

Aangezien Brighton iets beter in zijn vel zit dan Manchester United durf ik even geen winnaar te kiezen. United moet zichzelf bewijzen en Brighton speelt goed. We gaan dan ook spelen op goals. Dit zal een open wedstrijd worden waar veel goals kunnen vallen. De betting tip is dan ook Over 2.5 Goals met de hoge quotering van 1.85. Een bet die je moet spelen op deze wedstrijd.

West Brom – Chelsea voorspellingen

Zaterdag 26 september 18.30 uur. West Brom kent een moeilijke start. Twee wedstrijden gespeeld en twee verloren. Dit keer komt Chelsea op bezoek en dat zal een hele moeilijke opgave worden. Toch moet West Brom zich niet uit het veld laten slaan. Dit is nog maar het begin en er kan nog van alles gebeuren. Het belangrijkste doel van West Brom is om niet te degraderen dit seizoen. Een ander doel is niet relevant. Dus ieder punt wat ze kunnen pakken is zeer belangrijk.

Winst Chelsea + Over 2.5 Goals voor 1.92 x de inleg

Chelsea bij favorieten dit Premier League seizoen

Chelsea heeft ook zijn eerste verlies geleden vorige week. Dat was in de thuiswedstrijd  tegen Liverpool. Chelsea speelde niet slecht, maar door de rode kaart in de eerste helft was het bijna een onmogelijke opgave om nog te winnen van Liverpool. Chelsea behoort tot de favorieten van dit Premier League seizoen en dat vind ik terecht. Door de nieuwe aankopen en de kwaliteit die ze al hadden hebben ze een prima team om mee te doen boven in de top 4 en misschien zelfs in de race voor de titel? Wie weet…

Beste bet: winst boosten met goals

De wedtip voor deze wedstrijd is Chelsea Winst + Over 2.5 Goals met odds van 1.92. Chelsea is een team dat makkelijk scoort en in uitwedstrijden krijgen ze ook vaak een doelpunt tegen. Dit zal een doelpuntenfestijn worden als West Brom niet goed voor de dag komt en daarom boosten we Winst Chelsea met Goals. Die twee samen vormen een goede bet met een hoge notering!

Burnley – Southampton wedden

Zaterdag om 21.00 wordt de wedstrijd Burnley tegen Southampton gespeeld. Burnley heeft nu één wedstrijd gespeeld en verloren, maar heeft toch laten zien dat ze gevaarlijk kunnen zijn en goals kunnen scoren. Helaas krijgt Burnley ook te gemakkelijk goals tegen, maar dat lijkt voor meerdere teams in de Premier League van toepassing.

Beide Teams Scoren voor 1.90 x de inleg

Van Southampton wordt dit seizoen veel verwacht maar dat lijkt onterecht. Ze hebben het moeilijk, maar waar dat aan ligt? Southampton moet weer gaan voetballen zoals ze dat in de tweede helft van het vorig seizoen deden. Toen waren ze niet te stoppen. Misschien is dit een wedstrijd waar ze punten kunnen pakken.

Inzetten op goals

Aangezien beide teams nog zoekende zijn naar hun eerste overwinning verwacht ik ook bij deze wedstrijd doelpunten van beide kanten. Ik neig naar een overwinning van Southampton, maar ik speel liever een beetje op safe en tip de Both Teams to Score @1.90.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top